Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ούτε και χθές βγήκε υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Τριφυλία

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής μας.

Ούτε και στην χθεσινή δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση των στελεχών των τοπικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Φιλιατρών Γαργαλιάνων και Κυπαρισσιας κατάφεραν να αναδείξουν υποψήφιο Δήμαρχο.
Σε μια τρίωρη συνεδρίαση που είχαν στο Φουρναράκειο πνευματικό κέντρο Φιλιατρών αναπτύχθηκαν απόψεις για την συσπείρωση του χώρου και έγινε προσπάθεια να τεθούν όλες οι παράμετροι την κοινής υποψηφιότητας.

Τελικώς δεν ελήφθη κάποια απόφαση ...........

μέχρι τις 00:30 όπου τελείωσε η σύσκεψη και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την τρίτη και φαινομενικά τελευταία συνεδρίαση (μάλλον αύριο Πέμπτη) για να καταλήξουν.

Το θέμα είναι ότι ενώ η αντίθετη πλευρά φαίνεται διαλυμένη και δεν μπορεί να καταλήξει σε υποψήφιο, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αντί να το εκμεταλλευτούν αυτό και να έχουν ήδη καταλήξει στον υποψήφιο και αυτή την στιγμή να οργώνουν την Τριφυλία για να καταθέτουν την πρόταση τους στους πολίτες αυτοί αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις λες και ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι απεριόριστος.

Έστω και την ύστατη στιγμή ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπάρξει συνεννόηση για έναν κοινό υποψήφιο να οδηγήσει σε συσπείρωση του χώρου και να κερδηθεί ο Δήμος.
Μην τον προσφέρουν άθελα τους "απλώχερα" στην ΝΔ.

10 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΦΑΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
    ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΜΕ Ν.Δ.ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟ.-
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΦΥΣΙΚΑ...Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ.
    ΓΑΡΓΑΛΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΗΓΜΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ανωνυμος 1:27 μόνο Φιλιατρινός δεν είναι, για Κυπαρισσιώτικο λαμόγιο μου κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας προσέξουν λίγο την αλαζονική συμπεριφορά τους εκεί ,γιατί μεθαύριο θα ψάχνουν για συμβούλους και θα βρουν πόρτες κλειστές .
    Μην νομίζουν των τοπικών , ότι οι εκλογές είναι παρμένες.
    Δικαίωμα στην διαδικασία επιλογής πρέπει να δοθεί σε μεγαλύτερο αριθμό φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ,ωστε να αποκτήσει και δυναμική ο προταθείς επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
    Μην ξεχνάτε ότι το ΠΑΣΟΚ ειναι που έκανε πρώτο εκλογές ,για πρόεδρο του κόμματος,ετσι για την ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΞ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΗΣΑΝΗΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΘΑΝΟΥΝ
    ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΚΟ...ΦΟΥΣ ΤΖΟΓΑΔ....ΟΥΣ
    ΜΑΣΤΟΥ...ΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνδημότη πρώην διαχειριστή, πιστεύω ότι ειναι δύσκολο να δείς Πασοκο δήμαρχο στον Τριφυλίας. Ευσεβείς πόθοι...κατά την ταπεινή μου άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι τριφύλιοι τον Πετρόπουλο το ΠΑΣΟΚ τον χαρίζει στον κολλητό του φίλο Τσίγγανο, να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο του για να κάνει τη μεγάλη Κυπαρισσία όπως την ονειρεύεται.
    Πετρόπουλε οι μάσκες έπεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παντως οι φιλιατρινοι ειναι να μας κλενε οι ρεγγες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.