Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Προηγείται ο Τάσος Πούλος για αντιδήμαρχος Φιλιατρών στον νέο Δήμο Τριφυλίας;;;;

Του Πρώην Διαχειριστή μας.

Σε πολύ λίγα εικοσιτετράωρα ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο τον διευρυμένο πλέον δήμο Τριφυλίας και όπως έχει ανακοινωθεί, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Σώματος για την εκλογή προεδρείου και τον ορισμό των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.
Μεγάλο ενδιαφέρον όμως, έχει το ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους, θα καταλάβουν τις θέσεις των αντιδημάρχων, στους 6 πρώην δήμους που θα απαρτίζουν τον νέο πλέον Δήμο Τριφυλίας, καθώς επίσης και ποιοι θα προταθούν για τη θέση του προέδρου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα πρώτα «μαγειρέματα» φαίνεται να έχουν γίνει αλλά φυσικά δεν έχουν καταλήξει σε κάτι το οποίο είναι ανακοινώσιμο. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες μικρές διαρροές.
Σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις που .........

έχουν γίνει, για τους Δήμους Κυπαρισσίας Αυλώνα, φέρονται την θέση των αντιδημάρχων να καταλαμβάνουν οι Γιώργος Σαμπαζιώτης, νυν δήμαρχος Κυπαρισσίας, και Γιάννης Φιλντίσης νυν δήμαρχος Αυλώνα.
Τα πρόσωπα αυτά - σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, θεωρούνται τα πιο κατάλληλα - αν μας επιτρέπεται ο όρος – μιας και ήδη είναι εν ενεργεία Δήμαρχοι.
Ο τομέας ευθύνης τους θα είναι οι σημερινές δημοτικές ενότητες και όποιες επιπλέον αρμοδιότητες που θα τους ανατεθούν.
Αυτό πάντως που είναι απόλυτα τσεκαρισμένο και σας το μεταδίδουμε αποκλειστικά και με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι τον τομέα του Πολιτισμού θα τον αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε - γιατί στο Φιλιατρά News κάνουμε ρεπορτάζ και δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας όπως κάποια άλλα blogs της περιοχής – στη Δημοτική ενότητα Φιλιατρών στο τραπέζι είχαν πέσει δυο κυρίως ονόματα.
Το ένα όνομα ήταν αυτό του τέως αντιδημάρχου της απερχόμενης Δημοτικής αρχής κ. Χαράλαμπου Παγάνη και το άλλο του νεοεκλεγέντα Ιατρού και Ακτινολόγου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Αναστάσιου Πούλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε -και αυτές με πολύ μεγάλη δυσκολία- ο κ. Πούλος φαίνεται να επικρατεί περισσότερο του κου Παγάνη και έτσι να προηγείται στην «κούρσα» της αντιδημαρχίας.
Από την πλευρά του ο κ. Πούλος ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το ενδεχόμενο αυτό παρά την ευθεία ερώτηση που του τέθηκε.

Για την Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων οι πληροφορίες λένε ότι έχει κλειδώσει για την θέση του Αντιδημάρχου το όνομα του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου ο οποίος και είναι από τους πρώτους που έθεσαν υποψηφιότητα στον νέο Δήμο αλλά και γιατί ήρθε πρώτος σε σταυρούς στην Δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων. Οπότε εκεί δεν αναμένουμε κάποια έκπληξη.

Πάντως οι πληροφορίες που βγαίνουν από το στρατόπεδο του κου Κόλλια είναι φειδωλές και όλοι περιορίζονται να πουν ότι τα ονόματα απλά θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Ίδωμεν...

UPDATE 4/1/2011
Και Ναι. Η δικαίωση στο ρεπορτάζ του Φιλιατρά News.... Ο Αναστάσιος Πούλος Αντιδήμαρχος Φιλιατρών.
Όταν άλλοι (Εφημερίδες, Μεσσηνιακά κανάλια και ραδιόφωνα) έψαχναν τον Αντιδήμαρχο, εμείς σας τον λέγαμε.

17 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην μπαντα να περασουν οι πετυχημενοι πρωην!γι αυτο παει φουντο η πολη!!!σας ευγνωμονουμε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...



    ΑΡΜΑΚΑΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι καλα....το πουλαίικο παλι στις επάλξεις...οχι οτι ο παγανης ειναι καλυτερος.. τετοιοι που ειμαστε τετοιοι μας αξιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομιζω ότι είστε λίγο υπερβολικοί σε σ΄χεση με τον Τάσο τον Πούλο.
    Πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο, εξαίρετο επιστήμονα, αγαπητότατο στην κοινωνία των Φιλιατρών....

    Δεν μπορω να καταλάβω γιατί μόλις διαβάσατε το όνομα Πούλος κάτι σας έπιασε.
    Ο άνθρωπος αυτός δεν εχει δώσει διακιώματα κακής διοίκησης, υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένος Διευθυντής στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, εξαίρετος οικογενειάρχης με εξαιρετικά παιδιά....
    Πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω το σχολιο: "το πουλαίικο παλι στις επάλξεις".

    Ο κ. Πουλος σας διαβεβαιώ ότι δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο. Δεν θα έβαζε ποτε λυτούς και δεμένους για να γίνει αντιδήμαρχος. Δεν ειναισ τον χαρακτήρα του γιατι τον ξερω και είμαστε και οικογενειακοί φίλοι.
    Αλλά πιστεύω ότι έχει την διάθεση αν του ανατεθεί να ασχοληθεί σοβαρά μιας και τωρα έχει βγεί σε σύνταξη. Αρα και ολο τον χρόνο να ασχοληθεί απερίσπαστος.

    Νομιζω λοιπόν ότι καποιοι τον κρίνατε ελαφρά τη καρδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μιλαμε για τον κ.Πουλο μονο αλλα για τους πρωην πετυχημενους ωραια εκφραση μονο εκφραση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ακόμα μια φορά μπράβο σας κύριε πρώην διαχειριστά. Κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους πάντες να κατηγορούν τους πάντες. Ας μην απορούμε μετά γιατί έχουμε μείνει πίσω εμείς οι Φιλιατρινοί...
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ?? ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ?? ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ?? ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?? ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?? ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?? ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΤΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ??? ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ" -ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ?? ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ,ΝΑΙ...ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΙΑΣΕΙ!
    ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ο Σ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ...30ΕΥΡΩ/ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι μέλη γενέσθαι στον Δήμο Τριφυλίας με βάση ένα παράδειγμα πραγματικό. Την προηγούμενη εβδομάδα φίλος δημοσιογράφος με καταγωγή από την Μεσσηνία αλλά χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις(ψηφίζει στην Αθήνα) είχε συναντήσεις με διαφόρους Νέο εκλεγέντες Δημάρχους στα πλαίσια ενός συνεδρίου.Όταν ρώτησε τον Κ. Κόλλια πιο είναι το πλάνο, οργανόγραμμα, άξονες στους οποίους θα δώσει βαρύτητα του είπε θα δούμε...το σκεπτόμαστε..την ίδια στιγμή Νέα Δήμαρχος από την Πρέβεζα είχε πλήρη φάκελο με τις συγκεκριμένες πρώτες 15 δράσεις....
    Παιδία στην παρούσα κατάσταση το μόνο που δεν χρειάζεται είναι αυτοσχεδιασμοί και απουσία σχεδίου.
    Οπότε το ποίος θα είναι αντι-Δήμαρχος δεν παίζει και μεγάλο ρόλο όταν το καράβι έχει καπετάνιο που δεν γνωρίζει τον προορισμό.
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ?ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ:ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ-ΙΚΑΝΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ok k.TASO H¨MIMH oti peite eseis! o filos alla....tha tis fate tis lemonokoupes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΧΡΗΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!
    ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    Ή ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ Ή ΣΚΑΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ... ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΜΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.