Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Δωρεάν όλες οι Viber Out κλήσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου


Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο με πάνω από 754 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες διεθνώς, προχωρά σε μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι χρήστες με καταχωρημένο αριθμό .....

τηλεφώνου στο Viber από οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται, μπορούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε ελληνικό κινητό ή σταθερό τηλέφωνο εντελώς δωρεάν.

Με 33 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, το Viber διακρίνεται ως μια από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές: πάνω από 3,5 εκατομμύρια Έλληνες στέλνουν κάθε μήνα γραπτά και φωνητικά μηνύματα και πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω του Viber. Μόνο κατά το μήνα Ιούλιο, οι Έλληνες χρήστες πραγματοποίησαν 24 εκατομμύρια κλήσεις μιλώντας για 125 εκατομμύρια λεπτά με την οικογένεια, τους φίλους και άτομα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε για αυτή τη μοναδική προσφορά ως βασική αγορά της Κεντροανατολικής Ευρώπης και μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Όλοι οι χρήστες του Viber παγκοσμίως μπορούν να δοκιμάσουν χωρίς χρέωση την υπηρεσία Viber Out και να καλέσουν οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό Ελλάδας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε smartphone iOS, Android και Windows ή Windows PC ή Mac. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet - κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi - και μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστες Viber Out κλήσεις εντελώς δωρεάν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

"Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο δραστήριες αγορές της περιοχής, και – με την ειδική αυτή προσφορά - θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήδη χρησιμοποιούν το Viber στη χώρα, αλλά και να δώσουμε ένα σημαντικό κίνητρο στους εκατομμύρια νέους χρήστες, ώστε να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους που προσφέρει το Viber. Αυτή η μοναδική προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καλύπτει όλες τις κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα Ελλάδας, και δίνει τη δυνατότητα στους νέους και υπάρχοντες χρήστες του Viber σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στη χώρα χωρίς καμία χρέωση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου"- σημείωσε ο κ. Atanas Raykov, Γενικός Διευθυντής της Viber για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Γενικός Διευθυντής της Telecom Partnerships για όλο τον κόσμο.
"Η δέσμευση της Viber να παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήστη μας οδηγεί στο να προσπαθούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα"- σημείωσε ο κ. Raykov και πρόσθεσε ότι: "Η περιοχή της Κεντροανατολικής Ευρώπης είναι μια σημαντική αγορά για τη Viber, ενώ η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα επίκεντρα της καινοτομίας. Για αυτόν το λόγο μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας είναι να επιδείξουμε στην περιοχή τη δύναμη της απεριόριστης σύνδεσης που μπορεί να προσφέρει το Viber". Ως ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πλήρους ηρεμίας και ασφάλειας των χρηστών, η Viber εισήγαγε πρόσφατα την πλήρη κρυπτογράφηση end-to-end σε όλες τις πλατφόρμες συνομιλιών (chats) και τις φωνητικές κλήσεις, καθώς και μια επιλογή για κρυφές συνομιλίες. Το Viber έχει περισσότερους από 33 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αριθμός που ως ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού είναι από τις υψηλότερες επιδόσεις του Viber στον κόσμο.
Χάρη στην ευρεία βάση χρηστών του, το Viber έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό app για το σχηματισμό online κοινότητων, όπου φίλοι και μέλη οικογενειών επικοινωνούν σε προσωπικό επίπεδο με τον πιο πιο ασφαλή και εκφραστικό τρόπο. Το Viber προσφέρει επίσης σε άτομα με επιρροή στην κοινή γνώμη, δημοφιλή εμπορικά σήματα και οργανισμούς μια πλατφόρμα, όπου μέσω των Public Chats μπορούν να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους και να μοιράζονται θετικά vibes, αλλά και τα δημoφιλή Viber Stickers (αυτοκόλλητα) που διατίθενται σε όλο και μεγαλύτερη ποικιλία από Viber Sticker Market. Οι Έλληνες χρήστες αποστέλλουν εκατομμύρια stickers κάθε μήνα ως μέρος των καθημερινών συνομιλιών τους. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο που χρησιμοποιείται τόσο για διασκέδαση, όσο και ως μέσο αποτελεσματικής στοχευμένης επικοινωνίας.

Ο κ. Raykov θα επισκεφτεί την Ελλάδα το Σεπτέμβριο για να συναντηθεί με διαμορφωτές των τάσεων και εταιρείες που ενδιαφέρονται να πρωτοπορούν, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους στρατηγικές συνεργασίες με στόχο την προσέγγιση της τεράστιας διαδραστικής κοινότητας χρηστών και συνεργατών του Viber στην Ελλάδα, την Κεντροανατολική Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ως μια βασική παγκόσμια κοινωνικη πλατφόρμα, το Viber λειτουργεί ως μοχλός κοινωνικής δικτύωσης και προσωπικών διασυνδέσεων και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, γεγονός που το καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για τη δημιουργία κοινοτήτων με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών και την προσέγγιση μιας σημαντικής βάσης καταναλωτών σε όλη τη χώρα και τη γύρω περιοχή.

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.