Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το κίνημα "Δεν πληρώνω" δεν κάμφθηκε. Άνοιξαν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα.

Δυναμική απάντηση - αντίδραση στον μεγαλύτερο Τζαμπατζή της Ελλάδος υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα και τη (ν)τροπολογία του που ψηφίστηκε στην βουλή μετατρέποντας την μη πληρωμή διοδίων σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. έδωσαν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Μέλη των επιτροπών αγώνα πολιτών και εργαζομένων του Πανελλαδικού Συντονιστικού ανοίγοντας τα διόδια από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα.

Περισσότεροι από άλλες φορές είπαν όχι στην ...........

(ν)τροπολογία Ρέππα καταργώντας την στην πράξη αφού εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ στις εταιρίες του Εθνικού μας Εργολάβου Γιώργου Μπόμπολα.

Νέκρωσαν τις λωρίδες e-pass και μοίρασαν τα φυλλάδια του κινήματος ενημερώνοντας τον διερχόμενο κόσμο ότι παρά την ψήφιση της (ν)τοπολογίας Ρέππα, εξακολουθούμε να ανοίγουμε την μπάρα και να περνάμε Ελεύθερα χωρίς να πληρώνουμε.

Στα δικά μας μέλη της επιτροπής αγώνα πολιτών και εργαζομένων από την Μεσσηνία, παρευρέθηκαν στα διόδια της Ασσέας στην γέφυρα του Μάναρη όπου κράτησαν ανοικτό τον σταθμό για δύο ώρες περίπου επιτρέποντας την δωρεάν διέλευση στους διερχόμενους οδηγούς εισπράττοντας τις επευφημίες του κόσμου για την κίνηση αυτή. Υπήρξαν βέβαια και οι φοβισμένοι που ρωτούσαν μέλη της επιτροπής μήπως αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα που θα περάσουν για να λάβουν την καθησυχαστική απάντηση από τα μέλη της κινητοποίησης ότι σύμφωνα με την Νομική υπηρεσία του κινήματος η (ν)τροπολογία Ρέππα είναι στον αέρα, δεν έχει καμία νομική υπόσταση και μπορεί άνετα να καταπέσει στο Συμβούλιο της επικρατείας.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το διάστημα όπου έμειναν ανοικτά τα διόδια, πέρασαν περίπου 450 αυτοκίνητα 20 λεωφορεία 6 μεγάλες νταλίκες αλλά και μοτοσυκλετιστές.

Το Φιλιατρά Νews επικοινώνησε με το μέλος του πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των διοδίων κ. Βασίλη Παπαδόπουλο και του ζητήσαμε να μας πει για την σημερινή τους κινητοποίηση στα διόδια όλης της χώρας.

Ακούστε την δήλωση που μας παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Φιλιατρά News ο κ. Παπαδόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.