Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κώστας Κόλλιας. Μίλησε για την κίνηση στην Τριφυλία στο Mεσόγειος TV

Στην τηλεόραση Μεσόγειος βγήκε σήμερα να σχολιάσει την κίνηση του Πάσχα στην Τριφυλία.
Ο Κώστας Κόλλιας απέφυγε εμφανώς να αναφερθεί στην Costa Nauarino ενώ ασχολήθηκε εκτενώς με τα καταστήματα του Δήμου Τριφυλίας.
Έδειξε ότι σαν Δήμαρχος είναι στο πλευρό των πολιτών του αφουγκράζεται τα προβλήματα τους χωρίς να ξεχωρίζει κανέναν.

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς που δεν τον στηρίξαμε ..........

καθόλου στις εκλογές διακρίνουμε σε αυτόν ένα τσαμπουκά (με την καλή έννοια πάντα) μια αληθινή διάθεση να προσφέρει.
Μέχρι στιγμής μας έχει διαψεύσει σε αρκετά πράγματα. Πάντα με την καλύτερη διάθεση, δείχνει προθυμία να ακούσει τους πολίτες και όπου μπορεί να επέμβει αν δώσει λύση.
Πάντως τις δυο - τρεις- τέσσερις φορές που του ζήτησα να μιλήσει για λογαριασμό του Φιλιατρά News δέχτηκε ευχαρίστως χωρίς να δείξει ούτε για δευτερόλεπτο κάτι αρνητικό.
Η αλήθεια να λέγεται.

6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ME OYΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ! ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολοτούμπα που έγραψα καποια αλήθεια? Γιατι εγω το εγραψα και το εστειλα το κειμενο.
    Δηλα΄δη θελετε αν διαβάζετε ψέματα; Αν ναι ψάξτε για άλλο blog. Εδω θα γράφονται οι αλήθειες.
    Και ο Κόλλιας παρόλο που ξέρει πως δεν τον στήριξα ουτε για ενα δευτερόλεπτο η συμπεριφορά του απεναντι μου ειναι η καλύτερη. Και αυτό αν μη τι άλλο θα πρέπει να το πω.

    Οποτε του ζητησα να πει κάτι δεχτηκε με μεγάλη του ευχαρίστηση. Δεν πρέπει λοιπόν να πουμε και κάτι καλό εφόσον το βλέπουμε; Μήπως θα πρεπει αντον περιμενουμε στην γωνία για να του την πουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία δημοσίευση δεν υπάρχει στο Φιλιατρά News που υπογράφεται ή να σχολιάζει μέλος της ομάδας διαχείρισης ή έστω ο πρώην μας να βρίζει (όπως λες) τον Κόλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σας που τουλάχιστον αναγνωρίζετε κάποια πράγματα. Ο Κόλλιας, προς εκπληξη όλων μας, αποδεικνύεται άξιος δήμαρχος και αντικειμενικός. Ούτε το έπαιξε ποτέ ιστορία, ούτε καβάλησε κανένα καλάμι (όπως κάποιοι αντιδήμαρχοι, ονόματα δεν λέμε) και δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο. Μακάρι να μην μας διαψεύσει και να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στους παραπάνω πέστα με τις Κολοτούμπες. Έπρεπε απο εδώ να βρίζουμε μόνο τον Κόλλια, άσχετα αν κάνει σωστά πράγματα ή λάθος. Μονο απλά να του την λέμε για να μην κάνουμε την κολοτούμπα που λένε οι παραπάνω.
    Δεν πειράζει, ας κάνουμε εμείς την "κολοτούμπα" και ας λέμε το μπράβο όταν πρέπει να το πούμε αλλά και την σκληρή κριτική όταν θα πρέπει να την κάνουμε.
    Εδώ θα γράφονται αλήθειες όπως είπε και παραπάνω ο πρώην διαχειριστής μας.
    Όποιος αναζητά ψέματα ας ψάξει απλά για άλλο blog. Εδώ δεν θα τα βρει.

    McH
    Admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.