Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Αναγνώστης καταγγέλει εγκατάλλειψη σκύλου ράτσας pitbull. Εφιστά προσοχή στον Κόσμο για την επιθετική του Συμπεριφορά λόγω του φόβου του.

Updated
Μια καταγγελία για ένα αδέσποτο σκυλί σε περιοχή των Φιλιατρών δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι το Filiatra News.
Συγκεκριμένα, αναγνώστης μας καταγγέλλει ένα γειτονικό του ζευγάρι Βουλγαρικής καταγωγής οι οποίοι σύμφωνα με τον αναγνώστη μας σήμερα το πρωί εγκατέλειψαν το σκυλί ράτσας pitbill χρώματος καφετί έξω από το σπίτι που βρίσκεται κοντά σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που διατηρεί και έφυγαν οικογενειακώς προς άγνωστη κατεύθυνση και με .....

άγνωστο χρόνο επιστροφής.

Το σκυλί φαίνεται να είναι σοκαρισμένο και φοβισμένο, από την εγκατάλειψη που γνώρισε από τα "αφεντικά" του, κυκλοφορεί χωρίς κανένα έλεγχο στο τετράγωνο και λόγω του φόβου του, παρουσιάζει λίγο επιθετική συμπεριφορά την οποία εκδήλωσε και στον ιδιο αλλα και στην σύζυγο και το παιδί του καθως και σε υπάλληλο της ΔΕΗ που προσπάθησε να κανει καταμέτρηση ρολογιού ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Αναγνώστης μας επικοινώνησε με τον Δήμο Τριφυλίας καταγγέλοντας το γεγονός, και η απάντηση που πήρε ήταν ως δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία για αδέσποτα αλλά υπάρχει μια επιτροπή που ασχολείται με το θέμα. Μάλιστα του πρότειναν να του δώσουν ένα αριθμό τηλεφώνου ενός μέλους Εθελοντικής φιλοζωϊκής ομάδας που είναι από τα Φιλιατρά.

Μετα ο αναγνώστης μας επικοινώνησε με το ΑΤ Τριφυλίας, όπου η απάντηση που πήρε είναι να πάει Κυπαρισσία να υποβάλει μήνυση στους ιδιοκτήτες του σκύλου.
Ο ίδιος δηλώνει αδυναμία να μεταβεί στην Κυπαρισσία λόγω εργασίας του και δηλώνει απογοήτευση γιατί όπως καταγγέλλει δεν λειτουργεί τίποτα.

Εφιστά την προσοχή στον κόσμο που κινείται στο τετράγωνο που βρίσκεται το εργαστήριο ζαχαροπαστικής για να μην υπάρχει κανένα ανεπιθύμητο συμβάν με το σκυλί λόγω ακριβώς του φόβου του και της ανασφάλειας που προφανώς νιώθει λόγω της εγκατάλλειψης.

---------------------------------------------------------------------

UPDATE 17:29
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση πριν λίγα λεπτά η Αστυνομία επισκέφθηκε στο κατάστημα του τον αναγνώστη μας ο οποίος έδωσε κατάθεση για το θέμα.
Τώρα η αστυνομία αναζητά το εγκαταλελειμμένο ζώο ενώ θα γίνει και αναζήτηση του ζευγαριού των Βουλγάρων που το εγκατέλειψαν.

Γα οτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.