Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κ. Σκανδαλίδης: Στροφή στην ανάπτυξη μέσω του αγροτικού τομέα

Υπόμνημα με τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της υπαίθρου και τη βιωσιμότητα των αγροτικού τομέα κατέθεσαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν με τον κ. Σκανδαλίδη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα θερμή και ουσιαστική την κουβέντα που είχε με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός χώρος.

«Καταλήξαμε ότι έχουμε ένα μεγάλο κοινό στόχο να στραφούμε στη παραγωγή και στην ανάπτυξη της χώρας μέσω του αγροτικού τομέα», ανέφερε...

χαρακτηριστικά και υπογράμμισε τις προσπάθειες που γίνονται για παταχθεί η ελληνοποίηση των προϊόντων και να στηριχθεί ο κλάδος.

Διαβεβαίωσε τέλος ότι σε αυτό το κοινό στόχο, «είτε με αντιθέσεις, είτε με συνθέσεις, είτε με κοινές προτάσεις, είτε με διαφορετικές προτάσεις που συντίθεται, είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή διαλόγου» το υπουργείο θα είναι σε καθημερινή επαφή μαζί τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.