Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση στην Νομαρχία με το σωματείο πρατηριούχων υγρών καυσίμων Μεσσηνίας

Συνάντηση με τον Αντινομάρχη Άγγελο Κωτσιόπουλο παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Σαμέλη είχαν σήμερα το πρωϊ το σωματείο πρατηριούχων Υγρών καυσίμων Μεσσηνίας.

Η επίσκεψη του σωματείου είχε σαν σκοπό την συνάντηση τους με τον νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο προκειμενου να του επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος με το οποίο εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους στην επιβολή μονομερούς πλαφόν στις τιμές λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων, μη λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές που αγοράζουν τα καύσιμα οι πρατηριούχοι από τις εταιρείες.

Αίτημα της ομοσπονδίας τους είναι να .........

αρθεί το πλαφόν που από 13/9 επιβλήθηκε, ή να εφαρμοστεί και στις εταιρείες χοντρικής πώλησης καυσίμων αφενός, κι αφετέρου να γνωστοποιηθούν οι λόγοι διαμαρτυρίας των.
Κατά την συνάντηση, ο κ.Κωτσιόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους, σημείωσε πως η ΝΑΜ θα είναι στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει το ψήφισμά τους στον κ.Νομάρχη, προκειμένου να προωθηθεί και προς τα ανώτερα Κυβερνητικά κλιμάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.