Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εράνη - ΑΟ Κάστρου 2 - 0. Επιεικώς απαράδεκτη η Διαιτησία ναυάγιο των Μακρή - Μαντά

Με σκορ 2 - 0 η Εράνη κέρδισε τον Α.Ο. Κάστρου σε ένα δύσκολο γι αυτήν απόγευμα στο στάδιο των Φιλιατρών.
Λέγοντας δύσκολο εννοούμε από την φάση του σοβαρού τραυματισμού του Τσώνη στο 27 και μετά.
Στον αγώνα βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα οι Παναγιωτακόπουλος και Ζώκος οι οποίοι έκανα ότι ήθελα στην άμυνα του Κάστρου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η Εράνη θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς αν έβρισκε καλό στόχο.
Είχε τις ευκαιρίες, έπαιζε το Κάστρο στο μισό γήπεδο έκανε ότι ήθελε στην άμυνα.

Ο Ρυθμός της Εράνης έπεσε μετά την φάση του σοβαρού τραυματισμού του Τσώνη, μέχρι να ξαναβρούν τα αποθέματα που χρειάζονταν για να πιέσουν ακόμα περισσότερο και να κερδίσουν τον αγώνα.
Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν εύκολο για την Εράνη η οποία σφυροκόπησε ανελέητα την άμυνα του Κάστρου και στο 90 ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα του Αγώνα.

Το Κάστρο αν και δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αθανασόπουλου έπαιξε ......

πάρα πολύ σκληρά τον αγώνα.

Τι έγινε στο 27.

Στο 27 ο Μαχαίρας έκανε σκληρό φάουλ στον Τσώνη. Αποτέλεσμα αυτής της "κόντρας" (έτσι το βάπτισε ο ανεκδιήγητος διαιτητής Μακρής) ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του Τσώνη προκαλώντας του συντριπτικό κάταγμα κνήμης χαμηλά.
Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη που κείτονταν στο χορτάρι σφαδάζοντας από τους πόνους.
Ο Άθλιος διαιτητής Μακρής δεν είχε το σθένος να βγάλει ούτε καν την κίτρινη κάρτα στον Μαχαίρα έστω για τα μάτια του κόσμου.
Μια ενέργεια που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων σέρνοντας του ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα. Κατα την γνώμη μας ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ καθότι ο Μακρής υπέπεσε σε πολλά λάθη στα σφυρίγματα του.
Ο Τσώνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε και ακτινολογικά ο βαρύτατος τραυματισμός του παίκτη Αλέξανδρου Τσώνη.

Και μπορεί ο κόσμος να έσυρε ένα κάρο στο Μαχαίρα εκείνος ήταν εξαιρετικά προκλητικός βρίζοντας τόσο τον κόσμο όσο και τους παράγοντες της Εράνης. Και Πάλι ο ανεκδιήγητος διαιτητής δεν έδωσε ΟΥΤΕ καν κίτρινη κάρτα στον παίκτη!!!!
Τέτοιο επίπεδο αθλιότητας του Διαιτητή Μακρή.

Αγωνιστικά η Εράνη δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια (στο ημίχρονο) με τουλάχιστον 3 με 4 γκολ αν δεν είχε επηρεαστεί τόσο από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Εξαιρετική ήταν η βοηθός διαιτητή Κα Γρυπάρη η οποία είναι η μόνη που διασώθηκε από μια διαιτησία ναυάγιο των Μακρή και Μαντά.
Η Κα Γρυπάρη στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι έχοντας μόνο μια λάθος υπόδειξη!!!

Μερικές από τις κλασικές ευκαιρίες της Εράνης είναι οι εξής:

12 Γίνεται επίθεση με τον Παναγιωτκόπουλο. Κοντά στα καρέ του Τσαούση κάνει σουτ. Η Μπάλα χτυά σε αμυντικούς και γυρνά στον Ζώκο. Εκείνος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 13 Ο Παναγιωτακόπουλος κάνει δυνατό σουτ και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο 19 Χαμένη ευκαιρία με τον Παναγιωτακόπουλο. Ο Ζώκος βρέθηκε μπροστά στα καρέ του Τσαούση, κάνει το σούτ την μπάλα με κεφαλιά την απομακρύνουν οι αμυντικοί του Κάστρου και φτάνει στον Παναγιωτακόπουλο.
Εκείνος με νέο σουτ στέλνει την μπάλα λίγο αριστερά απο το κάθετο δοκάρι.

Στο 27 είναι η φάση του σοβαρού τραυματισμού του Τσώνη. Ο Μαχαίρας έκανε φάουλ στον Τσώνη σε φάση διεκδίκησης της μπάλας και του έσπασε την κνήμη χαμηλά.
Ο διαιτητής Μακρής διέκοψε το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίχτη αλλά ο διαιτητής αν και είδε τι έγινε δεν έβγαλε ούτε καν την κίτρινη κάρτα ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες του κόσμου.
Από τις διαμαρτυρίες δεν γλύτωσε ούτε ο Μαχαίρας ο οποίος άκουσε ... όσα δεν άκουσε ποτέ στην ζωή του.
Αν και είχε πολύ προκλητική στάση τόσο απέναντι στους ανθρώπους της διοίκησης της Εράνης όσο και στον κόσμο ο διαιτητής Μακρής δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Στο 63 Ο Ζώκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65 μετά από μια αναστάτωση στην άμυνα του κάστρου ο Παναγιωτακόπουλος επωφελήθηκε και έγινε κάτοχος της μπάλας την οποία έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.

Στο 90 ο Κώτσος με πλασέ έγραψε το 2 - 0 και κλείδωσε οριστικά το ματς.

Όπως είπαν άνθρωποι της διοίκησης η Νίκη της Εράνης είναι αφιερωμένη στον τραυματία Αλέξανδρο Τσώνη.


Στον αγώνα κιτρινίστηκαν:
Απο την Εράνη οι: Ντινιώτης Ηλίας, Ζώκος, Βαρούχας, Πιχιγιόνι, Κώτσος.
Απο τον ΑΟ Κάστρου οι: Αναμουρλίδης Καμαρινός, Σαραμάντας, Κλαμπάνος.

Οι συνθέσεις:

Εράνη:
Αθανασόπουλος, Πιχιγιόνι, Ντινιώτης ηλίας, Αναστασόπουλος (57 Ασημακόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Ανεστόπουλος, Τσώνης (31 Βαρούχας λ. ταυματισμού) Ανδρεόπουλος, Παναγιωτίδης, Ζώκος (82 Κώτσος), Γιαννης.








ΑΟ Κάστρου:
Τσαούσης (46 Ψυχογιός), Παναταζής, Σαραμάντας, Μαχαίρας, Τσελέπης (57’ Σταθόπουλος), Αναμουρλίδης, Κουταλάς, Καμαρινός, Μαντάς (68’ Μακρής), Παράς, Κλαμπάνος.


625.jpg (269 KB) 628.jpg (390 KB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.