Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στο Δημαρχείο μεταξύ Δημοτικής Αρχής και εκπρόσωπων επιχείρησης υδροπλάνων για το σκοπό αυτό
Κατασκευή υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας


Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Επί της πρότασης δημιουργίας περιφερειακού υδατοδρομίου στο .........

λιμάνι της Καλαμάτας αναμένεται να συζητήσουν την ερχόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία με τη Δημοτική Αρχή. Αυτό έγινε γνωστό χθες από το δήμαρχο Παν. Νίκα.

Η εταιρεία, σε επιστολή της προς το δήμαρχο, αναφέρει πως «έχει εξασφαλίσει μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο από επενδυτικό κολοσσό του εξωτερικού»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ οι διακόπτες στη Ραδιοτηλεόραση! Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων, ενδοκυβερνητικές διαφωνίες και μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Απολύονται πάνω απο 2500 εργαζόμενοι. Νέος φορέας απο το Φθινόπωρο.

Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την ΕΤΑΠ; Οι "λογαριασμοί" του παρελθόντος υπονομεύουν το παρόν και το μάλλον του θεσμού (Αρθρο του Θανάση Τσαμούλη)
ΜΕ ΔΩΡΑ ήρθε χθες ο περιφερειάρχης Πετρος Τατούλης στην Καλαμάτα, όπου προανήγγειλε τη διοργάνωση Διεθνούς Φεστιβάλ Πελοποννήσου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ με υπογραφή του περιφερειάρχη και προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης απο αμίαντο.
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ της Χρυσής Αυγής σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων - Ανακοίνωση της Χ.Α
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Μειώθηκε ο αριθμός εισακτέων.
"ΤΖΑΚ-ΠΟΤ" για τις τιμές και τις αποδόσεις του καρπουζιου της Τριφυλίας που "κατέκτησε" τις αγορές 22 χωρών.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ για την ανέγερση μνημείου προς τιμήν της μνήμης των εκτελεσθέντων απο τους Γερμανούς στην Καλαμάτα, οι Νίκας-Τατούλης. Η εξέλιξη δικαιώνει το Θόδωρο Μπρεδήμα.
ΔΙΑΚΡΙΣΗ στο Elite και την Costa Navarino για την καθιέρωση του "Ελληνικού Πρωινού".

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.