Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο η κηδεία της 35χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη – Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή

Η άτυχη 35χρονη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει πυροβολήσει από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο.

Αύριο, Τρίτη ......

13 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης 35χρονης, μητέρας τεσσάρων ανηλίκων παιδιών, Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη από σφαίρα κυνηγετικού όπλου μέσα στο αυτοκίνητό της, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το πρωί λίγο μετά τις 7.30. Η κηδεία της 35χρονης θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στην Μεταμόρφωση του δήμου Πύλου –Νέστορος, στις 12 το μεσημέρι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, από τον ιατροδικαστή κ. Νικόλαο Κωτακίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία-νεκροτομή επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η γυναίκα έχει πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με τα στοιχεία να δείχνουν πως ίσως να πρόκειται για μολυβένιο μονόβολο βλήμα.

Δεν έχει βρεθεί το όπλο της δολοφονίας

Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η άτυχη 35χορνη δεν έχει βρεθεί ακόμη, γεγονός που δυσχεραίνει τις έρευνες των αστυνομικών. Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛΑΣ εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς θα φανούν οι τελευταίες συνομιλίες που είχε η 35χρονη. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία εξετάζονται, όμως θα πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα από τις «εργαστηριακές» έρευνες.

Gargalianoi on line


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.