Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Από τα δέντρα κατέβασαν τους ληστές οι αστυνομικοί!
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, όταν ........

Ακρογιάλι, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, από την Τρίτη ο υπεργολάβος άρχισε να αποσύρει τα μηχανήματά του, χωρίς να είναι γνωστό αν και πότε θα το βράδυ της Τετάρτης βρήκαν ληστές σκαρφαλωμένους στους… πανύψηλους ευκαλύπτους στην οδό Λακωνικής, έχοντας μαζί τους το πλαστικό πιστόλι με το οποίο λήστεψαν το παραδοσιακό παντοπωλείο στην οδό Θεοτόκου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο λόγος για δύο Αλβανούς οι οποίοι στις 13 Φεβρουαρίου προσποιήθηκαν τους πελάτες και, μπαίνοντας αργά το βράδυ στο παντοπωλείο, ζήτησαν να αγοράσουν κρασί.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η «ΒΕΝΤΕΤΑ» Τατούλη-ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε και στη Βουλή κατά την παρουσίαση στην Επιτροπή Περιφερειών των έργων του ΕΣΠΑ και το αναπτυξιακό σχέδιο της Πελοποννήσου.
Πετράκος και Τατούλης αντάλλαξαν πυρά για τα γνωστά θέματα.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου ανέφερε κατά την παρουσίαση ότι το ΕΣΠΑ αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την Περιφέρεια.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στη πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» μέσα στην ύφεση για τη Μεσσηνία, όπου ζητούμενο παραμένει η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον Θαν. Κουκοβίστα.
● ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ από την Περιφέρεια ότι το έργο προστασία των ακτών στο Ακρογιάλι θα τελειώσει μέσα στους συμβατικούς χρόνους. Οι εργασίες εντός δεκαημέρου θα ξαναρχίσουν δεσμεύτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, ο οποίος έκανε και απολογισμό για το Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών.
● ΜΕΙΩΣΗ δημοτικών τελών σε Άρι, Θουρία και Αρφαρά ζήτησε με συνέντευξή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Θόδωρος Μπρεδήμας.
● ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι προετοιμασίες για το 1ο Καλαματιανό Καρναβάλι, ενώ και στα Φιλιατρά με χορηγίες θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του γνωστού καρναβαλιού των «Φούληδων».
● Ο ΔΗΜΟΣ Μεσσήνης υπογράφει νέα σύμβαση για το αεροδρόμιο της Τριόδου και διεκδικεί το κτήριο του καταργηθέντος Ειρηνοδικείου, καθώς και πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.
● ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ετήσιου Ανταμώματος των Μεσσηνίων και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Νάντιας Σερεμετάκη «Καθημερινός Πολιτισμός» αποφάσισε η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.