Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Π. Πελοποννήσου: Ο νομάρχης Κορίνθου βλέπει την ήττα και ζητά βουλευτιλίκι…

Τη διασφάλιση ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής (και μάλιστα στη λίστα και όχι με σταυρό ) με στις προσεχείς εκλογές, εφόσον η παράταξη της ΝΔ υπό τον Δημήτρη Δράκο ηττηθεί στις προσεχείς εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, ως προϋπόθεση για να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κατά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο ο νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.

Μάλιστα, αφού πήρε τη διαβεβαίωση παρουσία και του αντιπροέδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα που τελικά πείστηκε και ταξίδευσε στην Κόρινθο μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε δύο, τρεις ημέρες προθεσμία ώστε να διεκπεραιώσει κάποια προσωπικά θέματα, προκειμένου να δώσει την τελική του απάντηση.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, στη συνάντηση είχε τονίζει με έμφαση στον κ. Ταγαρά ότι "έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο", καθιστώντας με έμμεσο τρόπο΄σαφές ότι αν πει "όχι" θα τον βρει απέναντί του.

Πάντως, εφόσον ο κ. Ταγαράς (που .........

ειρήσθω εν παρόδω είχε στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ) πει τελικά το "ναι" πρέπει να δικαιολογήσει τα όσα έλεγε δημοσίως μέχρι σήμερα δημοσίως στην Κόρινθο ότι δεν θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. Όλοι βλέπουν πια ήττα του Δράκου. Μόνο οι σύμβουλοι του λένε ότι θα κερδίσουν.
    Τους περιμένει χοντρή πίκρα... Χειρότερη και από κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.