Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πρωταπριλιάτικο το σεξουαλικό σκάνδαλο στους Γαργαλιάνους

Ενα πολυ πιπεράτο σκάνδαλο δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα Θάρρος. Το δημοσίευμα ανέφερε για δυο σαραντάρες αχόρταγες με το sex οι οποίες αναζητούσαν νεαρούς εραστές από 18 μέχρι 25 για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Μάλιστα σύμφωνα με το "ρεπορτάζ", τα ερωτικά ραντεβού λάμβαναν χώρα σε εξοχική κατοικία της μίας εκ των δυο αχόρταγων γυναικών.

Βέβαια την είδηση αυτή αναπαράχθηκε ............

από πολλά blogs της Μεσσηνίας δείχνοντας ότι το "πήγαν αμάσητο" κάτω.
Εμείς πάλι έχοντας ξακαθαρίσει ότι δεν θα γράψουμε καμία ψευδή είδηση αλλά και εξαιρετικά υποψιασμένοι λόγω πρωταπριλιάς, δεν το μασήσαμε, δεν το δημοσιεύσαμε, αλλά γελάσαμε με αρκετούς που την πάτησαν και έσπευσαν να το αναπαράγουν τόσο στο blog τους, όσο και να το κάνουν share στο Facebook παρουσιάζοντας το δήθεν μεγάλο σεξουαλικό σκάνδαλο με τις δύο οργιώδης 40άρες.

Ο Δημοσιογράφος τους Θάρρους, είχε στήσει το θέμα του εξαιρετικά, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αναγνώστη να σκεφτεί ότι δεν παίζει το σενάριο που διάβαζε.
Ενα καλογραμμένο κείμενο, με πολύ πιπεράτες λεπτομέρειες οι οποίες φούντωσαν την φαντασία των αναγνωστών. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας του. Και το πέτυχε. Σχεδόν η μισή Τριφυλία μιλούσε γι αυτό το θέμα και πολύ δε περισσότερο η κοινωνία των Γαργαλίανων η οποία προσπαθούσε να ανακαλύψει τις δυο "άτακτες" σαραντάρες εκ των οποίων η μία (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) ήταν παντρεμένη - χωρισμένη.

Δεν πειράζει όσοι τη πατήσατε. Και του χρόνου να είστε καλά και να την ξαναπατήσετε.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.