Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κεφι χορός και ξεφάντωμα στο Φιλιατρινό καρναβάλι {Φωτό και Video ]

Κέφι, χορός, διασκέδαση και ξεφάντωμα ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία και του Φετινού Φιλιατρινού Καρναβαλιού 2017 που πραγματοποιήθηκε ευτυχώς χωρίς βροχή αν και ο καιρός ήταν αρκετά απειλητικός.
Η πλατεία των .....

Φιλιατρών ήταν κατάμεστη από κόσμο γεγονός που μαρτυρά ότι το Φιλιατρινό Καρναβάλι έχει καθιερωθεί πλέον εδώ και χρόνια σαν θεσμός για τα Φιλιατρά, αλλά ταυτόχρονα ότι έχει προοπτικές για να μπορέσει να αναπτυχθεί. Και πρέπει να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ανδρέας Μπουγάς και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλο τον Δήμο Τριφυλίας.

Το φετινό ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 συνδιοργανώθηκε από τους παρακάτω φορείς:
Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Δήμο Τριφυλίας, Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή.
Το μεγαλύτερο στήριγμα του καρναβαλιού μας ήταν η οικονομική στήριξη των Επαγγελματιών αλλά και Ιδιωτών.

Την παρουσίαση της παρέλασης και τα γκρουπ που συμμετείχαν έκανε -όπως πάντα- η Πρώην Δημοτική Σύμβουλος Βιβή Παντελάκη ενω στο Καλλιτεχνικό Κομμάτι της εκδήλωσης, δυο νέοι τραγουδιστές, η Βασιλική Μουρίκη και ο Γιάννης Καρατζάς, διασκέδασαν σκορπίζοντας απλόχερα το κέφι στον κόσμο που κατέκλεισε την πλατεία.

Κάθε γκρουπ που συμμετείχε στην παρέλαση τιμήθηκε με έπαινο για την συμμετοχή τους και 100 ευρώ για ότι έξοδα χρειάστηκαν για στολές τους.

Μετά την παρουσίαση στην πλατεία όλων των γκρουν διεξήχθη ψηφοφορία για τα τρία καλύτερα γκρουπ που συμμετείχαν στο καρναβάλι.
Το Πρώτο βραβείο πήρε το 3ο Δημοτικό Σχολεία Φιλιατρών με θέμα "Αμόλα καλούμπα - Οι Χαρταετοί με έπαθλο 300 Ευρώ
Το Δεύτερο βραβείο πήρε το 1ο Δημοτικό Σχολείο με το Γκρούπ "Χώρα της σοκολάτας" και χρηματικό έπαθλο 200 Ευρώ.
Το Τρίτο βραβείο πήρε το γκρουπ με τα παιδιά της Α και Β Λυκείου με το γκρούπ "Φατσούλες".



Φωτογραφίες σε Slide Show

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.