Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Χαλαζώνι Τριφυλίας: Φόβος, ανησυχία και ανασφάλεια…

Φόβος, ανησυχία και ανασφάλεια επικρατεί στο Χαλαζώνι Τριφυλίας μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση, από την προηγούμενη Πέμπτη, Αλβανού υπηκόου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε και εργαζόταν στο χωριό.

Η εξαφάνιση του Αλβανού έχει σοκάρει και αναστατώσει τους ντόπιους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν και να συνειδητοποιήσουν ότι «χάθηκε» έτσι ξαφνικά.
Μετά από αυτό, η ανασφάλεια έχει .........

χτυπήσει «κόκκινο» στο χωριό και, δικαίως, ζητούν περισσότερη και καλύτερη αστυνόμευση, διαρκή και συνεχή –συχνή έστω- παρουσία της Αστυνομίας, κάτι που, σύμφωνα και με τις δυνατότητες του Α.Τ. Φιλιατρών, θεωρείται πως μπορεί να γίνει.

Καμία εξέλιξη…

Σχετικά με την εξαφάνιση του Αλβανού, πάντως, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη. Όπως μας είπαν χθες από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, επίσημα δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση, παρά μόνο ενημέρωση έχει γίνει, αφού ουδείς γνωρίζει τα στοιχεία του Αλβανού. Πιθανόν είναι οικονομικός μετανάστης, χωρίς «νόμιμα» χαρτιά, στη χώρα μας. Ωστόσο, «φως» στην υπόθεση, ενδεχομένως, θα μπορούσε να «πέσει» από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις, αλλά μέχρι και χθες δεν είχε γίνει κάτι επ’ αυτού. Τουλάχιστον, οι Αστυνομικές Αρχές, πιθανώς με ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη – εντολή εισαγγελέως, μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούσαν, έστω, να ενημερώσουν τους δικούς του, οι οποίοι, όπως μάθαμε ότι έλεγε ο ίδιος, βρίσκονται στην Αλβανία.

Θάρρος

3 σχόλια:

  1. Άσχετο. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το Χαλαζόνι γράφεται με όμικρον και όχι με ωμέγα;
    Μπορεί να μας πει κάποιος κάτι σχετικό;
    Νομίζουμε ότι το γράφεται με όμικρον.

    ADMIN TEAM [ G. T. ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. borei o an8rwpos na efuge gia alvania.isws me kamia gkomena na einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Χαλαζώνι γράφετε με Ω,έχει τις ρίζες του στην παλαία ονομασία του ΚΑΛΗ-ΖΩΝΗ(εύπορη περιοχή ή καλή κάλυψη απο τους κουρσάρους της εποχής)ή κατ άλλους στη ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ-ΖΩΝΗ(λόγω των πολλών αλαγών τοποθεσίας του χωριού).Αλωστε μέχρι το 1980 περίπου γραφόταν με Ω, η αλλαγή έγινε χωρίς να υπάρχει σχετικό έγραφο απο την τέως κοινότητα. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΛΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.