Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε αναμένεται η ανεξάρτητη υποψηφότητα απο πλευράς ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τριφυλίας.

Απόψε αναμένεται να λυθεί -επιτέλους- το θέμα σχετικά με το ποιος θα είναι ο υποψήφιος από πλευράς ΠΑ.ΣΟ.Κ για τον Δήμο Τριφυλίας.
Τα μέλη των Τοπικών οργανώσεων Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας θα βρεθούν απόψε στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο όπου αναμένεται να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα ανακοινωθεί για υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Οι "διεκδικητές" είναι δύο. Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος Ιατρός παθολόγος από τα Φιλιατρά και ο Θανάσης Πετρόπουλος Δικηγόρος από την Κυπαρισσία.
Η αποψινή συνάντηση είναι η ..........

τρίτη κατά σειρά και απόψε θα πρέπει οπωσδήποτε ο υποψήφιος που θα ηγηθεί της κίνησης καθώς ο χρόνος κυλάει αμείλικτα και η 7η Νοεμβρίου πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

14 σχόλια:

  1. Αγαπητοί Διαχειριστές,
    Επειδή όπως αναφέρετε στο Interface,αν το λέω σωστά, γιατί είμαι και μιας ηλικίας, ότι οι καλύτεροι ρεπόρτερ είμαστε οι αναγνώστες σας, παρακαλώ πολύ μετά την ανακοίνωση του ΜΙΜΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΘΛΟΥ, σαν ανεξάρτητου, πείτε μας ένα ευχαριστώ ώστε να αισθανθούμε και εμείς αυτή την συλλογική συμμετοχική δουλείά. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί αναγνώστες blogger, σας έχουν ενημερώση για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα εδώ και κάποιες μέρες. Και 100% ο Σωτηρόπουλος κατεβαίνει ανεξάρτητος και με δυνατή στήριξη από Γαργαλίανους αρχικά και δευτερεύοντως απο Κυπαρισσία, και είναι και Φιλιατρινός, οπότε τώρα τι Προτείνετε που και οι δύο είναι Φιλιατρινοί;;;;Εγω λέω Μίμης μόνο και μόνο επειδή ειναι 30 χρόνια νεότερος του Κ. Κόλλια.
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι μας εχουν ενημερώσει ναι. Αλλα να ανακοινώσουμε τι; Κάτι που δεν εχει καν ανακοινωθεί ή για να το πω καλύτερα, κάτι που δεν εχει αποφασιστεί ακόμα;

    Ασφαλώς και εσείς οι αναγνώστες μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι ρεπόρτερ του Φιλιατρά News. Νομίζετε ότι ο πρώην διαχειριστής μας δεν μας δίνει πληροφορίες;
    Ολοι σας μπορείτε να βοηθήσετε το δικό μας (όλων μας δηλαδή) blog. Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να το κάνει.
    Για να πούμε όμως κάτι θα πρέπει πρώτα να βγει το αποτέλεσμα και να ανακοινωθεί.
    Ευελπιστούμε να βγει επικεφαλής ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Λίγη υπομονή απόψε θα μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οτι θα ηταν ο Σωτηροπουλος ηταν γνωστο εδω και δεκα μερες ψαχνει για συμβουλους αλλα δεν καταλαβα το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαζει υποψηφιο τι ανεξαρτητος και κουραφεξαλα τοτε γιατι συνεδριαζουν τοσες μερες οσον αφορα την ηλικια συμφωνω ειναι μικρος.....αλλα και ο Πετροπουλος ακομη μικροτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δριμής δεν παίζει καθόλου για υποψηφιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω τι θα γινει αποψε αλλα για να μην γραφουμε οτι θελουμε κυριε Δ.Χ. ο Μιμης ειναι 58 και ο Κολλιας 64!!!!!!τα 30 χρονια που τα ειδατε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην Διαχειριστής11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:23 μ.μ.

    το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαζει υποψηφιο τι ανεξαρτητος και κουραφεξαλα τοτε

    Μπορεί η κίνηση να γίνεται από μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλα δεν θα ανακοινωθεί επίσημο χρίσμα απο την Ιπποκρατους.

    Και ποιός σου είπε ότι στον συνδυασμό δεν θα μπουν και άτομα απο άλλους πολιτικούς χώρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα πει ανεξάρτητη υποψηφιότητα... από πλευράς ΠΑΣΟΚ,σε ιθαγενείς απευθύνονται;
    Ανεξάρτητος και λαμβάνει μέρος σε συνεδριάσεις αυτοδιοικητικών στελεχών που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ;
    Θέλουν να αποφύγουν να χρεωθούν την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής και λένε στην Ιπποκράτους μη βγαζετε ανακοίνωση στήριξης,έτσι κι αλλιώς ΠΑΣΟΚ είμαστε!
    Νομίζουν ότι είμαστε χαχόλοι,υποτιμούν τη νουμοσύνη μας,μας δουλεύουν;
    Ανεξάρτητος αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Παναγιώτης Τσίγγανος,αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακαρπη και αυτη η συναντηση.Σην κυπαρισσια το καλαμι του Τσιμπλη το εχει καβαλησει αλλος.Να προχωρησει μονος του ο Σωτηροπουλος και να ξερει οτι η δημοκρατικη παραταξη στην κυπαρισσια τον στηριζει.Βαρεθηκαμε πια τους καλαμοκαβαλαρηδες.Το σχολιο ειναι απο κυπαρισσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπάχαλο απο την ανερμάτιστη, ανεύθυνη και ανήθικη, απ' όσα μαθαίνω, στάση του Πετρόπουλου σε συμπαιγνία με τους Γαργαλιανιώτες. Ακούτε Φιλιατρινοί και λοιποί Τριφύλιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε θα το καταλάβετε ότι η Τριφυλία δεν είναι μόνο τα Φιλιατρά;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ 3 ΕΙΔΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟΥΝ ΤΙΣ 2 ΝΟΤΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:16! ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Η ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.