Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΣΤΑ ΦΤΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΟΥΣΚΑ ΤΥΠΟΥ ΑΣΠΙΣ;
Τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό και την απαξίωση των διαμεσολαβούντων από την ANY TIME της INTERAMERICAN.
Το άρθρο αυτό το γράφουμε με αφορμή ...........

τα e-mail που παίρνουμε από τον φίλο κ. Γιώργο Τσατούχα ο οποίος κάνει και αυτός την προσπάθειά του για την επανόρθωση της αδικίας των διαμεσολαβούντων. Από την εταιρία Interamerican.

Πάει καιρός τώρα που στην τηλεόραση «παίζει» εκείνη η διαφήμιση της Any Time που πίσω κρύβεται η Interamerican και η οποία διαφημίζει χαμηλά ασφάλιστρα στις ασφαλίσεις των αυτοκινήτων.
Είναι σε όλους γνωστό ότι οι πωλήσεις διαφόρων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του Internet είναι διαδεδομένες σε όλο τον κόσμο. Και καλά κάνουν και πουλάνε πολλοί οτιδήποτε μέσω διαδικτύου. Το να πουλήσεις όμως ασφαλιστήρια μέσω διαδικτύου είναι άκρως επικίνδυνο διότι ο καταναλωτής ασφαλισμένος της Any time Interamerican
Στο τέλος θα βγει ο χαμένος της υπόθεσης. Γιατί το λέμε αυτό? Διαβάστε το.

1. Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων όλοι μαζί, διαμεσολαβούντες και καταναλωτικό κοινό – ασφαλισμένοι, πρέπει να δώσουμε τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό, στα διπλά τιμολόγια, την απαξίωση των διαμεσολαβούντων, τη μεθοδευμένη αρπαγή της πελατείας τους και όλοι μαζί να απαιτήσουν το σεβασμό προς τα δίκτυα των διαμεσολαβούντων που ανέδειξαν και στήριξαν τις εταιρίες.
Και άλλες ενώσεις όπως η Ένωση των Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος κλπ έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους ανακοινώσεις που καυτηριάζουν την «αρπαγή της δουλειάς των διαμεσολαβούντων».

2. Μπορεί, τα ασφάλιστρα να είναι χαμηλότερα, αλλά όταν χρειαστεί να έχουν ένα ατύχημα σε ποιόν θα πάνε ? στην ANY TIME ή στην NTERAMERICAN ? θα πάνε στον ασφαλιστή ο οποίος δικαίως θα του ζητήσει κάποια χρήματα για να του διεκπεραιώσει την υπόθεσή του.

3.Τα ασφάλιστρα είναι πολύ χαμηλά αν ο ασφαλισμένος έχει ένα ατύχημα, από πού θα αποζημιωθεί?

4. Μήπως γεννιέται μια νέα ΦΟΥΣΚΑ τύπου ΑΣΠΙΣ?

5. ΓΕΝΙΚΑ, ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ.

ΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ?

ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ !

Από ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΦΤΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.