Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον Τελικό της Eurovision 2016 [ VIDEO ]

Λογικό και επόμενο η Ελλάδα να μην περάσει στον Τελικό, αφού το ατάλαντο συγκρότημα με την ονομασία "Argo" που όρισαν με απευθείας ανάθεση από την Διοίκηση της ΕΡΤ που περιελάμβανε τόσο άκυρους άφωνους και ατάλαντους καλλιτέχνες(???) που στην κυριολεξία δεν ακούγονταν με τίποτα.

Η σκηνική παρουσία τους άγγιζε στην κυριολεξία .....

το μηδέν.
Η χορογραφία ήταν ότι πιο αίσχος υπήρξε αφού ήταν κάτι ανάμεσα σε ποντιακό χορό ανακατεμένο με άναρχα χοροπηδητά.
Σε καμιά περίπτωση αυτό το πράγμα που παρουσιάστηκε δεν θύμιζε χορό ή έστω στοιχειώδη χορογραφία.

Και για να πάμε και στο κύριο μέρος της παρουσίασης της Ελληνικής συμμετοχής, το τραγούδι -ο θεός να το κάνει- δηλαδή. Η άκυρη προπαγάνδα της αριστερής διοίκησης της ΕΡΤ με τις ευλογίες της Κυβέρνησης με το φετινό τραγούδι εμπνευσμένο από το προσφυγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με όλους αυτούς τους Λαθρομετανάστες που καθημερινά δημιουργούν προβλήματα και δεν σέβονται την χώρο τους τους φιλοξενεί και στην οποία ήρθαν απρόσκλητοι, ήταν φυσικό και επόμενο να παει άπατο.
Και πήγε άπατο.

Το φάλτσο που έπεσε στην σκηνή ήταν το κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και αν το παρακάμψουμε αυτό, θα θέλαμε να μάθουμε ποιος άρρωστος νους σκέφτηκε να μπερδέψει ποντιακή λύρα με ραπ.
Σε μια Eurovision που ποτέ δεν είχαμε αποκλειστεί από τον Τελικό -άσχετα με το τι θέσεις παίρναμε- ήρθε ο Σύριζα και η πρώτη φορά Αριστερά και την ισοπέδωσαν κι αυτή μαζί με την χώρα.
Ήταν τελείως βλακώδης η προσπάθεια παραλληλισμού των τότε Ελλήνων Ποντίων προσφύγων του 1922 με τους σημερινούς λιποτάκτες λαθρομετανάστες ισλαμιστές του σήμερα!!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ.

Το ταξίδι της Ελλάδας λοιπόν για τον φετινό διαγωνισμό τελείωσε χθες με τον πανηγυρικό αποκλεισμό της χώρας μας.
Και αυτός ο αποκλεισμός -το τονίζω- ήταν για πρώτη Φορά στην ιστορία της Ελλάδας. Αν μη τι άλλο κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτήν την ξεφτίλα της Ελληνικής συμμετοχής.
Αντε περαστικά μας.

Δείτε το video:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.