Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα]

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Οι κυκλοφοριακές .....

ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα από την από την Χ/θ 135,5 και έως την χ/θ 134,8 ((σήραγγα Νεοχωρίου και κατεύθυνση προς Αθήνα), λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν Από τη Δευτέρα (24.4.2017) και ώρα 09.00 έως την Παρασκευή (28.4.2017) και ώρα 16.00, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.