Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ηπιαν.... μέθυσαν... -όπως πάντα- και τα παράτησαν.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες βράδυ στις 00:45 έξω από γνωστό Super Market στην αρχή του Πεζόδρομου μετά από διαμαρτυρία ενός συμπολίτη μας που καθημερινά και πολλές φορές κάθε μέρα διασχίζει τον .....

πεζόδρομο για να πάει σπίτι του.

Οι γυφτορουμάνοι που από το απόγευμα μέχρι το βράδυ "είχαν επικοιδομητική εργασία" στο σημείο κάποια στιγμή που αποφάσισαν να φύγουν είπαν να αφήσουν και τα απομεινάρια της "εργασίας" τους.....

Θα τα μαζέψουν την επόμενη μέρα οι δούλοι τους από τον Δήμο....

Το ίδιο συμβαίνει σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ αφού οι πολυάριθμοι "πολιτισμένοι" καταναλώνουν ποσότητες κρασιού και ο τόπος σκυλοβρωμάει.
Μια βόλτα να δείτε το σκουπίδι από τα πλαστικά μπουκάλια που υπάρχουν στα εσωτερικά μέρη των παρτεριών, δεν θα σας αφήσει καμία απορία για τον λόγο που ο τόπος εκεί ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ και η περιοχή είναι υποβαθμισμένη.

Το εγχείρημα με τον πεζόδρομο εδώ και τόσα χρόνια είναι αποτυχημένο. Μόνο πεζόδρομος δεν είναι αυτό το πράγμα. Πάρκινγκ αυτοκινήτων είναι και μέρος οινοποσίας Ρουμάνων.
Ευκαιρία η Δημοτική αρχή να κάτσει και να το δει το θέμα σοβαρά και να αποφασίσει να ξηλώσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πεζόδρομο που έχει κόψει την πόλη στα δύο.

1 σχόλιο:

  1. Για το τελευταίο σχόλιο απλά να θυμίσω την κατάληξη πολλών άλλων εγχειρημάτων όπως το αγροτικό ινστιτούτο που ρήμαξε, το ΚΑΦΚΑ που υπολειτούργησε, τις φυλακές που δεν έγιναν, τα σκουπίδια που θα μας έρθουν κ.α. Ως προς το κυρίως θέμα του άρθρου να προσθέσω ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί στην παιδική χαρά. Και είναι πραγματικά κρίμα να σκεφτόμαστε πόσο είναι ασφαλές να πάμε τα παιδιά μας. Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη λύση από το να αποκλειστεί με κάποιο τρόπο ή να γίνονται τακτικοί έλεγχοι ταυτοποίησης των αλλοδαπών, μήπως και περιοριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.