Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ

Είχε το πολιτικό θράσος και το ηθικό ανάστημα ο κ. Κωνσταντινέας να προσέλθει στην πόλη των Φιλιατρών και να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους, στις 10.2.2017.

Ο πρωταγωνιστής .....

του κλεισίματος του Α.Τ. Φιλιατρών ήρθε στην πόλη μας, τον υποδέχθηκαν ως επίσημο πρόσωπο, κατέλαβε περίοπτη θέση στην λιτανεία και σχεδόν τιμήθηκε κιόλας. Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν την επομένη της θλιβερής δημοσίευσης του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), (άρθρο 50, τεύχος Α, αριθμός 14/9.2.2017), στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Κωνσταντινέας, πέρσι στην πόλη της Κυπαρισσίας, κατά την εορτή του Αγίου Πνεύματος, είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις, εκφράζοντας την κυβερνητική πρόθεση να καταργηθεί το Α.Τ. Φιλιατρών με σκοπό τη μελλοντική δημιουργία 24ώρης κινητής αστυνόμευσης. Τότε, οι δήθεν ευπατρίδες, έπνεαν τα μένεα και υπόσχονταν την μη εφαρμογή του μέτρου αυτού. Όμως, η έπαρση της δήθεν επαναστατικής σημαίας υπεστάλη ταχέως, όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή παρουσία του στην πόλη μας.

Στα Φιλιατρά, στις 10.2.2017 συνέβη το τραγικό και ειρωνικό γεγονός της παρουσίας ενός βουλευτή μετά του ατομικού αστυνομικού του, όταν την ίδια ακριβώς ημέρα, ανακοινώθηκε από την επίσημη πολιτεία η κατάργηση ενός αστυνομικού τμήματος, το οποίο επόπτευε την προστασία 7.000 περίπου, κατοίκων.

Δυστυχώς, όλα αυτά, αντιμετωπίσθηκαν αβρόχοις ποσί από αυτούς, οι οποίοι υποτίθεται ύψωναν λάβαρα αντίστασης. Δεν βρέθηκε ούτε ένας να τον γιουχάρει, να του κάνει δημόσια τα παράπονά του, να τον επιπλήξει. Όπως και να έχει όμως κ. Κωνσταντινέα, αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν σας παραχωρεί, ούτε κατ’ ελάχιστον, το δικαίωμα να απεκδυθείτε τις ευθύνες σας σχετικά με το ζήτημα της αστυνόμευσης της πόλης των Φιλιατρών. Η ιστορία σας συνέδεσε άρρηκτα με το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, ανεξαρτήτως από το τί μέλλει γενέσθαι.

Υ.Γ: Ακόμη περιμένουμε απάντηση στην επιστολή που σας στείλαμε και λάβατε.

Νίκος Νικολακόπουλος, Δικηγόρος

Χρήστος Νικολακόπουλος, Φιλόλογος

Η άλλη άποψη


ΣΧΟΛΙΟ
Και ποιος σας είπε ότι ο Κωνσατντινεας τόλμησε να πατήσει το πόδι του στο Δημαρχείο?

3 σχόλια:

  1. Δεν φταίει μόνον ο Κωνσταντινέας, αγαπητοί συμπατριώτες.
    Ευθύνονται πρωτίστως εκείνοι που κυβέρνησαν πριν και ενέπλεξαν τη χώρα σ΄αυτή τη περιπέτεια. Ασχέτως αν σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Επιπλέον για δικαιολογηθεί και ο Τόσκας ισχυρίζεται πως το σχέδιο αυτό, το " καλλικρατικό" για τα Α.Τ υπήρχε στο αρχείο του Υπουργείου του από το 2006!
    Ένα είναι το σίγουρο, ότι όλα αυτά είναι ενταγμένα στις τυφλές, μνημονιακές, δμοσιονομικές περικοπές.
    Θα μου πείτε ποιο το κέρδος για το κράτος που η Μεσσηνία θα έχει πλέον τρία λιγότερα Α.Τ και μερικές δεκάδες η Ελλάδα;
    Τίποτα απολύτως. Απλά πρόκειται για μία ακόμα φτηνή επίδειξη " τσαμπουκά ", από τους θεσμούς.
    Τυχαίνει να κατάγομαι από το Κοπανάκι που μαζί με τα Φιλιατρά έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα από τους ολετήρες της πατρίδας μας. Τα Φιλιατρά λόγω μεγέθους ανθίστανται (εννοώ επιβιώνουν) όσο μπορούν, το Κοπανάκι όμως απειλείται με αφανισμό. Άρα κατανοώ και δικαιολογώ πλήρως την οργή σας. Μην καταναλώνετε φαιά ουσία για τον Κωνσταντινέα. Του δίνετε και αξία, που δεν του αναλογεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν ο τιτλος τη ςαναρτησης ειναι δικο σου θα σου απαντησω οπως εσεις τον κικιλια.....αν ειναι του δικηγορου να ρθει να μαςτο πει κατα ιδια για να λαβει την απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.