Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

3 Ευρώ το κουτάκι η μπύρα στην Γιορτή Καρπουζιού. ΟΥΤΕ στο Χίλτον τέτοια τιμή στην μπύρα.

Αλήθεια είναι αυτό που γράφουμε στον τίτλο της ανάρτησης. Το κουτάκι μπύρας AMSTEL (δεν είχε άλλη μάρκα) το ημιπαγωμένο, ο άνθρωπος (Τυρογαλά λένε το παρατσούκλι του και είναι πασίγνωστος στην Κυπαρισσία) που είχε αναλάβει το πόστο με τις γουρουνοπούλες κλπ σχετικά, πωλούσε το κουτάκι την Μπύρα AMSTEL προς 3 ευρώ ΕΚΑΣΤΟ.
Το κουτάκι των 330ml που δεν κοστίζει σε .........

καμία περίπτωση πάνω απο 0,80 ευρώ (80 λεπτά του ευρώ) ο κος Αυτός ΧΩΡΙΣ να έχει βάλει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΟΔΟ για ορχήστρα, για διοργάνωση κλπ κλπ παρά ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ τις καρέκλες, αισχροκερδούσε πουλώντας το κουτάκι την μπύρα των 330 ml προς 3 ευρώ.
Το ακούσαμε από πολύ κόσμο σήμερα το πρωί (αλλά το επιβεβαιώνω κι εγώ προσωπικά) κάνοντας μια βόλτα στην αγορά να ακούσουμε σχόλια για το πως πήγε η 4η γιορτή Καρπουζιού.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά για το θέμα με την εκπρόσωπο του Δήμου Φιλιατρών την Κα Βιβή Παντελάκη της οποίας θέσαμε την παρατήρηση που ακούσαμε από αρκετό κόσμο σήμερα το πρωί κάνοντας μια βόλτα στην αγορά της πόλης.

Η κα Παντελάκη μας απάντησε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ η οργανωτική επιτροπή για την τιμή των 3 ευρώ γιατί είχαν συμφωνήσει για το ποσό των 2 ευρώ το κουτάκι την μπύρα.
Το υπόλοιπο 1 ευρώ ο Κος αυτός το έβαλε στην τσέπη του???? 3 ευρώ δεν πληρώνεις το κουτάκι την μπύρα ΟΥΤΕ ΣΤΟ HILTON.
Το πλήρωσε ο κοσμάκης στον Κυπαρίσσιο τυρογαλά???????? ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Αυτοί Κα Παντελάκη ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ. Μια γιορτή την οποία τόσο εσείς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στήσατε με ιδρώτα και αίμα. Όχι να την δυσφημεί ο τυρογαλάς.....
Αμαρτία είναι.

Παρακαλώ πολύ όσοι θέλετε να μας αφήσετε σχόλιο με το τι τιμές είχε ο τυρογαλάς για Γουρουνοπούλα, Σαλάτα χωριάτικη, Αναψυκτικά μπύρες.

Γενικά τι πήρατε και αν ξέρετε τι πληρώσατε για κάθε τι ξεχωριστά.

26 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ 3 ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝ. Η ΣΑΛΑΤΑ ΕΊΧΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΜΕ 7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κα Βιβή Παντελάκη (που αγάπησε τα Φιλιατρά όσο τίποτα άλλο στον κόσμο) το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προσωπική της προβολή και τίποτα άλλο.
    Τώρα αυτά που λέει ότι δεν γνώριζε αν θέλουμε τα πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auta na ta blepoun oi armodioi pou koimountai me ta papoutsia!!!αντι να κανουν κατι για αυτα κοιτανε να τσακωνονται μεταξυ τουσ για δημουσ και εδρεσ!οσο για την κυρια παντελακη,ειπαμε κυριε φιλιατρα νιουσ μην υπερβαλετε κιολλασ!!!οσα εκανε η μαλλον οσο συνησφερε και αυτη,αν συνησφερε κιολλασ,δεν τα εκανε ουτε αφιλοκερδωσ ουτε επειδη κοβετε και νοιαζεται!αλλα ακομα και να νοιαζεται,υποχρεωμενη ηταν να κανει αυτα που κανει!τετοια εντολη δεν εχει...?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΗΜΕΡΗ κυρια ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ??ειχατε σημαντικοτερα πραγματα να κανετε????δεν ντρεπεστε που το λετε κιολλασ οτι δεν ησασταν ενημερη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μετα φωναζουν ο σαπερασ και ο ξυγκασ οτι δεν στηριζουμε την πολη μασ και παμε αλλου!!!ασ ηταν ο τυρογαλασ στην συγκεκριμενη πριπτωση!τι κανατε κυριοι τησ συμπολιτευσησ αλλα και ολο το δημοτικο συμβουλιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω πάντως επιβεβαιώνω ότι δεν ήξερε τίποτα για τα 3 ευρώ. η συμφωνία ήταν για 2 ευρώ. Δεν έχει λόγο να πει ψέματα.
    Οσο για την προσωπική της προβολή... Ε δεν εχει αναγκη η κα Βιβή να προβληθεί απο την γιορτή καρπουζιού.
    Μόνο τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ολο τον χρόνο την έχουν κανει να είναι γνωστή είτε το θελει είτε όχι.

    Το αν συνεισέφερε η Βιβή στην γιορτή Καρπουζιού το ξέρουν ΟΛΟΙ.
    Αν έτρεξε και η Βιβή στην γιορτή το ξέρουν επίσης ΟΛΟΙ.
    Το αν εχει διαθέσει άπειρο χρόνο απο τον εαυτό της εις βαρος της οικογένειας της εις βαρος της προσωπικής της ζωής και εις βαρος την κοινωνικής της ζωής επίσης το ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    Η Κα Παντελάκη ΑΜΦΙΒΑΛΩ ότι είχε οικονομικό όφελος απο την γιορτή καρπουζιού. Αλλα θες και να είχε???
    Μόνο το τρέξιμο που έχει φάει (όπως το έχουν φαει και τα άλλα μελη της επιτροπής), το στήσιμο της όλης γιορτής και γενικά την όλη διοργάνωση στην οποία έτρεξε και εκείνη ΝΟΜΙΖΩ ότι θα δικαιολογούσε κάποια αμοιβή. Που το ξαναλέω ότι ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ότι είχε οικονομικό όφελος.

    Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεστε στην Κα Παντελάκη?? Μήπως ενοχλεί το ότι είναι πολύ δραστήρια??
    Όπου έχει ασχοληθεί η Βιβή εχει κάνει επιτυχία.

    Μηπως ενοχλήθηκαν κάποιοι Κυπαρίσσιοι που είπαμε ότι ο τυρογαλάς αισχροκερδούσε πουλώντας 3 ευρώ την μπύρα?? Την οποία αμφιβάλω ότι πήρε απο Φιλιατρινό επιχειρηματία αλλα απο Κυπαρίσσιο ή τέλος πάντων κάποιο άλλο εκτός Φιλιατρών ή Γαργαλιάνων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sto ξανα λεω γιατι μαλλον δεν καταλαβαινεισ καποια πραγματα!!ακομα και αν συνησφερε λεω ειχε λογουσ που το εκανε!δεν το εκανε τζαμπα κυριε νιουσ,εκτοσ αν εσυ ακομα νομιζεισ οτι ειναι εθελοντεσ οπωσ ειχαν πει τοτε!μαλλον αυτουσ θεσ να προασπισεισ!!!δεν με ενδιαφερει αν αμφιβαλεισ η οχι σε αυτο που ειπα!!!και τελοσ δεν καταλαβαινω γιατι κοβεσαι τοσο μα τοσσο πολυ να προστατευσεισ και να διαφυλαξεισ το image και το προφιλ τησ κυριασ παντελακησ!αρα θα κατεληγε ενασ νοημων ανθρωποσ εσυ εχεισ ανοχληθει και οχι ολοι εμεισ οι αναγνωστεσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να ειπαρχει ενα μετρο και να μην τα παντελονοιαζουν καποιη να βγουν οι αρμοδοιι να μας πουν τι τελοικα εγοινε και να παρουν το 1 ευρο πισω αυφου ειπαν 2 ευρω δεν συμφωνοισανε ο κοζμος τι φτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που ειναι οι αρμοδοιι δεν ειταν εκη το κοροιδο κανουν εαν δεν παρουν το 1 ευρο πισω παι να πι οτι μεσα ειταν και αυτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κόβομαι να διαφυλάξω κανένα image καμιάς κυρίας.
    Αλήθειες γράφω. Σε ενοχλούν?

    Ναι βέβαια ασχολήθηκα εγώ.... με την δωρεάν διαφήμηση της γιορτής όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το οτι ειναι υπο αποκρυψη τα στοιχεια των χρηστων του blog,δεν νομιμοποιει κανενα νομιζω να εκφραζεται με τετοιυς ειδους σχολια για το ηθος και το προσωπο της Κας Παντελακη.
    Η προσφορα σε κοινωνικες εκδηλωσεις δεν πρεπει να δινει λαβη για μας που απολαμβανουμε χωρις να κουνησουμε δακτυλακι,να καταφερομαστε εναντιον αυτων που μοχθησαν να γινει το γεγονος αυτων ,στον Αγριλη Φιλιατρων.
    Δεν ειναι ομως αποδεκτο απο την κοινη γνωμη το οτι καποιοι αισχροκεδρουν παρανομα σε μια εκθεση που γινεται για την προβολη των προιοντων της Τριφυλιας.
    Απο που καταγονται αυτοι που αμαυρωνουν την εκδηλωση δεν εχει σημασια.
    Εχει και σημερα το απογευμα συνεχεια η γιορτη καρπουζιου στον Αγριλη,ας παει ενας απο την ταμειακη υπηρεσια του Δημου να κοψει ενα γερο προστιμο στον κυριο που καπελωνει με 50% πανω απο την συμφωνημενη τιμη,χωρις μαλιστα να κοβει αποδειξεις.
    Ο Δημος ως δημοσιος φορεας δεν πρεπει να συντηρει την παρανομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία τοποθέτηση.
    Δυστυχώς καποιοι χτυπούν ανθρωπους που εχουν πασχίσει για να στηθεί αυτή η γιορτή και φυσικά να πετύχει.

    Θεωρώ ότι τα σχόλια κατα ανθρώπου ή και ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής είναι απο καποιους που προσπαθούν να την υποβαθμίσουν και να απαξιωθεί η πολυ επιτυχημένη γιορτή καρπουζιού. Δεν θα το πετύχουν όμως καθότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ta blepete ta sxoleia tou kosmou kurie filiatra news?????autoi einai υπευθυνοι για αυτα που εγιναν!!!εχει δικιο ο φιλοσ\η που λεει οτι εκει ηταν και τα βλεπανε!!!τι εκαναν ομωσ?ακομα και αν δεν τα ερπαξαν αφηνουν να ενοηθει με την σταση τουσ οτι ηταν μπλεγμενοι και αυτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file filiatra news symfwnw oti h kyria pantelaki den hxere arxika gia thn thmh ths mpyras h opoia htan 3e an k eixe kanonistei na einai 2e....den yparxei omws periptwsh sth synexeia na mhn akouse apo kapoion oti o tyrogalas thn poulaei 3e.....gia na synelthoume ligaki...fd7!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥ. ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΤΕΛΕΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ
    ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τόσα πολλά που προσφέρει η Κα Παντελάκη προτείνω να την ανακυρήξουμε ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που ανέβασαν τα Φιλιατρά τόσο ψηλά εδώ και οκτώ χρόνια χωρίς να πάιρνουν ούτε ευρώ στην δεξιά τσέπη,τα έβαζαν όμως από την αριστερή.
    Με την διαφορά όμως ότι τότε η κα παντελάκη ήταν απέναντί τους με την άλλη δημοτική αρχή
    των Γκότση Σάμπαλη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κυριε 9:54επειδη θα πρεπει να λεγονται οι αληθειες!!!!!που πανε να το παιξουν δεξιοι εκεινοι που ασπαζονται αλλες πολιτικες αντιλιψεις!!!κουμουνισται με δεξια τσεπη που λεει και η λαικη ριση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τι νομιζεις οτι θα πετυχεις με αυτο που κανεις ρε φιλαρακι...?οχι πες μου δηλαδη...εφοσον ειδατε οτι η μπυρα εκανε 3 ολοκληρα ευρω,γιατι δεν του το ειπατε το σαββατο βραδυ??ειναι αδυνατο να εκαναν ολοι τα παραπονα τους την κυριακη το βραδυ...ετσι δεν ειναι??και με αυτο που κανεις,να λες δηλαδη ολα αυτα για τον ''τυρογαλα''(εχει και επωνυμο ο ανθρωπος) δεν καταφερνεις τιποτα..ολοι τον ξερουν,ξερουν ποιος ειναι,τι εχει κανει και τι μπορει να κανει..εσυ αυτο που θες να καταφερεις ειναι να τον σνομπαρεις..σταματησε το..και να μην ξαναμιλησεις με αυτα τα λογια γι'αυτον...την υποληψη σου χανεις..δεν κερδιζεις κατι..γι'αυτο σταματησε το!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έκανα ένα σχόλιο για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ που είχε βάλει στην μπύρα ο κύριος αυτός. Το τονίζω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑ ΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. Έβαλα σχόλιο το οποίο άκουσα απο αρκετά στόματα την Κυριακή το πρωί μετά από βόλτα που έκανα στην αγορά. Και φυσικά αφού το συζήτησα με εναν ακόμα συνδιαχειριστή του blog.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ???

    Οσο για το όνομα του Ασφαλώς ο άνθρωπος έχει όνομα και επώνυμο. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ????
    Κουμάρος μου είναι?? Φίλος μου και δεν το ξερω???

    Η κα Παντελάκη ενημερώθηκε την Κυριακή το πρωϊ. και πράγματι μου ανέφερε ότι δεν το γνώριζε ότι πουλάει την μπύρα 3 ευρω λες και αποτελείται απο χρυσάφι. Είχε συμφωνηθεί για 2 ευρώ. Το 3 απο που προέκυψε???

    Δεν σνομπάρω ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλλα την εκμετάλλευση που υπέστη ο κοσμάκης από τον κύριο αυτό ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ.
    Δεν πήγε να πιει μπύρα στο Χίλτον. Σε γιορτή καρπουζιού πήγε. Εκτός και αν ο κύριος αυτός του οποίου το όνομα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΝΟΩ, (και δεν τον είπα έτσι για να τον υποτιμήσω) θεωρεί ότι είχε φέρει στον Αγρίλη το Χίλτον.

    Δεν είπα τίποτα περισσότερο από πραγματικά γεγονότα.
    3 ευρώ το κουτάκι η μπύρα των 330 ml= ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. την στιγμή που δεν κοστίζει πάνω απο 80 με 90 λεπτα του ευρώ. Αλλα και τα δυο ακόμα ευρώ είανι ας πουμε καλή τιμή. τα 3 ευρώ ηταν απαράδεκτη. Και για να καταλάβεις το μέγεθος της τιμής μιλάμε να 1.022 δραχμές το κουτάκι μπύρας των 330 ml.
    Όσο και αν δεν σου αρέσει η λέξη ή σε κάνει να στραβώνεις. Είναι η αλήθεια.

    Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι έχει κάνει ο κύριος αυτός.
    Κρίθηκε από κάτι το οποίο θεωρούμε ότι ήταν απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωραια...εφοσον δεν σε ενδιαφερει σταματα το εδω...γιατι ειχε κανονιστει η μπυρα να πουλιεται 3 ευρω και τα αναψυκτικα 2...και ξερω παρα πολυ καλα τι σου λεω γιατι ημουν και εγω μεσα στα πραγματα.δεν αμφησβητω την κ.παντελακη αλλα ζητω και απο σενα να μην αμφησβητεις τον ΚΥΡΙΟ αυτον!αν υπαρχει καποιο προβλημα,θα το συζητησουν οσοι ειναι αρμοδιοι..αν εισαι και εσυ αρμοδιος,πραξε αναλογα..με το να το διαφημιζεις μεσω αυτης της σελιδας δεν καταφερνεις τιποτα..πιστεψε με..γιατι ολα ειναι ανωνυμα!!!συγνωμη για ολες τις εντασεις αλλα ηθελα να πω τη γνωμη μου εφοσον ξερω και εγω καποια πραγματα και επειδη να στο πω και λαικα,δεν γουσταρω να μιλας ετσι για καποιον που δεν ξερεις..αν εχεις κατι να πεις,μην κρυβεσαι πισω απο μια σελιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υποδείξεις δεν πρόκειται να δεχτώ από σένα.

    Και θα πρέπει να σέβεστε τον κόπο και την δουλειά που έχουν ρίξει εδώ και μήνες κάποιοι άνθρωποι για μια γιορτή που θα κρατήσει ΔΥΟ μέρες.

    Εχω λόγους να μην σε πιστέψω ότι η συμφωνία ήταν 2 ευρώ για τα αναψυκτικά και 3 για μπύρες γιατί η κα Παντελάκη δεν λέει ψέματα.
    Και με αυτό που γράφεις την αμφισβητείς.

    Kαι στο κάτω κάτω της γραφής έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τα κακώς κείμενα.
    Δεν θα ζητήσω απο ΚΑΝΕΝΑΝ την άδεια για το αν θα σχολιάσω ένα στραβό που έγινε σε μια γιορτή την οποία ΣΕΒΟΜΑΙ γιατι κάποιοι άνθρωποι έχουν χύσει αίμα και ιδρώτα για να γίνει και να καθιερωθεί.

    ΑΥΤΟ και ΤΕΛΟΣ.
    Μην με αναγκάσεις να κλειδώσω το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαλάρωσε ρε Φιλιατρά News γιατί μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.
    Για ρώτα καλύτερα αν είχαν κλείσει συμφωνία να έχει άλλος (φιλιατρινός) την οργάνωση με τα φαγητά και τους "πούλησε"την παραμονή της γιορτής.
    οπότε απευθύνθηκαν στο συγκεκριμένο επαγγελματία τελευταία στιγμή με τον οποίο συμφωνήσανε και την τιμή.

    Και άσε αυτούς που λένε δεν ήξερα , δεν .... Η επιτροπή κανόνισε την συμφωνία να έρθει ο συγκεκριμένος άνθρωπός, ο οποίος έχει όνομα και τον λένε Φώτη.

    όσο για το αίμα που λες ότι έχουν χύσει μερικοί ας πιούνε καμιά πορτοκαλάδα να το αναπληρώσουν. Γιατί αν εξαιρέσης τον Παρασκευόπουλο που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα. όλοι οι άλλοι πάνε για προβολή και μόνο. (εξαιρείτε και ο κ. Αθανασόπουλος)
    Καλά τους τα είπε ο Τέλης ο Κανναβός

    Μην τρελαθούμε κιόλας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία λογική του κου Φώτη. Επειδή για τον Χ, Ψ, Ω λόγο ο Φιλιατρινός δυο εβδομάδες πρίν την γιορτή είπε ότι δεν μπορεί, έπρεπε να βρεθεί ο κύριος αυτός και να πει τώρα έχετε την ανάγκη μου πουλάω την μπύρα όσο γουστάρω.
    ΜΠΑΜ 3 ευρω. και δεν ξέρω αν είχε παραπάνω τιμές και σε άλλα είδη....
    Θέλω να πιστεύω ότι η παραφωνία ήταν ΜΟΝΟ εκεί.
    Δηλαδή ο κύριος αυτός ήθελε κέρδος απο τις μπύρες 200+ %....
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. Η εφορία όμως έχει άραγε τι άποψη έχει επι του θέματος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΜΙΛΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.
    ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙΟ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή δεν μιλάω σε άσχετους... Αν θέλεις να το χοντρύνω το παραμυθάκι το χοντραίνω.
    Τι λες??? Ξέρεις να παίζεις..... "Πόκερ"....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΔΕΣ Η ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΤΥΡΟΓΑΛΑΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΧΑΛΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είδες ανώνυμε 6:21....
    Φαίνεται ότι ..... ξέρεις να παίζεις .... "Πόκερ"....
    Οπότε άραξε τα κυβικά σου για να μην χοντρύνει το παιχνιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.