Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Συνάντηση μελών του συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας με τον Υφ Οικονομικών κ. Δ. Κουσελά

Με τον υφυπουργό οικονομικών κ. Δημ. Κουσελά συναντήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους. Έγινε ενημέρωση για τις θέσεις των πολυτέκνων έτσι όπως εκφράζονται μέσα από την ΑΣΠΕ.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η εισοδηματική πολιτική η οποία πλήττει τις πολύτεκνες οικογένειες, οι αδικίες στις μεταγραφές κατά των πολυτέκνων φοιτητών, το δημογραφικό, καθώς και τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται σε βάρος των πολυτέκνων.
Επίσης ο πρόεδρος αναφέρθηκε στη ............

συνταγματική επιταγή για την προστασία της πολύτεκνης οικογένειας, καθώς και στο ρόλο της στην ανάπτυξη και την στήριξη της κοινωνικής δομής.

Τέλος, τέθηκε και το θέμα της εισφοράς των μελών που παίρνουν την πολυτεκνική σύνταξη και δεν παρακρατείται από τον ΟΓΑ. Ο Υφ. κ. Δ. Κουσελάς άκουσε τις ανησυχίες και τις προτάσεις των μελών του Δ.Σ. και διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει τα θέματα που τέθηκαν.

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 50ΑΡΗΔΩΝ-60ΑΡΗΔΩΝ(ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ) ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΕΙ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε μεγαλε κουσελα!!!ερχοντε εκλογες και μας ηρθες;τα εκανες μπαχαλο με τον καλλικρατη και εχεις το θρασος να χαμογελας;εσυ που χαντακωσες την τριφυλια;που θα παει θα τρωτε ξυλο και στην επαρχια σε λιγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω πληροφορίες ότι κατεβαίνει κάθε εβδομάδα. Δεν ισχύει αυτο που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε μενω στην Αθηνα,δεν ξερω αν κατεβαινει καθε εβλομαδα αλλα καποτε θα αγανακτησετε και σεις εκει κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.