Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέρ της υποψηφιότητας Κόλλια ο Τάκης Κατσίβελας

Υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Κόλλια για το Δήμο Τριφυλίας τάσσεται ο Τάκης Κατσίβελας με γραπτή δήλωση που έκανε χθες.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κατσίβελας σημειώνει τα εξής:

«Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών. Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο “Καλλικράτης”, περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.
Σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον καλούμαστε να οικοδομήσουμε το νέο σπίτι μας, το νέο Δήμο Τριφυλίας, με σχέσεις ισοπολιτείας, συνεργασίας, συναίνεσης, αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού.
Εμείς σε σχέση με τους άλλους δήμους πρέπει πάνω από όλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί.
Αυτή η πρώτη θητεία θα είναι .........

καθοριστική για το μέλλον του δήμου μας. Σε αυτό το εγχείρημα προφανώς δεν έχουν θέση δεσποτισμοί, προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές. Το "εγώ" πρέπει να δώσει τη θέση του στο "εμείς".
Πρέπει να στηρίξουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες, διαθέτουν ήθος και ικανότητες, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις στηρίζω για το Δήμο Τριφυλίας την επιλογή της Ν.Δ., το συνδυασμό "Τριφυλία - Ισόρροπη ανάπτυξη, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Κόλλια, και του εύχομαι καλόν αγώνα».

4 σχόλια:

  1. Μας υποδεικνυετε σας παρακαλω ενα -δυο στελεχη που "...υπηρετούν αξίες, διαθέτουν ήθος και ικανότητες, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.."

    Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Κος Κατσίβελας όταν τον στήριζε ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ήταν
    καλός.
    Ο Κόλλιας τότε είχε αποδράσει δεν τον ενδιέφερε η Τριφυλία.
    Τώρα μας λέει ότι στηρίζει Κόλλια.
    Δυστυχώς φιλότιμο και εξιοπρέπεια δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.