Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 88χρονου στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 88χρονου στην περιοχή Βασιλάδα του δήμου Ανδρούσας Μεσσηνίας. Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, με δεμένα τα χέρια και φιμωμένος με πλαστική ταινία, στην ισόγεια κατοικία του.

Την Τετάρτη το βράδυ συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δύο αδέλφια, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, ........

προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, ως ύποπτοι και εξεταζόμενοι ομολόγησαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ότι στις 2 το πρωί στις 2 Οκτωβρίου, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, τον οποίο γνώριζαν, καθώς είχαν εργαστεί ως εργάτες κατά το παρελθόν σε αγροκτήματά του, με σκοπό να τον ληστέψουν, πιστεύοντας ότι κατείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες περίμεναν το θύμα σε χώρο παρακείμενο του σπιτιού του και του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διέφυγαν, εγκαταλείποντας τον ηλικιωμένο στο δάπεδο του σπιτιού του, όπου βρέθηκε νεκρός. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για αυτοψία του χώρου, ο οποίος στη συνέχεια διενήργησε νεκροψία - νεκροτομή και αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από ασφυξία.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, αναμένετο να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Καλαμάτας.

2 σχόλια:

  1. Τι αλλο περιμενουν να δουνε οι μεσσηνιοι για να διωξουν ολα αυτα τα υποκειμενα που εχουν μαζεψει;Αλλου εχουν αρχισει και τους διωχνουν.Μηπως να τελειωσουν οι ¨ελιες΄΄.Για ποια ανεργια μιλαμε τοτε;ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ;
    ΣΠΗΛΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.