Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ‏

Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν και μόνο αν ξυπνήσουμε από το λήθαργο δεκαετιών. Πριν 5-6 δεκαετίες άρχισαν να κάνουν κουμάντο στους Γαργαλιάνους και Φιλιατρά οι Καλατζάκηδες... και μας κατέστρεψαν.

Τώρα η Κυπαρισσία έχει βγάλει νέα φιντάνια και άλλους Καλατζάκηδες που μας δουλεύουν το ίδιο και χειρότερα από τα πρωτότυπα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Όμως πως θα γίνει αυτό φίλε μου όταν γίνεται καθημερινή πλύση εγκεφάλου του κόσμου από τον Μεσσηνιακό Τύπο που στην πλειοψηφία του παίζει το παιχνίδι αυτών που συστηματικά απαξιώνουν για δεκαετίες Φιλιατρά και Γαργαλιάνους;
Η ψευτιά, η αδιαφάνεια και η ρουσφετολογία είναι ........

τα μόνα τους όπλα για να συνεχίσουν την απαξίωση του τόπου μας και μάλιστα με τις δικές μας ψήφους...

Ο κάθε ένας από εμάς που σέβεται τον εαυτόν του θα πρέπει να αναρωτηθεί: Ως πότε θα ψηφίζω αυτούς τους καραγκιόζηδες που έβαλαν την ταφόπλακα στους δυο πιο ισχυρούς οικονομικά δήμους της Μεσσηνίας μετά την Καλαμάτα; Ας δημιουργηθεί ΑΜΕΣΑ ένα κίνημα ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που θα προέρχονται από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, αλλά θα είναι τοπικιστές Γαργαλιανιώτες και Φιλιατρινοί που πάνω από όλα θα βάζουν το συμφέρον των δυο πόλεων.
Φοβάμαι ότι ο ραγιαδισμός δύσκολα θα ξεκολλήσει από πάνω μας.

Εμείς που δεν είμαστε ραγιάδες ας βοηθήσουμε τον καταπροδομένο από όλους τους Κυπαρίσσιους βουλευτάδες κόσμο, να στηρίξει ένα κίνημα ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που πιθανόν να μην έχει την υποστήριξη κανενός πολιτικού κόμματος. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να συναντηθούν αυτοί οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την χάραξη μιας κοινής πορείας με ΟΡΑΜΑ για το μέλλον των δυο πόλεων και την εναλλαγή της Δημαρχίας από Γαργαλιανιώτη και Φιλιατρινό Δήμαρχο που θα ψηφίζονται μονοκούκι από όλους εμάς.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και τώρα ας αρχίσουμε τον αγώνα ενημέρωσης των πολιτών. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Μπορούμε, και έχουμε την δύναμη να τους κάνουμε να μας παρακαλάνε να φτιάξουμε ξεχωριστό δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους! Αυτή η τιμωρία και ο εξευτελισμός τους αξίζει για όσα μας έχουν κάνει τα τελευταία 60 χρόνια. Μπορούμε να τους νικήσουμε και θα τους νικήσουμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Είναι ανάγκη όμως να έχουμε και όλους τους ψηφοφόρους Γαργαλιάνων και Φιλιατρών μαζί μας. Μη χάνουμε ώρα...

H απάντηση μας:

Ασφαλώς και μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Πρωτίστως όμως να μαζευτούν οι του ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών και να βάλουν ένα ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
Να μην κοιτάξουν σε τι κόμμα ανήκει. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

Αυτόν λοιπόν να τον ψηφίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ.
Είναι πανεύκολο.
Πρέπει να αρχίσουμε να το κουβεντιάζουμε από στόμα σε στόμα ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑΣ.
Και για κλειστές κοινωνίες αυτό είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
Ας ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Να τον Ψηφίσουμε και οι δύο.
Ας ανήκει στην ΝΔ. Να τον ψηφίσουμε και οι δύο.
ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ... Α οχι θα ψηφίσω αυτόν που προέρχεται απο το κόμμα μου. Εκει θα χαθεί το παιχνίδι. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ πρέπει να προσέξουμε.
Και θα τα καταφέρουμε να κανουμε αυτό που γουστάρουμε. Να δειξουμε στην Κυπαρισσία ότι πήρε την εδρα του Δήμου με μέσον και χάνουν οι υποψίφιοι της (που κατάγονται απο εκει) τις εκλογές με την αξία τους.

Και όπως πρότεινα αν ο υποψήφιος δήμαρχος τώρα θα είναι από τα Φιλιατρά, την επόμενη το κοινό πρόσωπο θα είναι απο τους Γαργαλιάνους. Μετα πάλι απο τα Φιλιατρά, μετα πάλι από τους Γαργαλιάνους. κλπ.
Οι κυπαρίσσιοι θα είναι ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Και φυσικά χωρίς να μπορεί να τους περνάει ο Λόγος.
Νταηλίκι θέλανε τον Δήμο Έκτρωμα.... Νταηλίκι θα πάρουν στην διακυβέρνηση του εκτρώματος.
Δυο τρείς φορές να γίνει αυτο θα παρακαλάνε οι Κυπαρίσσιοι να γίνει δευτερος Δήμος στην Μεσσηνία. Γιατι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα βγάλουν Δήμαρχο προερχόμενο απο την Κυπαρισσία.

Και φυσικά όταν ερθει η ώρα των βουλευτικών εκλογών ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΦΙΛΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΟΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ,ΕΙΔΑ 200 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.ΣΤΗς ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΚΙΑ
    ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΑΤΙΚΑ.ΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΣ ΤΗ ΝΑ ΨΗΦΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΧΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρέξει χιονίσει η τριφυλία θα κερδίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.