Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τι συμβαίνει με την κυριακάτικη αγορά του Κοπανακίου;

ΑΠΟ ΤΟ KOPANAKI NEWS.

Κάποιος πέταξε την εξυπνάδα και οι άλλοι τσίμπησαν. “Να κάνουμε δημοπρασία για τις θέσεις, για να μην πουν ότι κάνουμε ρουσφέτια”. Θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις αιτήσεις κατά προτεραιότητα ή να κάνουν κλήρωση. Το μπαγιόκο είναι ο στόχος. Και μπορεί να έχουν και καλό σκοπό, αλλά η σκέψη είναι λανθασμένη, οδηγεί στην καταστροφή. Πόσα πληρώνουν σήμερα οι πραγματευτάδες; 420 ευρώ.

Από αυτή την τιμή και επάνω θα ξεκινήσει ........

η δημοπρασία. Και θα φτάσει που; Να σας πω εγώ; Στην απελπισία του ο ενδιαφερόμενος, να πάρει μια θέση, να βγάλει μια δραχμή, μπορεί και στα 1000 ευρώ. Ωραία θα τα οικονομίσουμε και του χρόνου θα ανεβάσουμε την τιμή για όλες τις θέσεις στο χιλιάρικο, να υπάρχει και ισονομία. Αύριο που δεν θα υπάρχει ισονομία δεν τους νοιάζει ή δεν το έχουν σκεφθεί. Ο ένας με 420 και ο άλλος με 600-800 ή 1000. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί.

Οι δηλώσεις όμως, ότι δεν θα αυξήσουμε την τιμή κ. Δήμαρχε, που πήγανε; Δήμαρχε εσύ το ενέκρινες το νταραβέρι ή κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου; Και μη μου πεις ότι δεν το είδες το θέμα από την σκοπιά της καταστροφής ή ότι δεν έχεις κατανοήσει ότι οι αυξήσεις στις τιμές -μέσα από μια διαδικασία Δημοπρασίας- που θα είναι ανεξέλεγκτες, θα οδηγήσουν στην διάλυση της Κυριακάτικης αγοράς μας.

Δεν ρωτάω τον Αντιδήμαρχό μας για το θέμα, ούτε τον πρόεδρο της κοινότητας, γιατί τι σχέση έχουν οι άνθρωποι με οικονομικά; Ρωτάω τον πανέξυπνο συνδικαλιστή και ρωτάω και την αντιπολίτευση, κε Σωτηρόπουλε, το ξέρετε το θέμα; Το έχετε πάρει χαμπάρι;
ΑΑΑ, όσο για τον Μπασδάνη, θα τρίβει τα χέρια του για την …πατάτα του Μερκούρη, που υπογράφει την προκήρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.