Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ετοιμο αλλά... κλειστό το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών λόγω έλειψης προσωπικού.

Έτοιμο άλλα κλειστό παραμένει το νέο Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών καθώς ακόμη από το υπουργείο Παιδείας δεν έχει προσληφθεί το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό που θα το στελεχώσει.
Το νέο σχολείο ολοκληρώθηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες και την περυσινή χρονιά δεν πρόλαβε να λειτουργήσει.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο και με όλες τις ανέσεις σχολείο, αφού έχει όλες τις προδιαγραφές για να λειτουργήσει ως ειδικό.
Ετσι και οι μαθητές θα μπορούν να απολαύσουν ένα σύχρονο χώρο διδασκαλίας καθώς ..........

μέχρι τώρα τα μαθήματα γίνονταν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.

Η καθυστέρηση όμως πρόσληψης εκπαιδευτικών το κρατά ακόμη κλειστό, ενώ οι γονείς των παιδιών αγωνιούν για το τι θα γίνει. Πάντως από την πληροφόρηση που υπάρχει φαίνεται ότι τις μέρες αυτές θα λυθεί το πρόβλημα, καθώς αναμένεται η πρόσληψη εκπαιδευτικών και η στελέχωση του σχολείου.
Αυτό εξάλλου μας επισήμανε και ο δήμαρχος Αλκης Ξύγκας, σημειώνοντας: «Ακόμη δεν έχουν έρθει οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, περιμένουμε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση να στείλει τους δασκάλους. Είναι καθαρά θέμα του υπουργείου Παιδείας.
Το νέο σχολείο είναι πανέτοιμο να λειτουργήσει, έχει καθαριστεί, έχουμε μεταφέρει όλα τα πράγματα από το παλιό σχολείο και περιμένουμε να έρθουν οι εκπαιδευτικοί για να ξεκινήσει την λειτουργία του. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες».

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.