Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γεφυράκι Λαγκούβαρδου Πόσα θύματα ακόμα θα θρηνήσουμε;

«Πόσα ακόμη θύματα θα θρηνήσουμε για να “συγκινηθεί” κάποιος αρμόδιος και να φτιάξουν το δρόμο στο γεφυράκι του Λαγκούβαρδου;», μας επεσήμαναν κάτοικοι της περιοχής και άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φιλιατρών.

Αφορμή για αυτή τη «νέα» παρέμβαση, ........

ένα ακόμη τροχαίο, χωρίς ευτυχώς θύματα, το μεσημέρι της Κυριακής στο γεφυράκι του Λαγκούβαρδου, στο δρόμο Αγία Κυριακή – Μαραθόπολη, όταν ο οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο ποταμάκι, δεξιά του δρόμου. Σε εκείνο το σημείο ο δρόμος κάνει ένα επικίνδυνο «S» και πολλές φορές, ιδίως αν τα οχήματα κινούνται έστω και με λίγη παραπάνω ταχύτητα ή οι οδηγοί δε γνωρίζουν καλά το δρόμο, προκαλούνται τροχαία ατυχήματα. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε εκείνο το σημείο, πρόωρα και άδικα.

Όπως μας επεσήμαναν πολίτες που επικοινώνησαν μαζί μας, η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φιλιατρών έχει κάνει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πολλές παρεμβάσεις στην, πρώην, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι ουσιαστικό και να «φτιαχτεί» επιτέλους το κομμάτι.

Παρεμβάσεις και αιτήματα έχουν κάνει και οι τοπικές Αρχές, αλλά, εκτός από τις μπάρες και τις πινακίδες για τη στροφή, πριν έναν περίπου χρόνο, δεν έγινε κάτι άλλο. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο έργο έχουν γίνει πολλές φορές εξαγγελίες, που, όμως, έχουν μείνει υποσχέσεις…

θάρρος

3 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΟ
    Απο παρεμβάσεις έχουν γίνει πολλές. Και αναρτήσεις μας έφτασαν στην βουλή μέσω της Νάντιας Γιαννακοπούλου, και στο νομαρχιακό συμβούλιο απο τον Αλευρά Αλλα ο επι 14 χρόνια ΤΕΩΣ και ανεπαρκέστατος νομάρχης Δράκος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο δημόσιες σχέσεις και βολτούλες σε πανηγύρια.
    Μόλις του είπαμε από αυτό το blog Εγκληματία τότε ψιλοσυγκινήθηκε και έβαλε κάτι ψευτομπάρες στο ποτάμι του λαγκουβάρδου.
    ΑΥΤΟΣ ήταν ο ΤΕΩΣ Νομάρχης που είχε το θράσος να θέλει να γίνει και περιφερειάρχης.
    Λόγας πολυλογάς και έργο ΜΗΔΕΝ. Οσο και αν τον πονάει η Αλήθεια θα του το χτυπάμε.

    http://filiatranews.blogspot.com/2010/02/blog-post_6517.html

    http://filiatranews.blogspot.com/2010/02/blog-post_9103.html

    http://filiatranews.blogspot.com/2010/02/blog-post_5261.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαλτε σημανσεις ισα με τον .....πυργο του Αϊφελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια εχετε απολυτο δικιο μηπως λεω εγω ομως να τα χωσετε και λιγο στον πετρακη?γιατι πιστευω και μακαρι να βγω ψευτης και αυτος μια απο τα ιδια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.