Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Χαράλαμπος Παγάνης: Έπεσαν οι μάσκες του δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας.

Έκπληξη και οργή προκάλεσαν όχι μόνο στην κοινωνία των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων, αλλά ολόκληρης της Τριφυλίας και πέραν αυτής τα όσα ελέχθησαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας (31 Μαΐου) σε ένδειξη, άκουσον άκουσον, «διαμαρτυρίας»(!!!) για τη συμμετοχή του Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσοστόμου στη δήθεν πολική συγκέντρωση, όπως αυθαίρετα τη βάφτισαν οι ιθύνοντες της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Και βέβαια όλοι αντιλαμβανόμαστε το λόγο της αυθαιρεσίας.

Νόμισαν ότι έτσι, χαρακτηρίζοντας τη .......

συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία των Φιλιατρών πολιτική θα εξέθεταν το Μητροπολίτη μας, ενώ δεν κατάλαβαν ότι εκτέθηκαν και αποκαλύφθηκαν οι ίδιοι ομολογώντας ότι ο «Καλλικράτης», καθόσον τουλάχιστον αφορά την περιοχή μας, σχεδιάστηκε παρασκηνιακά, με κριτήρια πολιτικά (κομματικά και σοβινιστικά) και όχι αυτοδιοικητικά και αναπτυξιακά, όπως θα έπρεπε, σύμφωνα μάλιστα και με τις διακηρύξεις των σχεδιαστών του.

Θα χρειαζόταν να γράψει κανείς σύγγραμμα, για να αναλύσει τις θέσεις και τις τοποθετήσεις τους. Κάπως αργά θυμήθηκαν την ανάπτυξη δράσης «προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης των τοπικιστικών αντιθέσεων και την εμπέδωση αισθήματος ενότητας στο Δήμο Τριφυλίας», όπως «συμβουλεύουν» το Μητροπολίτη μας, ανευλαβώς βέβαια, αφού οι ίδιοι με τις αλαζονικές δηλώσεις τους και τις ηγεμονικές τάσεις τους είχαν διασπάσει την ενότητα.

Αν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας δεν έχει ανάγκη επαίνων, γιατί το έργο του αποδεικνύει τη σύνεση των πράξεών του και αναδεικνύει το κύρος του, θα πρέπει να ομολογήσουμε και να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοτών των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πράξη γενναιότητας και δικαιοσύνης, μια πράξη ευθυκρισίας και σεβασμού προς τις αποφάσεις των τοπικών μας κοινωνιών, των Δημοτικών μας Συμβουλίων, της ομόφωνης απόφασης της ΤΕΔΚ και της ΚΕΔΚΕ, όλων των βουλευτών της Μεσσηνίας, αλλά και πάρα πολλών κατοίκων της Κυπαρισσίας.

Ο Σεβασμιότατος και όλοι οι λοιποί προαναφερόμενοι κατανόησαν το δίκαιο του αγώνα και των προσπαθειών μας και γι’ αυτό συμπαραστάθηκαν και εξακολουθούν να συμπαραστέκονται στην εκπλήρωση του δίκαιου αγώνα μας, γιατί αυτός βέβαια δεν σταμάτησε με την ψήφιση του νομοσχεδίου. Όλοι αυτοί στάθηκαν και στέκονται μακριά από αλαζονικές και ακραίες συμπεριφορές του τύπου ότι όποιος επιδιώκει και άλλο Δήμο στην περιοχή και μεθοδεύει «την τετρατόμηση (sic) της επαρχίας Τριφυλίας…είναι εχθρός της Τριφυλίας και θα έπρεπε μα κηρυχθεί ανεπιθύμητος (!!!) για την περιοχή...». Όλοι οι πιο πάνω άδειασαν τους αλαζόνες και τους ηγεμονίσκους και τους άφησαν να κορδακίζονται μόνοι τους. Ευτυχώς που μερικοί είναι και συγκαταβατικοί και ελεήμονες, γιατί, όπως δήλωσαν, «για όσα ειπώθηκαν από το Νότο υπάρχει η λέξη σφογγάρι». Εμείς λοιπόν είμαστε ο Νότος, οι Νότιοι, σεις ποιοι είσθε ο Βορράς, οι Βόρειοι, «οι προοδευτικοί με το σκουλαρίκι»!!!. Ντρέπεται να πει Φιλιατρινοί και Γαργαλιανιώτες;

Και σε άλλο σημείο λέγει... «οι αντιδράσεις από το Νότο είναι δικαιολογημένες, όταν ίσως δεν καταφέραμε να πείσουμε...». (Ο χαρακτηρισμός του ευρωστότερου και παραγωγικότερου κομματιού της Τριφυλίας ως «Νότου», όχι βέβαια με τη γεωγραφική του έννοια, αλλά την απαξιωτική επιβεβαιώνει διαθέσεις διχαστικές και αποκαλύπτει προθέσεις). Αλλά χωρίς διάθεση συζήτησης και με απουσία έστω και στοιχειώδους προσπάθειας επαφής και συνεννόησης όταν ήταν ο καιρός, πείθεις για το αντίθετο και είναι ουτοπικό να ζητάς « πανηγυρική συνεδρίαση με όλους τους Δήμους». Τώρα, κατόπιν εορτής. Γιατί, για να σας χειροκροτήσουμε ότι τα καταφέρατε!!!.

Ο Δήμαρχος της Κυπαρισσίας, όταν ανακοινώθηκε το χωροταξικό σχέδιο του «Καλλικράτη» δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι είχε ενεργήσει προς την κατεύθυνση αυτή του σχεδίου για το Δήμο Τριφυλίας και εξέφραζε συνεπώς της ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των ενεργειών του.
Ποιον όμως είχε ρωτήσει;
Είχε έλθει σε επαφή και συζήτηση με τους Δήμους Φιλιατρών και Γαργαλιάνων;
Με τίνος εξουσιοδότηση ενήργησε και εξ ονόματός μας;
Πως παζάρευε εν αγνοία μας το ζωτικό μας χώρο και τον κατέτασσε στα σχέδιά του, στα σχέδια της Κυπαρισσίας;
Αλλά και μετά την ανακοίνωση του χωροταξικού σε ποιες επαφές, τουλάχιστον φιλοφρόνησης και ένδειξης πνεύματος συνεργασίας, ήλθε ως Δημοτική Αρχή της έδρας με τους Δημάρχους Φιλιατρών και Γαργαλιάνων; Απολύτως καμία. Ούτε από το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράστηκε τέτοια επιθυμία και επιδίωξη παρά το γεγονός ότι και ο Δήμαρχος Αυλώνος τους το είχε συστήσει. Γιατί κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Θεωρούν και πιστεύουν ότι ο νέος Δήμος Τριφυλίας, είναι ιδιοκτησία τους, όπως ήταν φυσικά ο Δήμος Κυπαρισσίας. Ας κατανοήσουν ότι στο νέο Δήμο Τριφυλίας, που ικανοποιεί το μεγαλοϊδεατισμό τους, λόγο έχουν όλοι και οι άλλοι είναι περισσότεροι από αυτούς.

Εμείς τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τον ειλικρινή μας σεβασμό προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο, να του εκφράσουμε ακόμα τα θερμά συγχαρητήριά μας για τη γενναία στάση του, με την οποίαν απέδειξε ότι είναι Άξιος Επίσκοπος, ευθυκρινής και δίκαιος, που «δεν άγεται και φέρεται από κανέναν…ενεργεί ελευθέρως, αυτοβούλως και υπευθύνως...» όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της Ι. Μητροπόλεως μας που δημοσιεύθηκε στον τύπο στις 29 Μαΐου και στο οποίον ουδείς στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας στις 31 Μαΐου αναφέρθηκε.

Του εκδηλώνουνε όλοι οι συνδημότες μου την απέραντη και διαρκή εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη μας προς το πρόσωπόν του και το υψηλό αξίωμα που φέρει και τον διαβεβαιώνουμε ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντί του. Ευχόμαστε για πολλά χρόνια να συνετίζει με το λόγο του και να ποιμαίνει όλο το ποίμνιο του με επιτυχία, όπως μέχρι τώρα, για να μπορέσουμε κάποτε, κι εμείς ως Χριστιανοί ειλικρινά και όχι υποκριτικά να αρθούμε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις και να γίνουμε καλλίτεροι και ειλικρινέστεροι στις σχέσεις μας με όλους, αλλά και δικαιότεροι στους στόχους και τις προοπτικές του συνόλου των πολιτών, που καλούμε να εκφράζουμε και να υπηρετούμε.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΠΑΓΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


18 σχόλια:

  1. ελα τωρα φτανει με το δεσποτα γιατι το παρατραβατε εκανε ο δημαρχος ανακοινοση φτανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχωρέστε με, θα στείλω αυτό το σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση γιατί οι άλλες έχουν αλλάξει σελίδα.
    Λοιπόν, η προπαγάνδα που γίνεται εδώ μέσα δεν έχει τελειωμό! Σε κάθε ανάρτηση με θέμα τον Καλλικράτη και τα παρελκόμενα οι σχολιασμοί είναι κραγμένοι!
    Και μόνο οι λέξεις που αναφέρονται από δήθεν "τυχαίους" ανώνυμους όπως "εθελοντές" και "δημοκρατικές παρατάξεις" και άλλα πολλά, που παραπέμπουν σε εκλογές και συνδυασμούς είναι πράγματα εξοργιστικά!
    Εδώ έχουμε τεράστια προβλήματα με την πατρίδα μας, και βρέθηκαν κάποιοι να ρίχνουν λάσπη και να κάνουν χωτή προεκλογική εκστρατεία εδώ μέσα!
    Να πάτε να γράψετε αλλού και να πάτε σε κανένα σπίτι να ζητάτε ψήφους εδώ είναι blog, δεν είναι προεκλογικό site. Σας έχουμε σιχαθεί πια εσάς τους πολιτικούς της αρπαχτής!!! Όπου βρείτε χαραμάδα χώνεστε μήπως πάρετε κανα σταυρό! Εσείς μας φτάσατε ως εδώ και μιλάτε κιόλας! Τραβάτε αλλού να μαζέψετε ψηφάκια. Εδώ σας χαμπαριάσανε. Δε ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 4:02 Και γιατι παρακαλώ πολύ ένα blog δεν μπορεί να δώσει βήμα ακόμα και σε πολιτικο???
    Το έγκλημα που έγινε εναντίον των Φιλιατρών απο τους Κυπαρίσσιους πρέπει να ξεσκεπαστεί πλήρως.
    Ενοχλεί που αποκαλύπτονται πράγματα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι εκλάβατε το πρώτο μου σχόλιο διαφορετικά από ότι το εννοούσα. Φυσικά και μπορείτε να δίνετε το βήμα όπου θέλετε. Δε μιλάω γι'αυτό και συγνώμη αν το έθεσα με τρόπο που παρεξηγήθηκε. Λέω για τα σχολιάκια στις παλαιότερες αναρτήσεις τα οποία δεν αποτελούν ούτε γνώμες ούτε σχολιασμούς ούτε απαντήσεις, αλλά είναι επιτιδευμένα για να προωθήσουν πολιτικά συμφέροντα. Εγώ αυτό το blog το ξέρω ανεξάρτητο πολιτικών, φιλοξενείτε όλες τις απόψεις και πολύ καλά κάνετε, προσθέτει πολλά στην εγκυρότητα σας. Όμως πιστεύω ότι είστε χώρος ενημέρωσης και κάποιοι σας εκμεταλλεύονται, θέλοντας να προωθήσουν τους εαυτούς τους στις ερχόμενες εκλογές. Και αυτό επισημαίνω στο πρώτο σχόλιο. Είναι κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας να το παίζουν ανώνυμοι που γράφουν τη γνώμη τους, ενώ ξέρουμε ποιοι είναι και γιατί λένε όσα λένε.

    4:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΖΥΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΗΠΑΡΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΒΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΚΡΟΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κος Παγάνης ανήκει και αυτός στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για το καλό των Φιλιατρινών.
    Μην ζορίζεσε Κε Παγάνη δεν πειράζει αν μπορείς και είσαι ικανός μπές στους 33 του καινούργιου
    Δήμου να τους μάθεις και ΤΑΓΚΟ το οποίο όπως λές έχεις σπουδάσει κι όλας.Πάτρε το χαμπάρι Κοι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ του Σοφού ΡΑΓΚΟΥΣΗ είναι γεγονός και πλέον τα ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ θα τα εκπροσωπούν λιγότεροι αλλά πιο ΙΚΑΝΟΙ άνθρωποι
    που μαζί με τους συμπατριώτες μας ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ-ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ-ΤΡΙΠΥΛΙΩΤΕΣ και ΑΙΤΟΒΟΥΝΕΟΥΣ θα σχεδιάσουν καλύτερα και θαπάμε ψηλότερα.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΙ Κοι ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΝΗΔΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς 4.02 φιλε αν μπορεις να αντιπαρελθεις με επιχειρηματα στη προπαγανδα που λες οτι γινεται, εξεθεσε τα αν μπορεις και μεις εδω ειμαστε να σε κρινουμε και να σε κατακρινουμε...
    ειδαλλως με αερολογιες δεν γινετε διαλογος!

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λογια του παγανη για εντοιποσης τιποτρα αλο ρεπαιδια κοιται το αυριο δεν τα τρωη ο κοζμος αυτα τελοιοσανε τα σαγαπω κνενας αλος θα κανει ανακοινοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το παιδι μιλησε.....ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΟΥΠΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ κε ΠΑΓΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΝΟΤΟ??
    ΓΙΑ ΝΟΤΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ....
    ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ!!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΦΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ??
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??
    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΞΩΦΥΛΑΡΟΥΧΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 7.25μμ μισος που το αναπαραγουν και το διοχετευουν ΠΟΙΟΙ? Μηπως οι ιδιοι οι κυπαρισσιοι *αρχοντες*με τις πραξεις και τις παραληψεις τους?

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τον 8:12. (με τους μισθούς του Κου Παγάνη)

    Το σχόλιο σου απορρίφθηκε διότι απλά αναφέρει κάτι χωρίς καμία αποδειξη.
    και χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί να καταδικαστεί ο χειρότερος δολοφόνος

    Αν έχεις ατράνταχτα στοιχεία γι αυτό που έγραψες, να τα αποστείλεις να δημοσιευθούν μαζί με την καταγγελία σου.

    Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τι λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 8.36μμ για δωστε μας την εννοια της τριφυλλιας για να καταλαβουμε τι προδοσαμε?
    η τριφυλλια ειναι ενα γεωγραφικο κομματι της Μεσσηνιας και τιποτα αλλο! Θεωρησε κανεις ποτε πατριδα του την τριφυλλια? Οταν αναφερομαστε σε τοπο καταγωγης τι δηλωνουμε ? Μηπως ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ
    ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΩΤΗΣ Κ.Λ.Π. Εγω δεν ακουσα ποτε κανεναν ουτε καν πολιτικαντη να δηλωθει ως τριφυλλιος. Μεσσηνιος ΝΑΙ Τριφυλλιος ΟΧΙ
    ΦΙΛΕ 8.36 ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ τοπος καταγωγης, κοινοι αγωνες,κοινο οραμα, κοινες ελπιδες.
    Εχουμε αγωνισθει ποτε μαζι για τα παραπανω και δεν το ξερω? ΛΟΙΠΟΝ για ποια προδοσια μιλας για μια εννοια που δεν υπαρχει!!!

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. OPWS OLOI MAS EXOYME APOCH.. KAI UELW NA PISTEYW PWS PREPEI NA EINAI SEVASTH APO OLOYS.. GIATI AYTO SHMENEI DHMOKRATIA.. ETSI KAI O KYRIOS PAGANHS EXEI THN DIKIA TOY APOCH KAI PREPEI NA EINAI SEVASTH APO OLOYS!!!EXALOY EINAI ENAS ANURWPOS POY EXEI AGWNISTH KAI PALECH GIA TA KOINA THS POLHS MAS..!!!!EINAI ENAS ANURWPOS POY DEN VAZEI POLITIKES AFETHRIES K SKOPIMOTITES... EINAI H APOCH MOY GIA ENAN APO TOYS ELAXISTOYS SWSTOYS APO TON SYNDIASMO TOY KYRIOY XYGKA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητε κυριε παγανη με ολο τον σεβασμο που εχω προς το προσςπο σασ και κατανοοςντασ την ηλικιασ σας 8α ηθελα να σας 8ημησω οτι εσεισ εισασταν αυτοσ που πριν ενα περιπου χρονο στην ιδια συζητηση τοτε ειχατε πει το περιφιμο τοτε τωρα τι συνεβει??επισησ 8α ηθελα να σασ υπενθυμισω οτι ωσ καθηγητησ μαθενατε τα παιδια πολιτισμο εκτοσ απο γραμματα!φεναιτε ονωσ τα λησμονησατε οσα διδαξατε τοσα χρονια ΓΙΟΥΧΑΡΩΝΤΑΣ μεσα στο δημοτικο συμβουλιο επανηλλημενεσ φορεσ!!!!αυτο βεβαια ισχυει και για αλλουσ τοσο τησ συμπολιτευσησ οσο και τησ αντιπολιτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντε και δημαρχος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΕ ΠΑΓΑΝΗ ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΑΙ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΙΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ(ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΡΑΚΛΑ!!!!)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΑΜΠΗΗΗ......ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΟΧΙ ΤΑ ΜΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑ ΜΑ).....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΖΕΙ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Θ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ "ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ" ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.πΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Θ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΡΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ Θ ΠΑΤΕ....Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.