Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Απάντηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου σε ανάρτηση μας για το Νέο λύκειο Φιλιατρών.

Απάντηση έδωσε πριν από λίγο η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Νάντια Γιαννακοπούλου σχετικά με την χθεσινή μας ανάρτηση για την στασιμότητα που υπάρχει εδώ και χρόνια στην ανέγερση του νέου Λυκείου Φιλιατρών γεγονός που αποδυκνύει ότι η Κα Γιαννακοπούλου αλλα και οι συνεργάτες της παρακολουθούν το Φιλιατρά News και έχουν άμεση αντίληψη του τι γράφουμε. Ευχαριστούμε πολυ την Κα Γιαννακοπούλου και τους συνεργάτες της.

Στην απάντηση το γραφείο της Κας Γιαννακοπούλου αναφέρει:


Για την ενημέρωσή σας, σε συζήτηση στη Βουλή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 για το στεγαστικό πρόβλημα του 8ου Δημοτικού Καλαμάτας με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της κ. Γιαννακοπούλου, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Πανάρετου, η κ. Γιαννακοπούλου στην εισήγησή της είχε αναφερθεί και στο κτιριακό ζήτημα του Λυκείου Φιλιατρών. Αυτό, άλλωστε, διατυπωνόταν και στο σχετικό δελτίο τύπου που είχε σταλεί από το γραφείο μας, όπως και στο website μας ( http://www.nadiagiannakopoulou.gr/index.php?pathID=1_2_374&aid=492 ), το οποίο τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε φάση ανανέωσης.
Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι θα επανέλθουμε και πάλι στο ζήτημα του 'νέου' Λυκείου Φιλιατρών άμεσα και συγκεκριμένα.

Έτη μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τόσο την κα Γιαννακοπούλου όσο και τους συνεργάτες της που μας παρακολουθούν στενά. Εξού και η άμεση απάντηση που λάβαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.