Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Ένας πολίτης της Καλαμάτας διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στην πολη του και προφανώς και στην γειτονιά του.

Ο φίλος μας λοιπόν αναφέρει:

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ..........

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΑ.
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ο Κος Νίκας ενώ είχε λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης του πήγε να ενδυναμώσει το δίκαιο αίτημα των Φιλιατρών και Γαργαλιάνων για την δημιουργία του Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους ή του Δήμου Νότιας Τριφυλίας με έδρα.......................................
    Τώρα που βρώμισε η πόλη μας αντί να ξεκουμπιστεί ο Καραγκιόζης έχει μούτρα να λέει
    ότι του φταίει η κεντρική εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Κύριος Νίκας, είναι από αυτούς που επέμεινε στην λύση των μπαλωποιητών. Η οποία για όποιους έχουν κάποια σχέση με την διαχείριση απορριμμάτων γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για λύση αλλά για ενδιάμεσο στάδιο διαχείρισης του απαιτεί εργοστάσιο καύσης η εγκατάσταση ΜΒΤ(Mechanical n Biological Treatment),επιπλέον αγνόησε χαρακτηριστικά τις προτάσεις της κινήσεως πολιτών Καλαμάτας και της WWF που προωθούσαν την κομποστοποίηση και την ανακύκλωση , με μόνο στόχο να προωθήσει τον επιχειρηματία που πουλά τους μπαλοποιητές, μια λύση που θα εκτοξεύσει το Κόστος συλλογής των απορριμμάτων. Τέλος το υποτιθέμενο project με την Soukos Robots για όσους ξέρουν είναι τουλάχιστον για γέλια -όχι σαν τεχνολογία- και αδύνατον να υλοποιηθεί άμεσα. Τέλος όταν κάποιος που ξέρει 5 πράγματα και τα έχει εφαρμόσει προσπαθήσει να εξηγήσει κάτι στον Κ. Νίκα αυτός τον κοιτά με απαξίωση και σαν να είναι θεός. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ "κύριε" ΝΙΚΑ.
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.