Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Δυστύχημα με θύματα θεατές στη διάρκεια αγώνα αυτοκίνητου στις Αφίδνες VIDEO

Αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi που συμμετείχε σε αγώνα, σε πίστα στις Αφίδνες, στο 32ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά έναν πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 9 ετών.

Ο πατέρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ενώ τα δυο παιδάκια στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί, το οκτάχρονο παιδί υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Για τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται ...........

έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Η Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘΕΑ), ως αρχή των μηχανοκίνητων σπορ στη χώρα μας, εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το τραγικό συμβάν, προσθέτοντας ότι ο αγώνας «έγινε με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς και μέτρα ασφαλείας», καθώς και ότι «η εκδήλωση ήταν πλήρως ασφαλισμένη για κάθε κίνδυνο προς τρίτους».

«Όσον αφορά στον καταλογισμό των όποιων ευθυνών για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, η ΕΘΕΑ θα ερευνήσει ενδελεχώς τις αιτίες και θα προβεί στον καταλογισμό τους» προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: in.gr

Εμείς βρήκαμε το Video με το ατύχημα και σας το παρουσιάζουμε



1 σχόλιο:

  1. Κρίμα!Πολύ κρίμα!!Ο θεός ας δώσει δύναμη και κουράγιο στην Γυναίκα(Μάνα)!Άλλη μια απρόσεχτη διοργάνωση που αποδεικνύει ότι δεν είμαστε ικανοί ούτε γι αυτό!!
    Όσο για το αν είχαν τηρηθεί τα μέτρα ασφαλείας και το ότι η εκδήλωση ήταν πλήρως ασφαλισμένη για κάθε κίνδυνο προς τρίτους,το βίντεο τα αποκαλύπτει όλα!!Έλπίζουμε να δωθεί δικαοσύνη στην οικογένεια και στον οδηγό που δεν είχε καμία ευθύνη και που εξαιτίας αυτού του κακουργήματος των διοργανωτών θα σέρνει αύτη την απώλεια,για όλη του τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.