Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

LIVE Κέρκυρα - Παναθηναϊκός Nova Sports 2

Ξεκινά στις 19:30 ακριβώς το παιχνίδι Κέρκυρα - Παναθηναϊκός στο Nova Sports 2.

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, μαζί με τον Ολυμπιακό, θέλει να βρεθεί ο Παναθηναϊκός και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Την αποθέωση γνώρισε η «πράσινη» αποστολή στην Κέρκυρα, όπου σήμερα ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα. Χωρίς Λέτο, Γκοβού.

Με το «δεξί» θέλει να ξεκινήσει ο ..........

Ζεσουάλδο Φερέιρα την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει τη «χρυσή» ευκαιρία να ξαναπατήσει κορυφή, ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Σαββάτου. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» ξέρουν ότι το διπλό μετράει πολύ παραπάνω από τρεις βαθμούς, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, μπορούν να πάνε μόνο με νίκες και σε πιθανό στραβοπάτημα του «αιωνίου» να πάρουν και διαφορά.

Η Κέρκυρα ωστόσο αποτελεί τον κακό «δαίμονα» των νταμπλούχων Ελλάδος, αφού σε δύο επισκέψεις τους στο νησί των Φαιάκων μετράνε ισάριθμες ήττες με 2-0 και 3-1.

Με μία αλλαγή

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα το Σάββατο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα εμμείνει στις επιλογές που είχε κάνει στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με μοναδική ίσως αλλαγή τον Καραγκούνη αντί του Μαρίνου στο 4-2-3-1. Αυτό σχηματικά σημαίνει πως ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο μπροστά του, σε διάταξη από τα δεξιά προς τα αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σισέ θα παραταχθούν οι Χριστοδουλόπουλος αριστερά, Καραγκούνης ή Μαρίνος δεξιά και Λουίς Γκαρσία στον άξονα.

Εκδηλώσεις λατρείας στην Κέρκυρα

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Κέρκυρα. Περίπου 200 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν πανηγυρικό κλίμα και ζήτησαν από ποδοσφαιριστές και Ζεσουάλδο Φερέιρα την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Χωρίς Γκοβού και Λέτο

Τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να ξαναδούν τον Λέτο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αποφάσισε να μην ρισκάρει και προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ώστε να τον έχει 100% έτοιμο στη συνέχεια και χωρίς φόβο να υποστεί κάποια υποτροπή.

Εκτός έμεινε και ο Σίντνεϊ Γκοβού, παρά το γεγονός ότι πήρε «συγχωροχάρτι» από τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος για τα πειθαρχικά του παραπτώματα. Ο Γάλλος χαφ θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον κ. Φερέιρα για να αποδείξει ότι θέλει να παραμείνει, αλλά όχι στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες».

1 σχόλιο:

  1. πολυ το θελει να μεινει στην κορυφη...
    ρε φιλε ο Ολυμπιακος εχει ολα τα ντερμι μεσα ,ΠΑΟ, ΑΕΚ .
    και νταξει στην Ευρωπη μας εκανε υπερηφανους...
    Ουτε ο θρυλος της δεκαετιας του 90,τετοια χαλια,
    μη βρεθει εκτος uefa....sto telos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.