Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Τηλεφώνησαν στον Πέτρο Τατούλη και του ζήτησαν να ψηφίσει.... Δράκο!!!!!!!

Απίστευτη γκάφα απο την ΝΔ.

Η αγωνία των στελεχών της Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι έντονη. Φανταστείτε ότι ζήτησαν και από τον Π. Τατούλη να ψηφίσει τον... Δ. Δράκο!
Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι απολύτως ακριβές. Το απόγευμα της Τετάρτης χτυπάει το κινητό του υποψήφιου περιφερειάρχη.
Στην άλλη άκρη της γραμμής, ένας ..........

νεαρός, που προφανώς δούλευε σε εταιρεία «call center», για λογαριασμό της ΝΔ. Αφού του εξηγεί ποιος είναι, τον ρωτά εάν ονομάζεται Πέτρος Τατούλης. «Ναι, αλλά δεν είμαι ο υποψήφιος περιφερειάρχης», απαντά ο πρώην υφυπουργός, για να μάθει τον λόγο της επικοινωνίας...

Με... πάθος

Με το που λέει αυτήν τη φράση ο Π. Τατούλης, ο νεαρός ξεκινά το λογύδριο που προφανώς του είχαν γράψει. «Πρέπει να πούμε όχι στις δυνάμεις του μνημονίου και να στηρίξουμε τον Δημήτρη Δράκο. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Μόνο μπροστά», ήταν ορισμένες από τις φράσεις - συνθήματα που απήγγειλε με το απαιτούμενο... πάθος ο νεαρός, επιστρατευμένος από τη Ρηγίλλης.
Ο Π. Τατούλης, για να μην τον... κουράσει άλλο, του αποκάλυψε την ταυτότητά του. «Μην κουράζεστε. Είμαι ο υποψήφιος Πέτρος Τατούλης», του είπε.

Η προσγείωση

Η συζήτηση, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο πρώην υφυπουργός άρχισε να κάνει εκείνος τις ερωτήσεις. «Τι κανείς στη ζωή σου; Σπουδάζεις;», ρώτησε τον συνομιλητή του, για να λάβει θετική απάντηση. «Τι τα θέλεις τότε αυτά; Πήγαινε σπίτι σου να συνεχίσεις τις σπουδές σου. Αυτές θα είναι το «όπλο» σου για το μέλλον», του είπε. Είναι άγνωστο αν ο νεαρός υπάλληλος συνέχισε στον επόμενο που είχε στη λίστα του ή ακολούθησε τη συμβουλή του υποψήφιου περιφερειάρχη. Το βέβαιο είναι ότι θα ενημέρωσε τους προϊσταμένους του να ανανεώσουν τα αρχεία τους, αφού ο Π. Τατούλης δεν ανήκει στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Από το ΕΘΝΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΣΕ ΠΗΡΕ ΙΔΙΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ?ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΑΣΟΚ NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε οχι και να κάνει ηθικό κήρυγμα ο Τατούλης περί σπουδών. Ο πρύτανης της πελατειακής πολιτικής! 'Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να σε παραακαλέσω να δείς καλύτερα το θέμα.
    Στο τέλος της δημοσίευσης αναφέρει:

    Από το ΕΘΝΟΣ και η λέξη ΕΘΝΟΣ είναι με μπλέ γράμματα που σημαίνει ότι είναι link της είδησης που οδηγεί στο Εθνος.
    Ασε τις ειρωνείες.

    Admin Team [ ΜcH ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΩΣ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ..... ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ BLOG ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΠΑΣΟΚ NEWS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας. Κλείστε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.