Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Iδιοκτήτης «ροζ» ξενοδοχείου στην Πλατεία Αττικής o Nίκος Mιχαλολιάκος!

Ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει φαίνεται πως έχει στην κατοχή του ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, το οποίο διοικείται οικογενειακώς.

Αυτό υποστηρίζει, με δημοσίευμά της, η εφημερίδα ........

«Εθνος», που αποκαλύπτει ότι ο Νίκος Μιλαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του «ροζ» ξενοδοχείου, με το όνομα «Νew Dream», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και φέρεται να είναι προορισμός για πονηρά ραντεβου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους εξής:

Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης, αντιπρόεδρος
Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, μέλος.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί ενώ ως υπεύθυνη διαχείρησής του του New Dream φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ- Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε».

Newpost

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναζητήσαμε το ΦΕΚ στο Εθνικό τυπογραφείο αλλά δεν το βρήκαμε για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί το δημοσίευμα.
Οσες αναζητήσεις κάναμε για ΦΕΚ του 2007 με αριθμό τεύχους 10271 δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως.
Είναι λάσπη του πολιτικού συστήματος;


3 σχόλια:

  1. απο λασπη αλλο τιποτα

    5 μερες μεινανε

    να δω τον Μπομπολα το βραδυ των εκλογων
    οταν δει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    με 7-8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή είναι λάσπη και βούρκος από μόνη της δεν χρειάζεται άλλη...ότι πιό αντιεθνικό και αντιπατριωτικό μάλλον σατανικό είναι το μόρφωμα αυτό το οποίο προβάλλει μεν την ξενοφοβία αλλά δεν είναι μόνο αυτό κρύβουν πολλά σκοτεινά πράγματα που δεν τα λένε...απλά αγγίζουν σε κάποια σημεία τον κόσμο με τα προβλήματα που δημιουργούν κάποιοι ξενοι και αυτό προσπαθούν να εκμεταλευτούν.Και για να δείτε τι είδους ανθρωποι είναι αυτοί θα πρέπει να προσέξετε ότι ποτέ δεν έχουν το θάρρος να σε αντιμετωπίσουν μεμονομένα αλλά πάνε πάντα σε ομάδες...θαρσίδειλοι,κομπλεξικοί και χέστες...όξω..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο ειναι να μπουν στην βουλη να τρεμουν τα λαμογια...να δεις μετα πουλανε τα υπολοιπα τα παλιο λαμογια μου μας διαλισανε...παντος εχει καλα δοματια κ διακοσμισι στο φουλ το ντρεμ...στρογγυλα κρεβατια λεμε κ θεα φουλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.