Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Κοντά στις ακαδημίες της Εράνης ο Λύμπερόπουλος

Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη στα Φιλιατρά ένα μίνι τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή εκτός της Εράνης, του Αίαντα και της Μάνης. Ευχάριστη έκπληξη για μικρούς, αλλά και μεγάλους αποτέλεσε η παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Ο κορυφαίος Φιλιατρινός ποδοσφαιριστής, έχοντας ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς τον επόμενο και τελευταία πιθανότατα ποδοσφαιρικό του σταθμό, από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην ΑΕΚ, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τις διακοπές του στα πάτρια εδάφη, χωρίς να ξεχνάει ποτέ το δικό του ξεκίνημα…

Φιλικό για τον Φρούσο!

Τέλος, ανάμεσα στα άλλα που θ’ απασχολήσουν ........

το νεοσυσταθέν ΔΣ της Εράνης είναι και η διοργάνωση ενός φιλικού παιχνιδιού με ομάδα επιλέκτων προς τιμήν του Νίκου Φρούσου –ενός ακόμη σπουδαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή που δόξασε τη φανέλα της Εράνης και πλέον έχει βρει καταφύγιο στην Κύπρο και την Ανόρθωση, όπου ανέλαβε χρέη προπονητή.

Ξανά πρόεδρος της Εράνης ο Βαγγέλης Σταθόπουλος

Σε Σώμα συγκροτήθηκε χθες το βράδυ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης, με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο να αναλαμβάνει εκ νέου πρόεδρος, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν, με εξαίρεση ίσως την απόφαση του πολύπειρου Βασίλη Παπαθεοδοσίου να παραμείνει ως απλό μέλος.
Επίσης, ιδιαίτερης σημασίας είναι η τοποθέτηση του Τάκη Σταθόπουλου ως υπεύθυνου ακαδημιών, δείγμα ακριβώς της σημασίας που δίνει (και) το νέο σχήμα στις μικρές ηλικίες.

Η πλήρης σύνθεση του καινούργιου ΔΣ της Εράνης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αγγέλης Σταθόπουλος

Α’ αντιπρόεδρος: Θανάσης Κωνσταντόπουλος

Β’ αντιπρόεδρος: Θωμάς Βέννος (και εκπρόσωπος ΕΠΟ)

Ταμίας: Γιάννης Δρακόπουλος

Βοηθός ταμία: Παναγιώτης Τσαμούρης

Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος: Θοδωρής Κουρτέσης

Γραμματέας: Αλέξης Μιχαλακόπουλος

Β’ γραμματέας: Τάκης Σταθόπουλος

Γενικοί Αρχηγοί: Κώστας Γκόνος, Σαράντης Τριαντόπουλος, Βασίλης Κόλλιας

Υπεύθυνοι ακαδημιών: Παναγιώτης Σταθόπουλος, Θανάσης Σωτηρόπουλος

Υπεύθυνοι Τύπου: Αλέξης Μιχαλακόπουλος, Σαράντος Τριαντόπουλος

Μέλη: Χάρης Στάμος, Γιώργος Χαλιακόπουλος, Βασίλης Παπαθεοδοσίου.

Πηγή: Εράνη Φιλιατρών

Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων. Επέστρεψε στην Α’ τοπική με ψηλά το κεφάλι.

Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Δ’ εθνική, ο Τέλος Αγρας επιστρέφει τη νέα χρονιά στην Α’ τοπική. Ηταν κάτι το αναμενόμενο που θα γινόταν ούτως ή άλλως, όμως ο τρόπος που υποβιβάστηκε ο Τέλος Αγρας ήταν αναμφίβολα ηρωικός. Δεν το λέμε αυτό για τις επιδόσεις του, που δεν ήταν και οι καλύτερες, αλλά για το ότι απλά και μόνο συμμετείχε στο πρωτάθλημα παρότι αυτό έμοιαζε με θαύμα πέρυσι στα τέλη Ιουλίου!

Ορισμένοι παράγοντες και παίκτες του ............

ιστορικού συλλόγου κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ομάδας και να μην γράψουν μία… μαύρη σελίδα στην ιστορία της, κάτι που θα συνέβαινε αν δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Ο Τέλος Αγρας τερμάτισε στην 14η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ξενοφώντα Κρεστένων συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς. Πέτυχε 26 γκολ και δέχθηκε 73, αριθμός σίγουρα πολύ μεγάλος.
Είχε απολογισμό 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 21 ήττες. Στους Γαργαλιάνους νίκησε 3 φορές και είχε 2 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ εκτός έδρας είχε απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η χρονιά που θα ήταν εξ αρχής δύσκολη και αυτό το ήξεραν άπαντες, ξεκίνησε με τον Σταύρο Αντωνόπουλο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Ο Φιλιατρινός τεχνικός δεν φοβήθηκε να αναλάβει μία ομάδα που δεν είχε ουσιαστικές ελπίδες παραμονής, όμως προς τα τέλη του πρώτου γύρου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Αγρα.

Τη θέση του πήρε ο παίκτης και «ψυχή» της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που είχε μάλιστα και τριπλό πόστο βοηθώντας πάρα πολύ και στα διοικητικά! Πάντως η φετινή χρονιά είχε και κέρδη για την ομάδα των Γαργαλιάνων και αυτά ήταν η χρησιμοποίηση πολλών ντόπιων παικτών, κάτι που δεν είχε συμβεί τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Συνολικά έπαιξαν 17 ποδοσφαιριστές από τους Γαργαλιάνους (εξ αυτών και αρκετοί νεαροί), κάτι σίγουρα πολύ σημαντικό που μπορεί να επενδύσει πάνω σε αυτό ο Τέλος Αγρας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Τάσος Βαβαρούτσος με 7 γκολ, ενώ σκόραραν συνολικά 7 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο τερματοφύλακας Θανάσης Αλεξανδρόπουλος με
απευθείας βολέ!
Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Κώστας Μπάλλας που είχε 28 παρουσίες, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 26 παίκτες.

Πηγή: Notos Sport

ΣΧΟΛΙΟ
Ευχόμαστε ο Τέλος Άγρας φέτος να βρει τον Δρόμο του και να επιστρέψει του χρόνου στην Δ' Εθνική εκεί ακριβώς που του αξίζει να αγωνίζεται.
Η πτώση αυτή από την Δ' Εθνική στην Α' Τοπική να είναι μόνο μια σύντομη παρένθεση και ένα κακό όνειρο.
Πιστεύω ότι ο κάθε Φιλιατρινός και ο κάθε Γαργαλιανιώτης θα ήθελε την Εράνη και τον Τέλο Άγρα δυνατές ομάδες για το καλό και των δυο πόλεων.

Την τετάρτη η φιέστα για το πρωτάθλημα στο basket.

Την Τετάρτη στις 19:00 θα γίνει στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα γιορτάσουν με τον κόσμο τους τον 31ο τίτλο στην ιστορία τους, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αμέσως μετά τον αγώνα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε για 8η συνεχόμενη, για 12η τα τελευταία 13 χρόνια και για 31η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας. Ο τίτλος κατακτήθηκε στο ΣΕΦ, αλλά θα απονεμηθεί στο ΟΑΚΑ.
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο κλειστό ..........

γυμναστήριο θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να γιορτάσουν τον τίτλο με τους φίλους της ομάδας. Οι θύρες θα ανοίξουν από τις 5.30μ.μ. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν τις θέσεις τους, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους να γράψουμε μαζί τον επίλογο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως σας περιμένουμε και στη συνέχεια, στο δρόμο για την κατάκτηση νέων τίτλων».

ΕΕΤΤ: Να μειωθεί ο χρόνος πoυ απαιτείται για την φορητότητα αριθμών

Η ΕΕΤΤ προέβη με απόφασή της σε τροποποιήσεις του Κανονισμού Φορητότητας Αριθμών με σημαντικότερη τη μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης της μεταφοράς αριθμού.

Ειδικότερα, το μέγιστο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση αιτήσεων Φορητότητας, τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία, μειώνεται, από 10 εργάσιμες ημέρες σήμερα, σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του σχετικού αιτήματος του συνδρομητή.
Επιπρόσθετα, απλοποιούνται οι διαδικασίες σε περίπτωση υποβολής παράλληλων αιτημάτων .......

φορητότητας και πλήρους αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόχου, έτσι ώστε η μεταφορά του αριθμού να υλοποιείται ταυτόχρονα με την παράδοση του βρόχου.

Διευκρινίζεται ότι οι εν λόγω τροποποιήσεις, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό στην αγορά προς όφελος του καταναλωτή, θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2010 προκειμένου να υπάρξει ικανοποιητικό διάστημα προσαρμογής των πληροφοριακών συστημάτων των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Διαβάστε ολόκληρη της απόφαση της ΕΕΤΤ για το θέμα πατώντας εδώ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ανάγκη οδηγού στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.κ. Λοβέρδο και Ξενογιαννακοπούλου αντίστοιχα κατέθεσε σήμερα η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κα Νάντια Γιαννακοπούλου και στην οποία θίγει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Καλαμάτας.

Η κα Γιαννακοπούλου ενημερώνει συνοπτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου και παράλληλα θίγει το σοβαρό θέμα της παντελούς έλλειψης οδηγού για την μετακίνηση των ΑμεΑ λέγοντας ότι αρχικά είχε τοποθετηθεί συμβασιούχος από τον ΟΑΕΔ για τρία χρόνια και μετά ένας συμβασιούχος με 8μηνη σύμβαση μέσω ΑΣΕΠ.

Καταλήγοντας την ερώτηση της η κα Γιαννακοπούλου .......

ρωτά τους υπουργούς τι πρόκειται να γίνει ώστε να καλυφθεί η θέση.

Αναλυτικά η ερώτηση της Κας Γιαννακοπούλου αναφέρει:

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Μεσσηνίας είναι αυτόνομη και «ανοιχτή» Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Συνοπτικά, συμβάλει στην
α) έγκαιρη εκτίμηση και αξιολόγηση των ΑμεΑ για τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων,
β) παροχή υπηρεσιών και η ανάπτυξη προγραμμάτων για την Κοινωνική στήριξη των ΑμεΑ καθώς και για την πληρέστερη και ισότιμη ένταξη σε διάφορα επίπεδα της καθημερινής ζωής,
γ) έγκυρη πληροφόρηση και ενημέρωση των ΑμεΑ και των οικογενειών τους σε θέματα που συνδέονται με την αναπηρία,
δ) ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα σχετικά με την αναπηρία και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την άμβλυνση και σταδιακή εξάλειψη προκαταλήψεων και στερεοτύπων εις βάρος των ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους,
ε) δικτύωση, συνεργασία και συντονισμό με τοπικές υπηρεσίες καθώς και με αντιπροσωπευτικές οργανώσεις των ιδίων των ατόμων με αναπηρίες αλλά και την ευρύτερη κοινωνία,
στ) οργάνωση συστήματος παραπομπής των ΑμεΑ σε εξειδικευμένες υπηρεσίες Νοσηλείας, αποκατάστασης, ψυχοκοινωνικής στήριξης και γενικά υγειονομικής, κοινωνικής και άλλης φροντίδας σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο κ.α.

Με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 5313/24-06-08 προκήρυξη του πρώην Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, προκυρησσόταν η πλήρωση 67 κενών θέσεων εργασίας Δημοσίων Υπηρεσιών, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, μεταξύ των οποίων και μία θέση οδηγού για το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας. Ωστόσο, η παραπάνω θέση δεν πληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα στις μετακινήσεις των ΑμεΑ. Μάλιστα, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας διαθέτει όχημα, το οποίο παραμένει δυστυχώς ακινητοποιημένο, λόγω της μη ύπαρξης οδηγού.

Στο παρελθόν κατά το έτος 2007 είχε ανακύψει ξανά το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο είχε λυθεί με την πρόσληψη δύο οδηγών, ο ένας μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση εργασίας για τρία χρόνια και ο δεύτερος οδηγός μέσω ΑΣΕΠ με 8ηνη σύμβαση εργασίας.

Επειδή, η μεταφορά των μελών με το αυτοκίνητο είναι μια ‘ανάσα’ για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους και

Επειδή, τα προγράμματα του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ παρακολουθούν παιδιά από Μεσσήνη, Θουρία, Μ. Μαντίνεια και απομακρυσμένες περιοχές της Καλαμάτας

Ερωτώνται οι αρμόδιοι κ. Υπουργοί

1) Τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για την πλήρωση της θέσης οδηγού στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας, καθώς αυτή δεν υλοποιήθηκε ποτέ παρά τη σχετική προκήρυξη;

Η ερωτώσα βουλευτής,

Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

Αρχίζει η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να ξεκινήσει η απογραφή των εργαζομένων στο δημόσιο προκειμένου να δημιουργηθεί το Εθνικό Μητρώο Δημοσίων Υπαλλήλων.

Αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική απογραφή των εργαζομένων στο δημόσιο, θα ξεκινήσει η καταβολή των μισθών από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου η απογραφή θα ξεκινήσει από το προσωπικό του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και θα ακολουθήσει η σύσταση Ενιαίας Αρχής Πληρωμής (Ε.Α.Π.).

Η δημιουργία Ενιαίας Αρχής Πληρωμής θα .......

δίνει τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης αναλυτικών και συγκεντρωτικών στοιχείων μισθοδοσίας, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών καταβολής αμοιβών του Δημοσίου.

Η απόφαση Ραγκούση-Παπακωνσταντίνου καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία της απογραφής. Θα διενεργηθεί το διάστημα 12-23 Ιουλίου, ενώ οι υπόχρεοι της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του υπουργείου Οικονομικών απογράφονται κατά το χρονικό διάστημα 1-9 Ιουλίου 2010.

Όλοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μία ηλεκτρονική σελίδα απογραφής, που περιέχει τα προσωπικά στοιχεία, στοιχεία υπηρεσιακής κατάστασης και τίτλους σπουδών του υπαλλήλου. Τα δεδομένα συγκεντρώνονται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και η διασταύρωση των στοιχείων θα γίνει και με τους ασφαλιστικούς φορείς, για λόγους αξιοπιστίας της ταυτοποίησης.

Κατά την διαδικασία διασταύρωσης στοιχείων, αποδίδεται μοναδικός Ενιαίος Κωδικός Μισθοδοσίας Δημοσίου (Ε.Κ.Μ.ΔΗ.) σε κάθε δημόσιο υπάλληλο, του οποίου τα στοιχεία έχουν διασταυρωθεί. Σε κάθε πρόσωπο που προσλαμβάνεται ή διορίζεται από οποιονδήποτε φορέα Δημοσίου χορηγείται στο εξής Ε.Κ.Μ.ΔΗ..

Παράλληλα προβλέπεται η σύσταση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αποστολή της Ε.Α.Π. είναι η πληρωμή, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, των πάσης φύσεως αποδοχών, προσθέτων αμοιβών, , αποζημιώσεων του προσωπικού του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. και των φυσικών προσώπων, που απασχολούνται με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Μετά τις ημερομηνίες έναρξης καταβολής αποδοχών και λοιπών αμοιβών από την Ε.Α.Π., απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η καταβολή με διαφορετικό τρόπο των πάσης φύσεως αποδοχών και λοιπών αμοιβών του προσωπικού.

Όλοι οι φορείς, των οποίων η μισθοδοσία βαρύνει τον κρατικό Προϋπολογισμό, είναι υποχρεωμένοι να εντάξουν τις πάσης φύσεως αμοιβές που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Ε.Α.Π. μέχρι την 31η Αυγούστου 2010 (για Ο.Τ.Α. και Ν.Π.Δ.Δ. μεχρι 31 Δεκεμβρίου 2010).

Πηγή: Newsit

Δημήτρης Κουσελάς: Ανακαίνιση και ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών σε ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σχετικά με τα προβλήματα του Κ.Υ. Φιλιατρών, ζητώντας την άμεση χρηματοδότηση της ανακαίνισης του Κ.Υ. , καθώς και την πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Το πλήρες κείμενο της Επιστολής έχει ως εξής: .....

«Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Η προηγούμενη Διοίκηση παρέδωσε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών σε ομολογουμένως άθλια κατάσταση (πεσμένα ταβάνια, διαβρωμένοι τοίχοι, ξηλωμένα δάπεδα), με αποτέλεσμα σήμερα να παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, η οποία σαφώς υπονομεύει την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας, ο νέος Διοικητής του κ. Μπόζος Παναγιώτης απέστειλε στο Υπουργείο σας μελέτη, προϋπολογισμού 125.000 ευρώ, για την άμεση ανακαίνισή του, η οποία κρίνεται απολύτως απαραίτητη και κατεπείγουσα.

Το εν λόγω Κέντρο παρουσιάζει επιπλέον σοβαρές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα απαιτείται η άμεση ενίσχυσή του με έναν παιδίατρο. Επίσης, είναι ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση για την απουσία, από τον Σεπτέμβριο του 2009, της τοποθετηθείσας σε αυτό μικροβιολόγου, η οποία βρίσκεται σε άδεια μητρότητας και δεν έχει επιστρέψει στην υπηρεσία της μέχρι σήμερα. Παράλληλα, απαιτείται η πρόσληψη τουλάχιστον 2 νοσηλευτών, γιατί με το υπάρχον προσωπικό (4 νοσηλευτές) δεν καλύπτονται ούτε οι ελάχιστες βάρδιες, που είναι απαραίτητες για την ομαλή εξυπηρέτηση του κοινού.

Το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών είναι το μοναδικό για την κάλυψη των τουλάχιστον 9.200 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής σε απολύτως απαραίτητες υπηρεσίες υγείας, διότι δεν έχουν δυνατότητα προσιτής εναλλακτικής κάλυψης. Γι’ αυτό, σας παρακαλώ θερμά να μεριμνήσετε για τη χρηματοδότηση της αναγκαίας ανακαίνισής του, η οποία είναι κατεπείγουσα, καθώς και για την κάλυψη των κενών στελέχωσής του σε απολύτως απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του προσωπικό.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί για τα θέματα αυτά».

Τα πρωτοσέλιδα των Αθλητικών εφημερίδων για την νίκη του Παναθηναϊκού.

Για να τελειώνουμε το θεματάκι πάρτε και τα σημερινά Αθλητικά πρωτοσέλιδα της 7ης Ιουνίου.

Από την μία τα πανηγύρια και το 8ο (12ο τα τελευταία 13 χρόνια) Πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού .....




Και ο αντίποδας....




Ξεφτίλησαν για μία ακόμα φορά την Ελλάδα οι Γάβροι

Το ρεζιλίκι του ελληνικού μπάσκετ έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη γίνεται εκτενής αναφορά στα επεισόδια του ΣΕΦ που είχαν ως συνέπεια να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων τονίζεται:


NBC Sports

Ο ελληνικός τελικός διεκόπη όταν εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πετούσαν πλαστικά μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα μία κροτίδα είχε ως στόχο τους παίκτες αλλά και τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και στους περυσινούς τελικούς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το χθεσινό περιστατικό έλαβε χώρα στο στάδιο του Ολυμπιακού που κινδυνεύει με βαριά ποινή από τις αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος. Ο αγώνας άρχισε με 40 λεπτά καθυστέρηση, όταν 200 οπαδοί δίχως εισιτήρια εισέβαλαν στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία που αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Η διακοπή του παιχνιδιού 1΄03'' πριν το φινάλε, δίνει στον Παναθηναϊκό το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 12ο τα τελευταία 13 χρόνια.

ESPN
Οι οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες στην ομάδα και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό εις βάρος του Ολυμπιακού, ενώ το ματς ήθελε περισσότερο από ένα λεπτό για να λήξει, όταν διεκόπη από τους οπαδούς.

Eurobasket.com
Οι "πράσινοι" υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους σε ένα χαοτικό τέταρτο παιχνίδι.

Reuters
Η βία επισκίασε τα ελληνικά πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον όγδοο διαδοχικό τίτλο του στην Α1 του μπάσκετ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, καθώς για άλλη μια φορά η βία επισκίασε ένα αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Το τέταρτο ματς των τελικών διεκόπη καθώς περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη κι ενώ ο Παναθηναϊκός προηγείτο 76-69 το ματς διεκόπη για τέταρτη φορά. Αιτία ήταν η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς που συγκρούονταν με την αστυνομία.

USA Today
Διεκόπη ο τελικός του μπάσκετ στην Ελλάδα λόγω επεισοδίων. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό στο γήπεδο του Ολυμπιακού λόγω των επεισοδίων των οπαδών.

UOL Esporte (Βραζιλία)

Λίγο έλειψε να τελειώσει με τραγωδία ένα από τα κλασικότερα μπασκετικά ντέρμπι του κόσμου την Κυριακή στην Ελλάδα. Το ματς διεκόπη στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου αφού μια βόμβα είχε σκάσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Taiwan News

Διέκοπη το ματς, το γήπεδο σχεδόν εκκενώθηκε. Οι ελληνικές αρχές εκκένωσαν εν μέρει το γήπεδο του Ολυμπιακού την Κυριακή μετά από ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Πανηγύρια του Παναθηναϊκού μετά την οριστική διακοπή. [ VIDEO ]

Οε οε, οε οε, Πρωτάθλημα μες το παλαί... φώναζαν έξαλα οι παίκτες του Τριφυλιού στα αποδυτήρια μετά την οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων 63 δευτερόλεπτα πρίν την λήξη του παιχνιδού και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ με 69-76.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-3 στις νίκες, και κατέκτησε το 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και δωδέκατο τα τελευταία 13χρόνια.

Αυτή η ομάδα δοξάζει την Ελλάδα. Αυτή ...........

η ομάδα Αξίζει.

Ολυμπιακοί αν θέλετε πρωτάθλημα ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ.

Δείτε το σχετικό Video



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 69 - 76. Οριστική διακοπή 63 δευτερόλεπτα πρίν την λήξη

UPDATE: VIDEO

Οριστικά διακόπηκε ο επεισοδιακός τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με το σκορ να βρίσκεται στο 69-76.

Κάτι παραπάνω από ένα λεπτό για την λήξη του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι όμως, και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ έπεσαν αντικείμενα από τους λιγοστούς οπαδούς των ερυθρολεύκων. Επεισόδια και έξω από το ΣΕΦ.
Έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες .........

του "τριφυλλιού".

«Ξύπνα επιτέλους Αγγελόπουλε» και «πάρε την ομάδα και φύγετε από εδώ» είναι τα δυό συνθήματα που κατά κύριο λόγο ακούστηκαν ύστερα από την επανέναρξη του αγώνα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν μείνει στα πέταλα του ΣΕΦ.

Είχαν προηγηθεί μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των Πειραιωτών και τις αστυνομικές δυνάμεις πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, τόσο μέσα στο κλειστό, όσο και εκτός αυτού.

Λεπτό προς λεπτό:

18:35-Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Έχει στηθεί... στρατιωτική επιχείρηση με δεκάδες αστυνομικούς, ενώ μετρήσαμε τουλάχιστον έξι κλούβες της αστυνομίας.

18:50-Αρκετός κόσμος βρίσκεται ήδη στους δρόμους γύρω από το κλειστό του Φαλήρου.

19:00-Άδειες οι κερκίδες μέσα στο ΣΕΦ, αλλά σε λίγη ώρα δεν θα πέφτει καρφίτσα. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ήδη έχουν τοποθετηθεί αρκετά πανό από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

19:15-Πολλοί αστυνομικοί, αλλά και σεκιούριτι ήδη μέσα στο κλειστό, ενώ έχει ήδη τοποθετηθεί το πλέγμα που θα βρίσκεται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και έχουν παραμείνει κλειστές οι πτυσσόμενες κερκίδες.

19:30-Πληθαίνει ο κόσμος έξω από το ΣΕΦ, όσο πλησιάζει η ώρα του τζάμπολ. Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Ολυμπιακού είναι ήδη στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου.

19:50-Τα φώτα στο ΣΕΦ ανάβουν. Λιγότεροι από 100 οι οπαδοί του Ολυμπιακού που αυτή την ώρα είναι στις κερκίδες.

20:00-Η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάνει στο ΣΕΦ. Το πούλμαν καθ'όλη τη διαδρομή μέχρι και το Νέο Φάληρο συνοδεύεται από πολύ ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχονται τους «πράσινους» με αποδοκιμασίες. Πάντως η κατάσταση δεν εκτραχύνεται και η ομάδα του Παναθηναϊκού εισέρχεται μέσα σε σχετική ηρεμία στο γήπεδο.

20:12-Η αποστολή του Ολυμπιακού φτάνει στο ΣΕΦ. Αποθέωση και πολλά χειροκροτήματα από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», με κύριους αποδέκτες τους Τζος Τσίλντρες και Μίλαν Τόμιτς. Δεν λείπουν και συνθήματα κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη.

20:20-Τεόντοσιτς, Τσίλντρες (με νέο λουκ και άφρο λουκ), Κλέιζα, Πεν και Μπέβερλι βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για κάποια σουτ. Οι περίπου 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας τους.

20:22-Μία διμοιρία των ΜΑΤ έχει ήδη παραταχθεί μεταξύ του πάγκου του Ολυμπιακού και της εξέδρας.

20:25-Καλάθης και Νίκολας εμφανίζονται στο παρκέ για σουτ, χωρίς ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που έχει ήδη ξεπεράσει τους 5.000.

20:30-Η είσοδος του Σχορτσανίτη ξεσηκώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού.

20:32-Έντονη κινητικότητα έξω από το ΣΕΦ. Οπαδοί του Ολυμπιακού προσπαθούν να μπουν με ντου και έρχονται αντιμέτωποι με δυνάμεις της αστυνομίας.

20:44-Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έχουν βάλει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά την ενέργεια του τελευταίου να φτύσει τον Μίλος Τεόντοσιτς στο προηγούμενο ματς.

20:50-Ο Γιάννης Μπουρούσης καταχειροκροτείται, ενώ αντίθετα αποδοκιμάζεται έντονα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

20.59-Μεγάλης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και στις αστυνομικές αρχές. Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι αστυνομικές αρχές έκαναν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να έχει γίνει αποπνικτική η κατάσταση μέσα στο κλειστό.

21.00-Οι ομάδες έχουν μπει και πάλι στα αποδυτήρια. Τα καθίσματα των επισήμων έχουν αδειάσει. Οι δημοσιογράφοι έχουν αποχωρήσει από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

21.17-Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, τουλάχιστον μέσα στο κλειστό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν περάσει μέσα στο παρκέ για να κάνουν το ζέσταμά του.

21.26-Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν βγει από τα αποδυτήρια και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να το κάνουν εάν δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση

21.30-Πριν από λίγο έγινε γνωστό από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά, όταν όμως, η ατμόσφαιρα στο κλειστό γίνει καλύτερη από τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

21.41-Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν για ζέσταμα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πετούν πολλά αντικείμενα. Οι παικτες του Ολυμπιακού παραμένουν στο παρκέ.

21.45-Μετά από την "βροχή" αντικειμένων που δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πέρασαν και πάλι μέσα στα αποδυτήρια.

21.50-Έκκληση προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού να… λογικευτούν για να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να μπορέσει να διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 μπάσκετ απηύθυνε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

21.59-Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέρασαν στο παρκέ για να γίνει το ζέσταμα. Κανένα αντικείμενο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που φάνηκε να ανταποκρίνονται στην έκκληση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Έναρξη της αναμέτρησης

2-0 ο Κλέιζα
3-0 Με μία εύστοχη βολή του Σχορτσανίτη
5-0 Με εντυπωσιακό κάρφωμα του Τσίλντρες
Time out ο Παναθηναϊκός
7-0 ο Τσίλντρες
9-0 ο Τεόντοσιτς
11-0 Καλάθι και φάουλ ο Σχορτσανίτης (αστόχησε στη βολή)
11- 2 Με δύο εύστοχες βολές του Μπατίστ
11-4 Με ακόμη δύο εύστοχες βολές του Μπατίστ
13-4 ο Μπουρούσης
13-7 Τρίποντο ο Νίκολας
14-7 με μία εύστοχη βολή του Τεόντοσιτς
16-7 με βολές του Μπουρούση
19-7 Τρίποντο του Κλέιζα
19-9 Βολές του Μπατίστ
19-12 Τρίποντο του Σπανούλη

Λήξη πρώτου 10λέπτου

Έναρξη δεύτερου 10λέπτου


19-15 Τρίποντο του Τέπιτς
19-17 o Γιασκεβίτσιους
21-17 ο Μαυροκεφαλίδης
21-19 ο Γιασκεβίτσιους
23-19 ο Μαυροκεφαλίδης
23-22 Τρίποντο ο Σπανούλης
23-25 Τρίποντο ο Τσαρτσαρής και ο Παναθηναϊκός περνάει για πρώτη φορά μπροστά.
23-28 Τρίποντο ο Τσαρτσαρής
Time out ο Ολυμπιακός
24-28 με βολή του Σχορτσανίτη
24-30 ο Μπατίστ
26-30 ο Τσίλντρες
Time out ο Παναθηναϊκός
26-32 ο Γιασκεβίτσιους
28-32 βολές του Κλέιζα
30-32 ο Σχορτσανίτης
30-34 ο Μπατίστ
30-36 και πάλι ο Μπατίστ
Time out o Ολυμπιακός
31-36 με εύστοχη βολή του Τεόντοσιτς
31-38 ο Μπατίστ
32-38 με εύστοχη βολή του Μπέβερλι

Λήξη πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου


34-38 ο Μπουρούσης
36-38 και πάλι με εξαιρετική προσπάθεια ο Μπουρούσης
36- 40 ο Μπατίστ που έχει πετύχει 4/4 δίποντα
37-40 με εύστοχη βολή του Μπουρούση
37-43 Τρίποντο ο Νίκολας
37-46 Τρίποντο ο Σπανούλης
40-46 απάντηση με τρίποντο από τον Πεν
42-46 από τον Μπουρούση, ο οποίος έχει μπει πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο
42-48 ο Μπατίστ, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Σπανούλη
42-50 ο Σπανούλης

Time out o Ολυμπιακός

Διακοπή του αγώνα, λόγω ρίψεις αντικειμένων προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες των «πρασίνων» επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

23: 56 Και οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Εν τω μεταξύ αρκετοί από τους φιλάθλους έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν από το ΣΕΦ.

00: 06 Σύμφωνα με πληροφορίες, o διαιτητής του αγώνα, κ. Βορεάδης ζητάει εγγυήσεις για να ξεκινήσει και πάλι το ματς. Δηλαδή, ότι αν με την επανέναρξη του παιχνιδιού δημιουργηθεί το παραμικρό, τότε το ματς θα διακοπεί οριστικά.

00: 12 Φοβερά επεισόδια έξω από το ΣΕΦ. Εστίες φωτιάς περιμετρικά του γηπέδου.

00: 19 Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαιτητές οδηγήθηκαν στην απόφαση να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Προσπάθειες να τους μεταπείσουν κάνουν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αδερφοί Αγγελόπουλοι με τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα.

00: 26 Εκκένωση του γηπέδου και επανέναρξη του αγώνα αποφάσισαν τελικώς οι διαιτητές.

00:27 Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έκανε έκκληση μέσω των μεγαφώνων προς τους λιγοστούς οπαδούς που έχουν μείνει στο ΣΕΦ, να εκκενώσουν ειρηνικά και ομαλά τις κερκίδες.

00: 43 Ο κόσμος που έχει μείνει στο ΣΕΦ θα συσσωρευτεί στα δύο πέταλα και το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά. Αν συμβεί έστω και το παραμικρό τότε το ματς θα διακοπεί οριστικά.

00: 46: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν κι αυτοί για ζέσταμα, υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών των "ερυθρόλευκων" που έχουν μείνει στο ΣΕΦ.

00: 54 Επανέναρξη του αγώνα

44-50 ο Τεόντοσιτς
44-52 ο Σπανούλης
47- 52 καλάθι και φάουλ ο Τεόντοσιτς
47-54 ο Μπατίστ
49-54 ο Μπουρούσης
49-56 ο Τσαρτσαρής
51-56 με δύο εύστοχες βολές του Τσίλντρες
51-59 Καλάθι και φάουλ του Πέκοβιτς
52-59 1/2 εύστοχες βολές για τον Κλέιζα
52-61 ο Πέκοβιτς
54- 61 ο Πεν
54-63 με δύο βολές του Πέκοβιτς

Λήξη τρίτου 10λέπτου

Έναρξη του 4ου 10λέπτου΄

57- 63 Καλάθι και φάουλ του Σχορτσανίτη
57- 65 ο Διαμαντίδης που πέτυχε το πρώτο του δίποντο
59- 65 με δύο βολές του Πεν
Time out ο Παναθηναϊκός
59-67 ο Νίκολας
59-69 και πάλι ο Νίκολας
60- 69 1/2 βολές του Τεόντοσιτς
62-69 ο Μπουρούσης
65-69 Τρίποντο ο Κλέιζα
65-71 δίποντο του Φώτση
67-73 με κάρφωμα του Μπατίστ
69- 73 ο Τσίλντρες
69- 75 δίποντο του Νίκολας που κέρδισε και το φάουλ
Time out ο Ολυμπιακός
69-76 Εύστοχος και στη βολή ο Νίκολας

01: 29: Οι οπαδοί το… βιολί τους. Εκτοξεύονται αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο από τα πέταλα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί ξανά.

01: 36 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν εκ νέου από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά.

01: 45 Η διακοπή του παιχνιδιού είναι οριστική με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού. Η τύχη του παιχνιδιού στα χέρια του αθλητικού δικαστή.




Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς, Πεν, Τσίλντρες, Βούιτσιτς, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Μπέβερλι, Κλέιζα, Μαυροκεφαλίδης, Τεόντοσιτς, Γλυνιαδάκης, Σχορτσανίτης.

Παναθηναϊκός: Σερμαντίνι, Τέπιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Πέκοβιτς, Καλάθης.

Διαιτητές: Βορεάδης, Γκόντας, Κορομηλάς.

Τιμητική διάκριση για τον Φιλιατρινό Πάνο Αθανασόπουλο

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010, στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με αντικείμενο «Σύγχρονες Αντιλήψεις Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων», σε ειδική τελετή, παρουσία του Πρυτάνεως του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πολλών άλλων επισήμων, βραβεύτηκε από τη Διεπιστημονική Εταιρεία Διασφάλισης Υγιεινής Τροφίμων, ο συμπολίτης μας κ. Πάνος Αθανασόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την Προσφορά του στην Επιστήμη.

Τον τιμώμενο προσφώνησε με κολακευτικά λόγια ο Καθηγητής του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης.



Μην πάρετε το 100 στείλτε sms. Γραπτό μήνυμα στην Αμεση Δράση για άμεση επέμβαση.

Το γνωστό σε όλους 100 δεν είναι μόνο ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου της Αμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στον ίδιο αριθμό μπορεί κάποιος να στείλει και γραπτό μήνυμα (SΜS) από το κινητό τηλέφωνο για να αναφέρει κάποιο περιστατικό που αφορά την εγκληματικότητα.

Η ανταπόκριση, λένε οι άνθρωποι της Αστυνομίας, είναι το ίδιο γρήγορη και δεν στοιχίζει, καθώς τα μηνύματα είναι χωρίς χρέωση.
Οπως εξηγούν αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μόλις ο πολίτης, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Ελλάδα, στείλει το μήνυμα αμέσως «ανοίγει καρτέλα συμβάντος», δηλαδή καταχωρίζεται το συμβάν και δίνεται εντολή στο πλησιέστερο περιπολικό να μεταβεί στο σημείο που έχει αναφερθεί για να ελέγξει τι έχει συμβεί ή, αν έχει συμβεί στην επαρχία, ενημερώνονται άμεσα οι κατά τόπους αρμόδιες αρχές.
Το περιεχόμενο του μηνύματος εμφανίζεται ........

σε οθόνη υπολογιστή στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

Σε περίπτωση που ο χειριστής του υπολογιστή χρειάζεται κάποια διευκρίνιση στέλνει στον πολίτη που έστειλε το SΜS γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό του ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Από το News24.gr

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 07 Ιουνίου έως 13 Ιουνίου 2010 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλη Παπαθεοδοσίου

Tηλ: 2761 - 0 - 32229
Κιν. 693 - 2337104




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Ιουνίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.




Η Εφημερίδα "Θάρρος" δεν κυκλοφορεί Δευτέρα.