Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΑΝΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 0 - 0

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και η νέα γκέλα (0-0) της Εράνης στο γήπεδό της αυτή τη φορά με τον Διαγόρα Βραχνέικων πρέπει να προβληματίσει άπαντες στο “πράσινο“ στρατόπεδο. Μπορεί να μην έχασε χθες η Εράνη όπως έγινε με τις Κροκεές, αλλά η ισοπαλία που έφερε με τον Διαγόρα θεωρείται αναμφίβολα αποτυχημένο
αποτέλεσμα.

Και το χειρότερο είναι πως η φιλιατρινή ομάδα δεν δικαιούταν τίποτα περισσότερο απ‘ ό,τι πήραν στο χθεσινό ματς, δηλαδή τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Πρέπει να τα παίρνει τέτοια ματς

Ετσι χάθηκε η ευκαιρία για το συγκρότημα του ........

Παναγιώτη Παναγόπουλου να βρεθεί μόνο στην 4η θέση της βαθμολογίας, απέναντι σε μία ομάδα που “έπρεπε“ να την κερδίσει στην έδρα του.
Ο Διαγόρας έπαιξε έξυπνα χθες στα Φιλιατρά, έκλεισε τους χώρους προς την εστία του, αποσυντόνισε την Εράνη και με αδιάκοπο πρέσινγκ πήρε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ένα σπουδαίο βαθμό.
Η ομάδα των Βραχνέικων δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, όμως διαθέτει έμπειρους παίκτες και θα παλέψει με πολλές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Η Εράνη ήταν χλωμή, χωρίς ρυθμό και χωρίς σχέδιο στο παιχνίδι της. Οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ πολλοί παίκτες ήταν σε μέτρια μέρα.

Οι δύο χαμένοι βαθμοί μπορεί να μην λένε πολλά πράγματα, όμως η Εράνη πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια και να καταφέρνει να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες, μιας και διαθέτει παίκτες να το κάνουν αυτό.
Πάντως οι “πράσινοι“ παραμένουν αρκετά μακριά από την διακεκαυμένη ζώνη (5 βαθμούς) και έχουν σαφώς ανώτερη ομάδα από όλες τις άλλες που παλεύουν για την παραμονή τους.

Ακαρπη υπεροχή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 19’, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Βασιλόπουλου η μπάλα κόντραρε στον Γάτσο και πέρασε κόρνερ. Η δεύτερη καλή στιγμή και τελευταία για το πρώτο ημίχρονο έγινε στο 35’, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Θ. Γεωργιόπουλου και πλασέ, ο Θωμάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ με τα πόδια.
Αυτά ήταν όλα κι όλα όσα έγιναν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν μία εδαφική, αλλά ανούσια υπεροχή.

Απείλησε ο Διαγόρας στην επανάληψη

Στην επανάληψη η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου μπήκε καλύτερα και στο 51’ έχασε καλή ευκαιρία, με τον Κότσα να δίνει στον Κωστή που έκανε το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η Εράνη απείλησε στο 66’ όταν ο Θ. Γεωργιόπουλος τροφοδότησε τον Μουρούσια που από καλή θέση λίγο πλάγια σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 68’ το ξαφνικό σουτ του Σαραμαντά έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος. Ο Διαγόρας απείλησε και στο 84’ με τον Παρίση να δίνει στον Κωστή που έβγαινε τετ α τετ, όμως ο Αθανασόπουλος βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή για την φιλιατρινή ομάδα ήταν στο 86’ με την κεφαλιά του Γκότση από φάουλ του Κώτσου να μπλοκάρει ο Θωμάς.
Καλή ήταν η διαιτησία του Αδαμόπουλου από την Ηλεία και των βοηθών του Σιδέρη και Μπίτκα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Παναγιωτίδης, Α. Γεωργιόπουλος και Παρίσης.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος (83’ Γκότσης), Κώτσος, Γιάννης, Καραχάλιος, Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Α. Γεωργιόπουλος (60’ Κόλλιας), Θ. Γεωργιόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μουρούσιας (78’ Λυμπερόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Θωμάς, Νικολακόπουλος, Γάτσος, Αθανασίου, Κατσαρέλιας (25’ Δασουράς), Μηλάτος, Κότσα (81’ Αρβανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Σαραμαντάς, Παρίσης, Κωστής.

Notosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.