Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η κ. Γεωργία Χριστοδούλου, πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Τριφυλίας προλόγισε χθές βράδυ τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο στους Γαργαλιάνους.

Η πρόεδρος των Πρόεδρος των Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας προλόγισε χθες βράδυ τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο στους Γαργαλιάνους.

Στην ομιλία της η κ. Χριστοδούλου είπε:

Γαργαλιανιωτισσες και Γαργαλιανιώτες, Τριφύλιες και Τριφύλιοι,

συγκεντρωθήκαμε σήμερα όλοι εδώ ν' ακούσουμε την τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας Δημητρη Σωτηρόπουλου

Ανέβηκα σήμερα στο βήμα να προλογίσω τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ως υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας αλλά και ως Πρόεδρος των Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, μιας ένωσης που εδώ και 10 χρόνια μόνο θετικά αποτελέσματα έφερε στον τόπο μας και αυτό γιατί πιστέψαμε ότι εν τη ένωση επέρχεται η ισχύς.
Δεν φοβηθήκαμε να μοιραστούμε το ...........

κοινό μας όραμα για την πρόοδο της Τριφυλίας και είμαστε οι πρώτοι που κατάφεραν να καλέσουν στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων τους Δημάρχους όλων των περιφερειών της Τριφυλίας ακόμα και αυτών των περιφερειών που δεν συμπεριλαμβάνονται σήμερα στο νέο δήμο, όταν η λέξη Τριφυλία φάνταζε πολύ μακρινή.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας τα γνωρίζετε όλοι. Δρούμε πάντα με γνώμονα το κοινό καλό χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις. Μόλις προχθές πάλι οι παραλίες των Γαργαλιάνων και η νήσος Πρώτη προβάλλονταν στην τηλεόραση ύστερα από τις δικές μας προσπάθειες. Τα Γαργαλιανίωτικα προϊόντα και τους δικούς σας επιχειρηματίες προβάλλουμε στις εκθέσεις του εξωτερικού και εσωτερικού.

Δεν είναι τυχαίο , και παρακαλώ σημειώστε το, ότι 3 από εμάς τους ξενοδόχους , τους ελεύθερους επαγγελματίες, που δεν έχουμε κανένα δεδομένο μηνιαίο εισόδημα, και που το επάγγελμα μας άπτεται άμεσα της ανάπτυξης του τόπου, τολμήσαμε να εκτεθούμε και να ζητήσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις εκλογές αυτές. Συγκρίναμε και αποφασίσαμε με απολύτως αυτοδιοικητικά κριτήρια.
Και επιλέξαμε τον Άριστο. Επιλέξαμε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Δεν είμαστε ούτε Νεοδημοκράτες ούτε Πασοκατζήδες ούτε αριστεροί όταν πρόκειται για τον τόπο μας. Δεν θα λύσει τα προβλήματα μας η ιδεολογία του καθενός αλλά η αγάπη μας για τον τόπο μας και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς.

Είμαστε αυτοδιοικητικοί και βάζουμε πάνω απ' όλα το καλό της Τριφυλίας μας και προχωράμε χωρίς ταμπέλες για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης!

Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι ο λαός των Φιλατρών επέλεξε, μεταξύ δύο συνδημοτών του, τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, ως τον καλύτερο και με διαφορά και αυτό είναι η τρανότερη απόδειξη της αξίας της προσωπικότητας τους ανθρώπου αυτού, για να λέμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους!

Οπως εσείς γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις της περιοχής σας καλύτερα από εμάς τους υπόλοιπους Τριφύλιους , έτσι και οι φίλοι μας Φιλιατρινοί ψηφίσαν τον καλύτερο και έστειλαν ηχηρότατο μήνυμα σε όλους μας!

Κυρίες και κύριοι ,

βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι πολλοί είναι εγκλωβισμένοι στις κομματικές γραμμές και γίνονται έρμαια της εκδούλευσης των φαύλων της κομματοκρατίας , οποιασδήποτε κομματοκρατίας. Οι κύριοι της βουλής απ' όλες τις παρατάξεις ζήτησαν απο τον ελληνικό λαό να στείλει το μήνυμά του. Το στείλατε στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής είτε με τις επιλογές σας είτε με την αποχή σας.
ΤΩΡΑ καλούμαστε πάλι να συμμετάσχουμε με την ψήφο μας για το μέλλον μας.

Και σας ρωτώ: τι μήνυμα θα στείλουν οι κύριοι της βουλής για το δικό μας μέλλον, για τα καθημερινά μας προβλήματα .

Αυτά θα λυθούν από τους ανθρώπους που ζουν ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, γύρω μας, τους γνώστες, τους έμπειρους, αυτούς που αγαπούν τον τόπο μας και συνειδητά επέλεξαν να ζουν εδώ – μαζί μας, που δεν εμφανίστηκαν εν μια νυκτί – φερτοί από τα κόμματα, αλλά φυλάνε Θερμοπύλες και θα συνεχίσουν να το κάνουν .

Ενας τέτοιος είναι Δημήτρης Σωτηρόπουλος , εκείνος που ένωσε ανθρώπους από όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μετερίζια γιατί το όραμα τους ήταν κοινό με το δικό του όραμα.
Και ως τέτοιον παρακαλώ υποδεχθείτε τον !

Δείτε το σχετικό Video απο το ΚopanakiΝews



Robert Louis Stevenson

Ο Ρόμπερτ Λούις Μπάλφουρ Στίβενσον (αγγλ. Robert Louis Balfour Stevenson) ήταν Σκοτσέζος μυθιστοριογράφος, ποιητής και δοκιμιογράφος που γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1850 και πέθανε στις 3 του Δεκέμβρη του 1894 στη νήσο Σαμόα. Τα πιο διάσημα έργα του είναι η νουβέλλα Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ (The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde) και το μυθιστόρημα Το νησί των θησαυρών (Treasure Island). Άλλα έργα του είναι Η Απαγωγή, (Kidnapped, 1886), Ο Άρχοντας του Μπάλαντρε (The Master of Ballantre, 1889) και Κατριόνα, (Catriona, 1893, γνωστό και ως David Balfour).

Σπούδασε Νομικά, αλλά πολύ σύντομα ..........

εγκατέλειψε την επιστήμη του, για να αφοσιωθεί στη δημοσιογραφία και τη λογοτεχνία. Πραγματοποίησε πολλά ταξίδια και κατέληξε στη Σαμόα, όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Στο διάστημα αυτό κατέγραψε τις ταξιδιωτικές του εντυπώσεις. Όταν πέθανε, πομπή ιθαγενών συνόδευσε τη σορό του μέχρι την κορυφή ενός απόκρημνου βουνού όπου και τάφηκε. Υπήρξε πολυγραφότατος. Οι ιστορίες και οι χαρακτήρες που έπλασε, όπως ο πειρατής με το ξύλινο πόδι και τον παπαγάλο, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους πολυπληθείς αναγνώστες του, σε όλο τον κόσμο.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Νοεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.