Αν υπάρχει επαφή, η καλωδίωση μπορεί ..........
να φθαρεί και να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις το καλώδιο από την μίζα βραχυκύκλωσε, με συνέπεια η μίζα να λειτουργεί συνεχώς και με τον κινητήρα σε λειτουργία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση της μίζας.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προσθήκη ενός ενισχυμένου αυλακωτού προστατευτικού σωλήνα στην κρίσιμη περιοχή της καλωδίωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).
Ναυτεμπρική
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.