Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός ΠΑΣΟΚ Αλέξης Μητρόπουλος - Γιάννης Δημαράς

Εκτός ΠΑΣΟΚ έθεσαν εαυτούς ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Γιάννης Δημαράς με τις επιλογές τους, οι οποίες, όπως ανέφερε, οδήγησαν αυτομάτως στην αναστολή της κομματικής τους ιδιότητας, δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης και Τήρησης του Καταστατικού (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανωμερίτης.

Σύμφωνα με τον κ. Ανωμερίτη, ο Αλέξης .........

Μητρόπουλος χάνει την κομματική του ιδιότητα, διότι επέλεξε να είναι υποψήφιος με τη στήριξη άλλου κόμματος, ενώ ο Γιάννης Δημαράς διότι επέλεξε να είναι υποψήφιος σε μια Περιφέρεια, όπου ήδη το Εθνικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να στηρίξει άλλη υποψηφιότητα.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι «δεν χρειάζεται να γίνει καμία διαδικασία».

Νωρίτερα, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «Real.gr», ο κ. Ανωμερίτης σημείωνε ότι δεν πρόκειται τα δύο στελέχη να κληθούν σε απολογία, αλλά ούτε και να υπάρξει ανακοίνωση.

Επιπλέον διευκρίνισε ότι πλέον ο Αλέξης Μητρόπουλος χάνει και την ιδιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γ. Δημαράς, όσο και η Σ. Σακοράφα και ο Β. Οικονόμου έχασαν αυτομάτως την ιδιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ όταν τέθηκαν εκτός της Κ.Ο. του κόμματος, μετά την επιλογή τους να διαφοροποιηθούν από την επίσημη θέση της κυβέρνησης, ψηφίζοντας «παρών» αντί να στηρίξουν το νομοσχέδιο για το μνημόνιο.

Νωρίτερα, ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής διευκρίνιζε ότι δεν τίθεται θέμα για τον Γ. Δημαρά, καθώς ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (μόνο) όσο ήταν μέλος της ΚΟ του κόμματος, ενώ αναφορικά με την υποψηφιότητα του Αλ. Μητρόπουλου, επεσήμανε ότι είναι θέμα του κόμματος και όχι της κυβέρνησης.

Από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕς ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ¨ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. !! ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.