Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Δημήτρης Δράκος για τον Θάνατο του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

Σε δήλωση για τον θάνατο του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου προέβη ο τέως νομάρχης Μεσσηνίας.

Στην δήλωση του αναφέρει: ........

«Η είδηση του θανάτου του καπετάν Βασίλη μας συγκλόνισε όλους. Ο καπετάν Βασίλης υπήρξε ένας ακούραστος και ανύστακτος μαχητής της επιχειρηματικής δράσης. Εμπνευσμένος οραματιστής, που είχε το χάρισμα της πραγματοποίησης των στόχων του, υπερβαίνοντας τις όποιες, πολλές φορές ανυπέρβλητες, δυσκολίες της γραφειοκρατίας και της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.
Είχε αρετή, τόλμη, σωφροσύνη και ευθυκρισία. Με τον αγώνα του και τη στάση ζωής του, χάραξε μια ολόκληρη εποχή στην Ελλάδα, στη νότια Πελοπόννησο, στη Μεσσηνία μας, για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό. Κυρίως όμως κατέστησε αυτό τον ευλογημένο τόπο, τη Μεσσηνία, το σημαντικότερο τουριστικό προορισμό της χώρας.

Ο καπετάν Βασίλης κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη όλων μας με τις αρχές και τις αξίες του, που με τόση συνέπεια και γενναιότητα υπηρέτησε από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Με αυτή τη στάση ζωής, την πνευματική και ηθική του οντότητα και την αστείρευτη διάθεση για προσφορά, αγάπησε υπερβολικά τη γη που τον γέννησε. Υπήρξε ο μεγάλος ευεργέτης της Μεσσηνίας και της Ελλάδος. Ήταν ένας διαρκής πλούτος ζωής που θα μας λείψει. Η απώλειά του για τη Μεσσηνία μας αλλά και για όλους εμάς, που συνεργαστήκαμε μαζί του αυτά τα χρόνια και τον αγαπήσαμε, κυρίως όμως για την οικογένεια του, είναι πολύ μεγάλη.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Κάρμεν και τα αγαπημένα του παιδιά, τον Κώστα, τον Αχιλλέα και τον Χρήστο, καθώς επίσης και σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους. Αιωνία του η μνήμη, θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.