Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Απόψε μετα την παράσταση "Θυρίδα 111" τιμάται ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος στο Άργος

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

“Οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται από τα γεγονότα αλλά από την αντίληψη που έχουν γι' αυτά”
Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α-Μ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους-Μυκηνών) για άλλη μια φορά πρωτοπορούν, καινοτομούν, πρωτοστατούν στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και παρουσιάζουν τη νέα θεατρική παράσταση με τίτλο Θυρίδα 111 του εξαίρετου συγγραφέα και δημοσιογράφου, Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

Ο θεατρικός αυτός μονόλογος παρουσιάστηκε για ..........

πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 18 Απριλίου 2012 στην Αίθουσα Τέχνης Αμυμώνη, στον Πολυχώρο Στρατώνων Καποδίστρια, στο Άργος. Μετά το πέρας των παραστάσεων στο Άργος, θα μεταφερθεί σε κεντρική θεατρική σκηνή στην Αθήνα.
Την σκηνοθετική επιμέλεια καθώς και τον ρόλο του Ισίδωρου θα αποδώσει ο πολυτάλαντος Νίκος Κλησιάρης.

Σήμερα στις 21 Απριλίου ενω θα παίζεται η παράσταση, μετά το τέλος της θα τιμηθεί για το έργο του και την προσφορά του στην Τέχνη ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.
Προς τιμή του Γιώργου Μιχαλακόπουλου, εκείνη την βραδιά θα προβληθεί σε πρώτη προβολή ενα 18λεπτο απόσπασμα απο την παλιά σειρά "Εκείνος και Εκείνος" όπου πρωταγωνιστούσαν ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος.
Το 18λεπτο επεισόδιο που θα προβληθεί, δεν υπάρχει πουθενά και σε κανένα αρχείο, ούτε καν της ΕΡΤ, καθώς τη μοναδική κόπια διαθέτει μόνο ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

Το Φιλιατρά News εξασφάλισε αυτό το μοναδικό ντοκουμέντο από την τότε εκπομπή το οποίο σημειώνουμε δεν υπάρχει πουθενά, ούτε καν στο αρχείο της ΕΡΤ και σεβόμενοι την δεοντολογία και την τιμητική εκδήλωση του Δήμου Άργους - Μυκηνών, θα το προβάλουμε κατ' αποκλειστικότητα το Σάββατο 21 Απριλίου, την ίδια ώρα με την προβολή του στην εκδήλωση το επίμαχο 18λεπτό Video με τίτλο "Το Αυγό" από την σειρά "Εκείνος ... και Εκείνος".
To Video το έχουμε ήδη ανεβάσει στο κανάλι του Φιλιατρά News στο Youtube αλλά δεν μπορείτε ακόμα να το δείτε καθώς το έχουμε σε περιορισμένη πρόσβαση.
Θα είναι διαθέσιμο το βράδυ της 21ης Απριλίου και ώρα 21:30. Την ώρα δηλαδή που θα προβάλλεται και στην εκδήλωση.
Μια μεγάλη αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες του Φιλιατρά News.

Το Video θα εμφανιστεί σε αυτή την δημοσίευση στις 21:30 ακριβώς.
Μείνετε συντονισμένοι στο Φιλιατρά News για να δείτε την μεγάλη μας αποκλειστικότητα η οποία δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε καν στα αρχεία της ΕΡΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.