Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ισχυρή εντολή ζήτησε ο Γιώργος Λεβεντάκης για να παει μπροστά η Tριφυλία χωρίς εμπόδια. [ Video ]

Βγαλμένη μέσα από την καρδιά του ήταν η χθεσινοβραδινή συνέντευξη που έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης στην τηλεόραση Μεσόγειος.

Ο κ Λεβεντάκης .....

αναφέρθηκε στον δήμο λέγοντας ότι πληθυσμιακά είναι ο δεύτερος μετά την Καλαμάτα και πρώτος σε ακτίνα, στις δυνατότητες που έχει η Τριφυλία με βάση την οικονομική της συνεισφορά στη Εθνική οικονομία.
Αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Τριφυλίας καταγγέλλοντας ότι ο Δήμος είναι διαλυμένος και κανένας δεν ξερει που είναι τα μηχανήματα.
Αναφέρθηκε στην Τριφυλία όπως στην Κυπαρισσία, την Ελαία και το δάσος της το οποίο κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή, Στα Φιλιατρά και την κατάσταση που επικρατεί με τους Αλλοδαπούς, να γίνει σχέδιο επέκτασης της πόλης προς τη θάλασσα, στους Γαργαλιάνους το στολίδι που λέγεται Τουριστικό και Γηροκομείο, για την έλλειψη ανάδειξης τουριστικά της Αγιας Σωτήρας στη Χριστιανούπολη και άλλα μέρη του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λεβεντάκης έντιμα και καθαρά παραδέχτηκε ότι τα χωριά της Τριφυλίας, δεν τα γνώριζε και δεν τα είχε επισκεφθεί ποτέ.
Τα γνώρισα σε λίγο χρονικό διάστημα. Είναι ξεχασμένες πατρίδες. Δεσμεύτηκε να υπάρξουν δυο γραφεία, μόνιμα μηχανήματα, και τα αιτήματα θα υλοποιούνται αμέσως.
Άνθρωπος μου μια φορά την εβδομάδα θα επισκέπτεται τα χωριά αυτά και θα λαμβάνει αναφορές παράπονα και τότε αν τα αιτήματα δεν έχουν ικανοποιηθεί, θα είμαι εγω μπροστά τους, δίπλα τους να ελέγξω τους λόγους που δεν ικανοποιήθηκε κάποιο αίτημα.
Κλείνοντας ζήτησε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή καθότι είναι πολύ σημαντική για να μπορεί να έχει ένας δήμαρχος έλεγχο στο συμβούλιο του και να μπορεί να αποδώσει έργο.
Δείτε την Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.