Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Στο 1 € το λίτρο το γάλα στα Super Market. 1,20 σε φούρνους και μικρά καταστήματα.

Σημαντική μείωση της τιμής του φρέσκου γάλακτος ανακοίνωσε η Vivartia (θυγατρική της ΜΙG), όπως προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΜΙG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. Ειδικότερα, το φρέσκο γάλα της ΔΕΛΤΑ θα πωλείται στο εξής στα σούπερ μάρκετ προς ένα ευρώ το λίτρο (από 1,35 ευρώ) και προς 1,20 ευρώ σε φούρνους και μικρά καταστήματα (από 1,58 ευρώ).

Μιλώντας στο κεντρικό Μαγκαζίνο ο κ. Βγενόπουλος χαρακτήρισε "σημαντική εξέλιξη" τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για το φρέσκο γάλα και πρόσθεσε ότι "από τη στιγμή που η πολιτεία έκανε επιτέλους το καθήκον της και έπραξε το αυτονόητο, θεωρούμε κοινωνική μας υποχρέωση να κάνουμε το καθήκον μας".
Ακόμα, ο αντιπρόεδρος της MIG – στον όμιλο της οποίας ανήκει η Vivartia- , είπε ότι στόχος της κίνησης αυτής είναι από τη μία να δημιουργηθεί νέα .........

δυναμική στον κτηνοτρόφο και να μην απαξιώνεται η παραγωγή του και από την άλλη ο έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει φθηνό γάλα.
"Το φρέσκο γάλα είναι Ελλάδα", κατέληξε.

ΣΚΑΙ

Πηγή: Αδιακρίως blogspot

ΣΧΟΛΙΟ
Χαιρετίζουμε την απόφαση Βγενόπουλου να μειώσει την τιμή του γάλακτος. Αναμένουμε ανάλογες μειώσεις και από άλλες εταιρίες.
Προς το παρόν προτείνουμε εμπάργκο στις υπόλοιπες εταιρίες μέχρι να μειώσουν και εκείνες τις τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.