Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΝΔ: Πόρτα από Κυριακό σε Νίκα???

Σε τραγική κατάσταση φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Νίκας αφού πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται να τον εγκαταλείπει, αφού στην τελευταία επίσκεψη του στην Πελοπόννησο οι δύο άνδρες δεν βρέθηκαν στην Αρχαία Νεμέα όπου περιόδευσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

O πρόεδρος της ......

ΝΔ φέρεται να εμφανίζεται Έντονα δυσαρεστημένος αφου σύμφωνα με πληροφορίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις από την Πειραιώς τον δείχνουν αρκετά πίσω από τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων είναι γνωστά στον Παναγιώτη Νίκα. Εξού και οι κακοήθης επιθέσεις του τελευταίου στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Απο την άλλη και οι συνεργάτες του προέδρου τον καλούν να πάρει αποστάσεις από τον κύριο Νίκα γιατί ίσως κοστίσει και την εξουσία στην ΝΔ αφού ο διχασμός που επιφέρει η υποψηφιότητα Νίκα έχει αρχίσει έντονα να απασχολεί την Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στον συνδυασμό του ο Παναγιώτης Νίκας έχει εσωτερικά προβλήματα αφοί και η συνεργάτες του δείχνουν απογοητευμένοι από την έως τώρα πορεία του Παναγιώτη Νίκα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.