Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ξεφτίλησαν για μία ακόμα φορά την Ελλάδα οι Γάβροι

Το ρεζιλίκι του ελληνικού μπάσκετ έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη γίνεται εκτενής αναφορά στα επεισόδια του ΣΕΦ που είχαν ως συνέπεια να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων τονίζεται:


NBC Sports

Ο ελληνικός τελικός διεκόπη όταν εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πετούσαν πλαστικά μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα μία κροτίδα είχε ως στόχο τους παίκτες αλλά και τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και στους περυσινούς τελικούς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το χθεσινό περιστατικό έλαβε χώρα στο στάδιο του Ολυμπιακού που κινδυνεύει με βαριά ποινή από τις αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος. Ο αγώνας άρχισε με 40 λεπτά καθυστέρηση, όταν 200 οπαδοί δίχως εισιτήρια εισέβαλαν στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία που αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Η διακοπή του παιχνιδιού 1΄03'' πριν το φινάλε, δίνει στον Παναθηναϊκό το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 12ο τα τελευταία 13 χρόνια.

ESPN
Οι οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες στην ομάδα και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό εις βάρος του Ολυμπιακού, ενώ το ματς ήθελε περισσότερο από ένα λεπτό για να λήξει, όταν διεκόπη από τους οπαδούς.

Eurobasket.com
Οι "πράσινοι" υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους σε ένα χαοτικό τέταρτο παιχνίδι.

Reuters
Η βία επισκίασε τα ελληνικά πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον όγδοο διαδοχικό τίτλο του στην Α1 του μπάσκετ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, καθώς για άλλη μια φορά η βία επισκίασε ένα αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Το τέταρτο ματς των τελικών διεκόπη καθώς περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη κι ενώ ο Παναθηναϊκός προηγείτο 76-69 το ματς διεκόπη για τέταρτη φορά. Αιτία ήταν η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς που συγκρούονταν με την αστυνομία.

USA Today
Διεκόπη ο τελικός του μπάσκετ στην Ελλάδα λόγω επεισοδίων. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό στο γήπεδο του Ολυμπιακού λόγω των επεισοδίων των οπαδών.

UOL Esporte (Βραζιλία)

Λίγο έλειψε να τελειώσει με τραγωδία ένα από τα κλασικότερα μπασκετικά ντέρμπι του κόσμου την Κυριακή στην Ελλάδα. Το ματς διεκόπη στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου αφού μια βόμβα είχε σκάσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Taiwan News

Διέκοπη το ματς, το γήπεδο σχεδόν εκκενώθηκε. Οι ελληνικές αρχές εκκένωσαν εν μέρει το γήπεδο του Ολυμπιακού την Κυριακή μετά από ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

6 σχόλια:

  1. arage gia poio logo ta kanoun auta oi gavroi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι το αιώνιο αφεντικό τους.

    Γιατι δεν μποορύν να χωνέψου ότι θα τους πετάει ο Παναθηναϊκός ένα ξεροκόμματο (είτε νίκη είτε ενα κύπελλο κάθε 10 χρόνια) και αυτοί θα λενε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΦΕΝΤΗ.

    Γιατι δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι ως αφεντικό τους ο παναθηναϊκός είναι ομάδα και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που εχει 5 ευρωπαϊκά και τα πήρε με την αξία του και οι γάβροι έχουν ΕΝΑ ΜΟΝΟ και αυτό με μέσον. γιατι πολυ απλά δεν μπόρεσαν να τα κάνουν δυο τα ευρωπάϊκά τους εδώ και τόσα χρόνια εστω για τα μάτια του κόσμου.

    Σε κάλυψα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το σχόλιο σου που ασφαλώς απορρίφθηκε λόγω ύβρεων, απόγονε του αμερικάνικου στόλου θα σου πω ότι το δευτερο ευρωπαϊκό τιτλο που είπες ότι έχεις τον έχεις ΜΟΝΟ στο όνειρο σου.
    ΕΝΑΝ και αυτόν με μέσον εχετε.

    Τραβα ρώτα όπου θες να στο πουνε.
    Πήγες τελικό φέτος και βγήκες δευτερος. ΟΧΙ πρώτος. Αρα δεν πήρες δευτερη ευρωπαϊκή κουπα.

    Μου φτάνει που σας πήδηξε ΜΕΣΑ στο σπίτι σας η πανάθα και σκάσατε απο το κακό σας.
    Απόγονοι του στόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ...ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΤΙΤΛΟ ,
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά δεν είναι λόγια Παναθηναϊκού. Είναι λόγια Γάβρων που είναι δήθεν ΜΟΝΙΜΩΣ αδικημένοι.

    Γάβρε σου αφιερώνω εξαιρετικά αυτό το link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε φιλιατρα news και οι υπολοιποιο παναθηναικος ποσες φορες εχει ξεφτιλισει την Ελλαδα μονο για τους αλλους λετε και ποιος αιωνιος πρωταθλητης παντα πισω ειστε κοιτατε τι κανετε εσεις και μετα οι υπολιποι βαζελακια λετε τι λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.