Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Αντ. Μπούζα: “Μπάχαλο έγινε ο κόσμος της Ν.Δ.” με τον κ. Βορίδη

Μετά τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Μπουλούκο στα όσα είπε ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, στην κοπή της πίτας της Ν.Δ. στην Καλαμάτα (1/2/19) -χαρακτηρίζοντας “προδότες” εκείνους εγκαταλείπουν την ......

παράταξη στρέφονται εναντίον της- αντέδρασε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η Αντωνία Μπούζα, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές. Να σημειωθεί ότι και οι τρεις είναι υποψήφιοι με τον Πετρο Τατούλη, στις εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Βορίδης στην ομιλία του είπε: “Όλοι όσοι εγκαταλείπουν την παράταξη στρέφονται εναντίον της. Όλοι όσοι δεν σέβονται αυτούς που τους ψήφισαν και τους έδωσαν συγκεκριμένη εντολή, σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, επιτέλους πρέπει να τιμωρούνται από τον Ελληνικό λαό. Και αυτό πρέπει να συμβεί και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γιατί έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα”.

Απαντώντας στον κ. Βορίδη, σχολιάζοντας την προαναφερόμενη αποστροφή της ομιλίας του η κα Μπούζα σημειώνει στην ανάρτησή της ότι “την ώρα που η παράταξη της Ν.Δ. θα έπρεπε μέσα σε απόλυτη ηρεμία και ενότητα να ασχολείται μόνο με τις εθνικές εκλογές και να συσπειρώνει τα στελέχη της, κάποιοι επέλεξαν το διχασμό”.

Ειδικότερα, η ανάρτηση της κας Μπούζα, με τίτλο, “Τελικά κάποιοι τα κατάφεραν…”, έχει ως εξής:

“Μπάχαλο έγινε ο κόσμος της Ν.Δ., από τις άστοχες δηλώσεις Βορίδη στην Καλαμάτα.

Την ώρα που η παράταξη της Ν.Δ . θα έπρεπε μέσα σε απόλυτη ηρεμία και ενότητα να ασχολείται μόνο με τις εθνικές εκλογές και να συσπειρώνει τα στελέχη της, κάποιοι επέλεξαν το διχασμό.

Αντί της συναίνεσης, κυριαρχεί σήμερα η απόλυτη εσωστρέφεια.

Με απαίτηση περί διαγραφών, του γνωστού απόντα από τους αγώνες της ΝΔ, που όψιμα την επικαλείται, οδηγούμαστε δυστυχώς στην Πελοπόννησο, σε εσωτερικό διχασμό.

Κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες…

Οι κορώνες δε, ιδεολογικής καθαρότητας από κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, ενοχλούν έντονα τους Νεοδημοκράτες και συγχρόνως υποτιμούν τον κόσμο της φιλελεύθερης παράταξης που και σκεπτόμενος είναι και έχει το θάρρος της γνώμης του.

Οι κομματικές οργανώσεις στην Αργολίδα αντέδρασαν στην υποτίμησή τους… διότι σέβονται τον κόσμο, που περιμένει πολλά από την επερχόμενη πολιτική αλλαγή.

Ελπίζω έστω και τώρα, κάποιοι να κατανοήσουν το λάθος τους και να αλλάξουν στάση…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.