Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Φωτιά κατέστρεψε παλία ισόγεια μονοκατοικία στα Φιλιατρά.

Μεγάλη λαχτάρα περίμενε τους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή πίσω από τις κερκίδες του Λυκείου όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε παλιά ισόγεια κατοικία στην οποία -όπως καταγγέλλουν περίοικοι- διέμεναν κατα καιρούς διάφοροι αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων.
Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ σε παλιά εγκαταλελειμμένη ισόγεια κατοικία και πήρε διαστάσεις λόγω των ξερών χόρτων αλλα και των σκπουπιδιών που βρίσκονταν στο σημείο.

Χάρις την έγκαιρη επέμβαση της ............

Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκε στον τόπο της φωτιάς, απετράπη η επέκταση της σε γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις.

Επιτόπου έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με δύναμη περίπου δέκα άντρες όπου κατάφεραν να σβήσουν αμέσως την φωτιά πριν αυτή απειλήσει τα διπλανά σπίτια και επιχειρήσεις.

Όπως μας είπαν οι κάτοικοι ο ιδιοκτήτης της παλιάς ισόγειας κατοικίας, ζει μόνιμα στην Αμερική και τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί πλειστάκις προς τους αρμοδίους εκφράζοντας ακόμα και τους φόβους τους για φωτιά λόγω των ξερών χόρτων που υπάρχουν στον περίβολο του σπιτιού. Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν αλλά ευτυχώς με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απετράπησαν τα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες απο το σημείο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.